Batista Bebelusului/aspiratorul nazal

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Spuneti-mi si mie, nu iese praf din teava de la aspirator cand porneste? Si eu as vrea pompita, dar ma gandesc ca nu e igienic. aspiratorul meu, de ex. cand il opresc, scoate putin praf si pe teava.

Diana, 28 ani, gemeni/rac

Ianca Printesica si Super Mamica

http://community.webshots.com/user/ianca14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Este igienic, stai linistita. Iar daca aspiratorul tau scoate un pic de praf la pornire, n-are nici o importata, dispozitivul cu pricina il pui dupa ce l-ai pornit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Eu l-am primit dupa 3 zile, m-au sunat niste reprezentanti de la firma respectiva si au venit direct acasa si mi l-au adus, probabil erau in zona mea.
Mi se pare foarte util aspiratorul acesta nazal si l-am folosit azi de mai multe ori, iar bebelusul meu nu plinge deloc, e mai putin traumatizant decit cu pompita.

Ioana - de 3 x mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Este excelenta batista bebelusului. Ma gandesc acum ca am vazut reclama pe site cand eram insarcinata si am fost ingrozita numai gandindu-ma ca se ataseaza la aspirator.Chiar ii spuneam sotului ca nu as cumpara asa ceva niciodata. Ei, dar am cumparat-o si bine am facut. Cand avea Teo a mea o luna, eu si sotul am racit putin (ne-a curs nasul) si bineinteles ca si fata a racit, dar tot asa, nu avea nimic, decat foarte multi mucisori de nu putea sa doarma noaptea.Degeaba ii puneam ser fiziologic in nasuc, ca nu rezolvam nimic, iar cu para, nici o sfaraiala, nu tragea nimic. Noroc cu fetele de la mamici de martie-aprilie 2006 care cumparasera produsul.N-am mai stat pe ganduri si am comandat-o si noi (ma asteptam sa fie mai scumpa).A venit un domn acasa in 48 ore si ne-a facut si demonstratie. Nu-mi venea sa cred cati mucisori pot iesi dintr-un nas atat de mic. Cam in 4 zile a scapat Teodora de nas infundat.Atunci o foloseam de cate ori consideram ca e nevoie, inclusiv noaptea, ca sa poata dormi copilul bine. Sa stiti ca si eu am crezut ca ii stimuleaza secretiile nazale si ca o sa fie din ce in ce mai multe, dar uite ca nu a fost asa...Dupa ce i-a trecut raceala, vreo 2-3 zile i-am mai aspirat nasucul seara, dupa baita . De atunci nu am mai avut nevoie de batista. Sincer, sper sa nu mai am vreodata nevoie, dar daca se intampla, nu ezit sa o folosesc. Cat despre zgomot, fetei nu-i e teama, ca am obisnuit-o de cand am venit din maternitate cu zgomot in jurul ei, iar daca doarme si noi aspiram, nu se trezeste.

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Am fost ieri la tirg la Romexpo. Au acolo la vinzare aspiratorul nazal. L-am cumparat si eu si sunt foarte multumita. Deja l-am folosit cu succes. Daca mergeti acolo or sa va faca si o demonstratie, pe mina , pe obraz, nu la nas, si o sa vedeti ca cele care va speriati nu aveti motive. Asa l-am convins si pe al meu sot: vazut si placut, ca din auzite n-a vrut. Programul incepe de la 11 dimineata: azi, simbata pina la 20.00, miine pina la 18.00. Inainte sa intrati in cupola mare faceti dreapta, mai mergeti f putin (30 m) si intrati in acest pavilion, pt. copii. O sa vedeti filmuletul care e pe site si asa ii veti recunoaste repede. Sau veti auzi aspiratorul. E foarte frumos pe acolo, merita sa va duceti oricum, cu piticii mai ales. Multa sanatate la toti si la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si eu mi l-am cumparat. Am incercat sa ii scot azi la petra mucisorii cu el, dar se sperie cand ma apropiu de ea, ca face un zgomot....si nici de nas nu ma lasa sa ma apropii. La voi stau cuminti la aspirat?
Oare la un aspirator de masina ar merge?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ereso spune:

Daca nu sta, sa o tina tata imobilizata si tu o aspiri. Chiar daca tipa, operatiunea dureasza 10 secunde si pana se dezmeticeste totul s-a terminat.
Dupa cateva "sedinte" o sa vina singura pentru ca va realiza ca nu-i faci rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Nu toti copiii accepta de buna voie sa fie "aspirati" chiar si dupa cateva sedinte.
La noi nu a mers, asa ca nu mai imi traumatizez copilul. Prefer alte metode, pentru ca daca plange, mucii revin la loc si n-am facut nimic.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Eu am trei prietene cu bebei care sunt si ele f multumite ca au descoperit batista bebelusului. Cred ca daca aveti probleme la inceput, in sensul ca nu sta piticul, merita sa insistati .E pentru sanatatea lui. Ce , daca e bolnavior nu-i mai faci injectii atunci cind nu mai ai incotro ca sa nu-l traumatizezi? Si sa nu comparam aspiratorul cu injectia ca n-are sens. Cind o sa vada ca nu doare absolut deloc si o sa-si dea seama ca respira mult mai bine dupa asta ma indoiesc ca se va mai speria. Va doresc sa aveti copilasi curajosi si mai mult decit atit, sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lz_cecilia spune:

Si noi l-am cumparat din Ungaria la 1/2 de pret fata de oferta din RO si ....e perfect.Il folosim de cate ori e nevoie, iar bb-ii l-au acceptat usor.
Va tzuck!

Mergi la inceput