Miresele anului 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 21
anamariame spune:
Tizabela, rochitele sunt amandoua superbe, dar mi se pare ca ti se potriveste mai mult cea roz (corsetul nu ar mai merge putin stramtat, ca sa iti scoata si mai bine talia in evidenta).Ne spui si noua, te rog, cat a costat a doua rochita?Prima nu se vede prea bine, ai pozat-o doar de la spate.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
ralu_trancu spune:
Am venit. Am fost la tsrg. Io sunt gica contra. Mie mi-a placut. A fost ok. In mare... ca cel de anul trecut. Am probat o rochie si imi placea mult cum statea.
Poze vechi si noi
krelia spune:
quote:
Originally posted by plici plici
Krelia maica tu ce faci? gasisi cadou de valentines?
fata mea, n-am mai apucat, ca am plecat tarziu de acasa...si pe la 3 inca eram prin zona sofitelului, iar la 4 aveam programare la coafor..asa ca...sufletu' umblat dupa cadou...nu'sh ce-o sa fac...cre' ca o las moale..si ii cumpar o ciocolata si o cola ...si velantainsu..mai incolo..retroactiv....ca n-am cand..stii prea bine...
http://www.bijuterii-vanda.ro/catalog/Strunjite_aur_combinat/slides/2406.html ceva in genul asta erau verigheta probata....numai ca, in loc de 3 santuri aur alb...avea unul singur..si parca nu era atat de groasa....
Suno...fac bine, astept sa ma vezi vopsita
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ralu_trancu spune:
alt color? nu mai esti blonda?
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by plici plici
Krelia maica tu ce faci? gasisi cadou de valentines?
fata mea, n-am mai apucat, ca am plecat tarziu de acasa...si pe la 3 inca eram prin zona sofitelului, iar la 4 aveam programare la coafor..asa ca...sufletu' umblat dupa cadou...nu'sh ce-o sa fac...cre' ca o las moale..si ii cumpar o ciocolata si o cola ...si velantainsu..mai incolo..retroactiv....ca n-am cand..stii prea bine...
http://www.bijuterii-vanda.ro/catalog/Strunjite_aur_combinat/slides/2406.html ceva in genul asta erau verigheta probata....numai ca, in loc de 3 santuri aur alb...avea unul singur..si parca nu era atat de groasa....
Suno...fac bine, astept sa ma vezi vopsita
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Poze vechi si noi
ralu_trancu spune:
am uitat sa va spun ceva destul de important. ieri am fost in dragonul rosu si am vazut inaintare falsa (intelegeti voi) si cred ca era mult mai ieftina.
Poze vechi si noi
moko spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
am uitat sa va spun ceva destul de important. ieri am fost in dragonul rosu si am vazut inaintare falsa (intelegeti voi) si cred ca era mult mai ieftina.
Poze vechi si noi
io nu inteleg, da' vreau sa stiu...e....ce cred eu?
krelia spune:
quote:
alt color? nu mai esti blonda?
nope am trecut la saten inchis cu nuante verzulii...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ralu_trancu spune:
quote:
Originally posted by mokoquote:
Poze vechi si noi
io nu inteleg, da' vreau sa stiu...e....ce cred eu?
Poze vechi si noi
moko spune:
URAAAAAAAAAAAAAA!!!!
edit: vrem detalii...cat, cum , unde?
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mmanzana2002/my_photos
ralu_trancu spune:
La Dragonul Rosu (vechi), langa Europa. La standul de langa una dintre usi. da n-am intrebat cat. erau identici cu cei din unirea.
Poze vechi si noi