Miresele anului 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 23
Rallu spune:
quote:
Originally posted by ucucuca
buna!
care era standul cu filmuletele ca eu nu am vazut nimik de genul asta? poate nu am fost eu atenta. ai luat vreo oferta ceva? ca eu am tot incercat sa fac rost de nr de telefon al acelui RADU dar nu am reusit.
Ucucuca...daca-mi dai o adresa de mail, iti trimit eu oferta acelui Radu cu tot cu datele de contact.
Dya...ai avut dreptate... I-am aratat lu' monsieur jarteaua ta si a fost "foooooarte" incantat, numai ca mi-a zis sa-mi cumpar alta. Al meu n-are probleme de lata/ ingusta ci...E PREA ALBASTRA.
Dea naiba daca pricep ceva...albastru e culoarea lui favorita.
Mi-a zis ca prea isi ia toata lumea jartea albastra, ce, alta culoare nu exista?
Asta e, nu se putea sa asa din tipare.
Acum ca ma gandesc bine, chiar ar fi fost prea de tot sa-i convina.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
krelia spune:
Buna dimineatza
Sa va edific (ca vaz ca tare mirate sunteti ) - suvitele verzulii e de la "vocsa"...adeka..in soare se vad niste reflexii..care par verzulii...daca stiti nuanta aceea de saten-tutun...eh...e ceva de genul asta...o amestecatura....facuta din alte 2 nuante...ca cea pe care am vrut-o initial..nu o avea...asa ca...am improvizat
Deci, ne-am intles da??? Ca sa nu fie nevoie sa REPET acelasi lucru si altadata...sau..in alta parte
Mariana, Casa de Piatra!!!!
ucucuca, despre ce videoclip este vorba?? Sigur ca vreau, dar sa-mi spui ce anume...Ca tipul respectiv are mult mai multe ....insa...hai sa continuam discutia in messenger, nu vrei??? in plus...ti-as sugera sa stergi numele firmelor pomenite de tine acolo... ...astept!
dyooooo, numai atat te intreb - ti-o luasi au ba?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
NicoletaB spune:
neta fetelor
vad ca multa lume a fost dezamagita de targ, iar unele chiar fericite de ce au gasit pe acolo
GUSTURILE NU SE DISCUTA
in weekend n-am facut nimic interesant, decat am sustinut un examen la facultate
ciciep spune:
'Neata fetele!
Eu sunt happy...aseara am fost la o percehe de prieteni de-ai lu iuby care se oferisera sa ne naseasca...si ne-am placut reciproc asa ca AVEM NASI!!Au si un bebelush de 6 luni as de dulce...eu nu prea ma innebunesc dupa copii, dar bebeul lor mi-a placut teribil!!
In alta ordine de idei, noua mea nasa mi-a povestit ca ea stie cum ca verighetele trebuie lasate de cu seara in biserica (in altar) pana a doua zi la cununie...asa ca fetele cu pernutze de verighete...sorry...eu zic sa intrebati si preotul daca acolo asa se face...
Va pup
Cici
Carmen_Marieta spune:
MARIANA I.CASA DE PIATRA!!!!!!!! SA FITI FOARTE FERICITI!
Razuca multa sanatate tei si lui iubi tau....
ciciep spune:
Mariana I. FELICITARI, CASA DE PIATRA!!Sa va iubiti mult, sa va intelegeti unul pe celalalt si sa fiti la fel de fericiti si la nunta de platina!!
Si...asteptam poze!!
emilyjeuly spune:
poze cu rochita, pentru parereri! le gasiti la mine in album la 'rochia mea'!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
BraveGirl spune:
Neata fetili...eu trebuie sa invat ca maine am examen....Nu am nici un chef...
Corina
Albumul meu
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ciciep
asa ca fetele cu pernutze de verighete...sorry...eu zic sa intrebati si preotul daca acolo asa se face...
Va pup
Cici
Cred ca nu se tine cont de asta.. altfel ne-ar fi zis preotul... si daca nu zice, ce poate insemna ?carmen, multumesc ! sper din suflet macar puiu meu sa se simta mai bine... ca ma doare sufletul sa-l vad asa...emily, rochita e frumoasa, s-o porti iubita !
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
Raza de soare spune:
ciciep, sa va traiasca nasii, brave, bafta la examen !
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto