Batista Bebelusului/aspiratorul nazal

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cucualberta spune:

eu cred ca mai traumatizant este pentru copil sa nu poata respira.cred ca acele doamne dr nu s-au informat de ajuns(nu vreau sa jignesc pe nimeni).acum fiecare cu parerea lui.dar uitati-va sa vedeti cata lume spune ca e buna si cata spune contrariul.atunci va veti da seama daca intr-adevar este eficienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cucualberta spune:

quote:
Originally posted by roxica

am comandat si eu renumita 'batistuta' vineri dar pina azi nu am prmit nici un semn...acolo scrie ca livrarea se face in 3 zile de la data confirmarii..deci trebuie sa primesc un mail de confirmare? ca nu stiu ce sa fca..caci acum am mare nevoie de ea caci avem nasucul plin de muci si nu poate dormi deloc..i-am dat perito azi-noapte dar tot agitata a dormit...
nu stiu daca sa o mai comand o data sau sa mai astept..la voi cum a fost?


pe mine m-a sunat o doamna ca sa se asigure ca nu ne-am razgandit.daca e suna pe nr acela care il au afisat acolo pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami de pifos spune:

Eu zic ca este foarte buna intrucat e mai important copilul.. Ii scoti secretiile chiar daca il chinui nitel, dar apoi cine va fi fericit si va putea respira in voie? nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Am cumparat si noi Batista bebelusului lunea trecuta , dupa miezul noptii :D. Primele zile a fost distractie mare. In jur de 23:00 ( deoarece la ora aia ajunge sotul meu acasa si pentru ca la noi pentru operatiunea "desfundarea" e nevoie de doua persoane ) porneam aspiratorul. Odata cu el incepeau si ragetele Ruticai ( nu-mi inchipuiam ca un copil poate scoate asemenea sunete ), nu ca ar fi durut-o sau ca s-ar fi speriat , ci pentru ca nu-i placea senzatia. La un moment dat ne-am gandit ca poate ar fi bine sa renuntam , sa nu cheme vecinii protectia copilului ( erau indrptatiti saracii sa creada ca ne totturam copilul si dam drumul la aspirator sa nu se auda ). Dar s-a intamplat minunea :dupa perioada de acomodare a inceput sa se prezinte Ruty singura la desfundat caci cu mucisori nu poate sa cante bine .

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Da se foloseste cu aspirator?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Puiul meu e atit de bun si de constient ca pompita aia ii face bine incit nu mai zice nici "pis" cind ii curatam nasul. CInd nu mai poate respira imi aduce el pompita. O am deja de un an jumate si mi se pare una dintre cele mai bune investitii pe care le-am facut.
Si da, Toanca, se pune la aspirator, asta e partea mai neplacuta, dar e nimic pe linga cit de buna e. Vezi ca au un filmulet la ei pe site si iti arata cum se foloseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Si eu folosesc aspiratorul nazal de un an pentru fetita mea care are acum 2 ani si patru luni. La inceput a plans, dar apoi s-a obisnuit. Intre timp a uitat si toamna asta la inceput iar a plans de doua ori, dar acum o foloseste singura. Am si filmat-o, rade si se distreaza! Chiar daca e mare puterea de la aspirator, puterea cu care se scot mucii se miscoreaza. Pacat ca nu merge si pentru adulti.
Deci, o recomand din tot sufletul, face toti banii, nu se compara cu nimic altceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Noi folosim batista bebelusului de vreo jumatate de an. Rares a reactionat foarte bine, nu plange si nu se sperie. Ba chiar imi arata el singur aparatul cand simte ca are nasucul plin de mucisori. Lui ii place mult aspiratorul, parca ar vrea sa se faca menajera, vrea sa aspire prin casa. Poate de asta a acceptat usor si dispozitivul acesta.

Poze Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Am cumparat si noi ieri batista bebelusului...
Vai....ce jale a fost aseara....plangea mititelu de ziceai ca-l omoram.
Sa speram ca o sa se obisnuiasca cu timpul

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

eu i-am prezentat sistemul ca pe o jucarie ! intai ne-am jucat bine si abia apoi i l-am pus in nasuc!
la noi functioneaza in ciuda faptu;lui ca ea nu suporta aspiratorul; ii este frica de zgomot, dar treptat am reusit numai prin joaca ,cantec - am inventat un cantec cu aspiratorul si muceii; i l-am pus pe mana sa vada cumn trage etc etc..
acum ma obliga si pe mine sa-l folosesc!
bafta

Mergi la inceput