Batista Bebelusului/aspiratorul nazal

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Hai sa spunem si noi. Am comandat pompita intr-o miercuri,suntem din Iasi si am luat-o de la posta tocmai luni, cam mult timp, ii trecusera mucii dar a fost eficient! Am folosit-o doar o data ca nu a mai avut apoi secretii ca era la sfirsit si sunt multumita. Nu am tras niciodata atita cantitate de muci intr-o perioada asa scurta de timp. E o inventie buna pt noptile mele nedormite! traumatizant din cauza aspiratorului dar l-am pus pe hol si dadeam comanda verbala sa porneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

destept aspirator!

dar ce-a mai desteapta inventie este aceasta pompita; incet-incet, am ajuns la performanta de a-i da lui Vlad sa-si scoata singur mucii cu ea...

asta si cu karvol-ul ne-au readus noptile linistite.

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad




un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ce am scos nu va spun! Nu mi-a venit sa cred ce productia tinea dra doar pentru ea. Dupa 2 nopti nedormite, doarme si ea linistita ca poate respira. Buna batista la casa omului!

21+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

De cate ori pe zi folositi voi aspiratorul? Ca eu deja i-am scos de vreo 5 ori astazi si cred ca mai urmeaza de vreo 2-3. Oare u e prea mult? Pot sa o irit?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi


www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ship spune:

Dna doctor (de la Municipal) ne-a spus sa aspiram ori de cate ori este nevoie pentru ca nu se va intampla nimic rau. Asa si facem de cand il folosim (de la o luna). Este ca si cum ti-ai sufla nasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Nu stiu cum reusiti!
Alessia moare de frica. De cind cu batista bebelusului tipa de cite ori vede aspiratorul. Binenteles ca am incercat de mai multe ori, dar se lasa cu urlete , plinsete si binenteles mai multi mucisori.
Taty spune ca-mi place s-o chinui, dar cum sa fac sa accepte fara s-o chinuim, corect spus, ea e chinuita rau cind incercam sa-i curatam nasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Eu am cumparat ceva asemanator din Ungaria. Acelasi lucru, dar alta marca. Am dat pe ea aprox. 150000 lei vechi.
Pe Bogdan n-am reusit sa-l convingem sa se lase curatat, doar cind numai avea nik .
Dar, fetelor, pt. mine a fost nemaipomenit. Aveam niste mucozitati de ma chinuiam de juma' de ora sa-mi suflu nasu, ma dureau si urechile de atita suflat. Dar am pus dispozitivul la nas si a fost SUUPER ! Eu zic ca merita sa-l incercati !


Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

am comandat si eu renumita 'batistuta' vineri dar pina azi nu am prmit nici un semn...acolo scrie ca livrarea se face in 3 zile de la data confirmarii..deci trebuie sa primesc un mail de confirmare? ca nu stiu ce sa fca..caci acum am mare nevoie de ea caci avem nasucul plin de muci si nu poate dormi deloc..i-am dat perito azi-noapte dar tot agitata a dormit...
nu stiu daca sa o mai comand o data sau sa mai astept..la voi cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

E foarte utila pompitza de nas. Eu am folosit-o de 2 ori cand mi-a fost cu nasul infundat asta micu.
Pe site e cam scumpa...eu am cumparat-o direct de la cine le aduce din Ungaria ca sunt unguresti. Am dat pe ea 250.000. pe net sunt cam piperate preturile....
O recomand si eu ca e foarte utila, cu pompa manuala nu am reusit sa scot aproape nimic, pe cand cu asta...aproape ca s-a dus pana in capat mucisorii.


........Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

Am cumparat pompa de la o farmacie Dona cu 42,7 RON. Am 2 baieti unul de 5 ani si unul de 2 ani si 3 luni si i-a ajutat pe amandoi, cel mic chiar radea si si-o punea singur. Nu mi-a venit sa cred ce usor le-am rezolvat nasul, cat sufla cel mare de mi-era sa nu-i afecteze si urechile... Sa-i dea dumnezeu sanatate aluia de-a inventat-o!

Lumi

Mergi la inceput