Batista Bebelusului/aspiratorul nazal

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

am primit-o si noi de pe net (am cumparat-o) acum doua saptamani.
am folosit-o de cateva ori ca Diana era la sfarsitul racelii si e super buna.
Acum Diana o pune singura la nasuc.
pacat ca nu am avut-o cand era mai mica!

Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001

http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea

Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Si eu sunt super incantata de batista bebelusului!Nici nu mi se pare scumpa la cat e de eficenta.
Desi avem doar un anisor si o luna,abia depasita faza cu teama de aspirator,am reusit cu succes inca de la a doua incercare.Eu zic ca merita sa o ai in trusa bebelusului!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andyc76 spune:

Buna mamici si tatici!Folositi cu incredere aspiratorul nazal,noi l-am folosit inca de mici si a fost super de fiecare data.Nici nu stiu cum ne descurcam fara el,ne-a salvat la fiecare raceala.Bafta si cat mai putini mucisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Parca ati face reclama la Activia!!! Asa suna. No offence!
Chiar este atat de bun? Fara efecte secundare? Adica, nu se produc mai multi muci dupa ce o folositi? Intreb si eu, nu de alta, dar pompitza de la Chicco pe care am cumparat-o nu-i buna de nimic... nu se inclina nici parul din nas de la ea!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Gandacel, al meu e racit chiar acum. Cu pompita in 10 secunde nasucul e curat (si umplu pompita, cine o are, stie ce inseamna). Nu abuzez de ea, dar daca vad ca nu mai poate sa respire sau ca ii ajung mucisorii afara, atunci dau cu apa de mare, bagam pompita si gata, respira copilul cum trebuie. Nu stiu daca asta produce mai multu muci, dar cum sa-l lasi asa? Noi cind sintem raciti nu ne suflam nasul de cite ori este nevoie? Doar n-om sta asa, ca sa nu marim productia :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

cred ca o sa cumpar si eu un aspirator nazal de asta - Andrei al meu are nasul plin de muci de care nu mai poate scapa.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

spuneti mi si mie,va rog,daca fac comanda pe net cu tot cu taxele postale,cat ma costa?mentionez ca sunt din giurgiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ship spune:

te costa 39.90 lei noi, adica 399.000 lei vechi cu tot cu taxe postale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Am comandat si eu ca vad ca avem nevoie. Aspiratorul nazal pe care il folosim aspira, dar nu tot ce este in nasucul lui bebe al nostru de o luna si jumatate si se chinuie ca nu poate dormi. Alte simptome nu are decit nasucul infundat.
Eu cred ca e mai putin traumatizanta procedura asta decit aspiratul la spital une le baga niste chestii foarte adinc in nasuc. Asa am patit cu cel de al doilea copil al meu, am ajuns noaptea la spital ca nu putea respira din cauza mucozitatilor si a plins foarte tare cind l-a aspirat.
Astept sa vedem daca il trimit asa de repede precum spun.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna!
Si eu mi-am comadat "Batista bebelusului" duminica, 28.05 si speram ca astazi, cel tarziu maine sa o am. Pe site scrie ca in maxim 3 zile ajunge. Baietelul meu e racit si are nasucul groaznic de infundat si plin de mucisori, pe care cu pompita mea nu reusesc deloc sa-i scot.
Voiam sa va intreb cat a durat pana ati primit produsul din momentul in care ati facut comanda?!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput