Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bic- Mi-ai redat speranta! Nu mai stiam exact daca tu erai cu aceeasi problema. Nici io nu vreau sa-i bag formula, ca sunt total anti-fan! Sa vedem la noapte...

Silvia- stii cum e: cind te inveti cu binele, e greu sa te dezveti. Ai dreptate, e o chestie de comoditate egoista a mamei. Numai ca Sarah mea a fost intotdeauna cu program, si l-a facut singura, iar acuma mi-e tare greu sa ma invat fara. Dar, ce sa facem, ne obisnuim cu toate...

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bau-bau
din nou eu. AM PUS POZE NOI IN ALBUM. IN SFARSIT AM REUSIT!!!!!
pisi, nu inteleg de ce ai luat-o asa de personal chestia cu caprarii pe care eu ii consider comunisti. e doar parerea mea, si mi-am exprimat-o si mai demult. pana si ei se justifica la un moment dat, in editia noua, pentru faptul ca in editiile mai vechi au scris despre diversificarea de la 6 saptamani.
in plus, in editia noua se contrazic destul de mult. adica zic cand asa-cand asa.
ii consider comunisti din cauza ca:
"femeia se realizeaza prin casnicie" (pg. 18, scris cu rosu, mare) - desi asta nu e chiar asa comunista. e mai mult discriminatoare si rautacioasa.
"obiceiul de a lua in brate un copil care plange nu trebuie cultivat" - in chenar mare, rosu, pg. 70. adik lasa-l sa planga, ca s-o opri el. ce conteaza ca-l doare.
si alte chestii pe care n-am chef sa le caut acum prin carte.
dar asta e numai si numai parerea mea despre cartea lor. stiu ca mai toata lumea de aici se ghideaza dupa ei. nasii nostri adora pur si simplu cartea caprarilor si au crescut dupa ei foarte bine (tot dupa parerea mea) copilul. si eu am citit-o, ca d-aia sunt contra.
in plus, vad ca si tu ai unele pareri diferite de caprari - cel putin in ceea ce priveste decalotarea - ei zic "la baieti, organele genitale nu necesita ingrijiri speciale. tentatiile de decalotare sunt inutile (pg.85)". mi s-a parut ca esti de parerea contrara.
si pentru ca intreba cineva si de decalotare: s-a practicat metoda si s-a raspandit pentru ca se pare ca riscul de infectii urinare este mai scazut la copii ingrijiti prin metoda sus-numita. doar ca in ultima vreme s-a ajuns la concluzia ca nu-i chiar asa, ca nimeni nu garanteaza lipsa infectiilor urinare la baieteii decalotati, ca o decalotare defectuoasa aduce mai multe prejudicii decat "nedecalotarea", ca smegma care se aduna de fapt are rol de protectie si nu este mizerie. acum, este o problema de optiune personala daca o faci sau nu.
si pentru ca eu n-am chef de suparari pe-aici, ca m-am dezvatat de cand sunt mamica, un pentru pisi si doi pentru boscu.
tania, eu nu prea sunt multumita de saltea, in sensul ca mi se pare prea "moale". si am observat ca piticului ii place mai pe tare. dar daca vrei totusi, o sa caut nr. lor si o sa ti-l transmit. dar nu azi.
c (bau-bau) si bb andrei-ardei (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

silvia, poate ne-ntalnim si noi intr-o buna zi. ca vad ca e frumos afara. maine nu pot ca am ceva "program", dar poate vineri.
c (bau-bau) si andrei-ardei (14.11.05)
ufffffff, iar am intrat eu si s-a carat instantaneu toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Dimitrie a lui Canuta om sucit, 27.11.2005, 19:55 , tg.mures

Sagetator cu ascendent in rac

Econom, plasari financiare prudente, evolutie financiara lenta, dar sigura.
Numeroase schimbari de resedinta, in general fericite. Case frumoase. Casnicie foarte frumoasa si trai reusit in familie, mai ales in partea a 2-a a vietii.
Nativul reuseste in viata mai bine in locul sau de nastere decat in alte parti. Va aduna o avere considerabila pana la sfarsitul vietii care se va petrece in liniste, in familie (adica nu moare in loc public, in accident etc)
Amuzamente, flirturi, copii, educatie buna. Inconstant in dragoste, uneori crud.. favoruri pe langa sexul opus, bucurie deplina de viata, succes ca instructor, publicist sau editor. Constelatie nefavorabila copiilor, astfel ca va avea maximum 2 copii.
Daca e patron va avea salariati fideli, daca e salariat va fi iubit de colegi. Foarte muncitor la slujba, va sta peste program si va face si treaba altora.
Conditii fluctuante ale sanatatii, daca va avea grija va beneficia de o constitutie viguroasa si sanatate buna, dar cel mai mic abuz poate inclina balanta in partea cealalta.
Pozitii favorabile pentru cercetari oculte. Ceva neplaceri legate de finantele partenerului de viata.
spirit progresist, independent, mod de a vedea lucrurile original si inventiv, intuitie dezvoltata; se complace in a visa la constructii capabile sa transforme lumea. Cateodata chiar va reusiļ desi ideile sunt aproape utopice .
energie mare de a-si urmari proiectele. Iritabil in fata prietenilor, va avea tendinta de ai domina si va sfarsi prin a se certa cu ei.
Va munci foarte mult pentru asigurarea bunastarii familiei, dar nu va fi apreciat de membrii acesteia la justa valoare.

acum ma duc sa va citesc.


mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Nu intru o zi si deja ati trecut la urmatorul scutec!!!

[Dordia,leea,felicia,pischi,bubamara,catuza,Joy,Camelia,bb alinusmultumim pentru urari!
Gabitaco si bubamara la multi ani si bebeilor vostri , chiar daca e cu intarziere!
Nichita,ionaina, mamy2 bine ati venit!
mara si flavi(7 dec)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Bicule, si noi avem body-uri de 6 luni- 67 cm care ne vin bine si de 1 an care ne sunt f putin mari… cred ca sunt cele de la z… si nici noi nu suntem supraponderali… a, si body-urile Andreea Esca, cu mesaj (gen Tata e cel mai puternic). Oricum, astea pe care le am eu sunt Made in Romania.
Corap, ca te vazui pe-aici… am si io o alta intrebare legata de sterilizator, am primit si eu unul de la cineva (nu nou), e de 3 bibe, si habar n-am sa-l folosesc. Nu cred ca-i mare scofala, doar ca nu prea stiu cata apa sa pun. Ce zici?
Anda, urmez eu nu-i asa? Ca de 3 zile ii zic maica-mii: gata, urmeaza astrograma noastra.
Ah, trebuie sa ma laud: saptamana asta am luat 370 g.


anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mai, io am o durere groaznica de cap... ce sa mai zic, deocamdata o iau ca semn bun, inca am cap, daca n-as avea nu m-ar durea

asadar, in durerea mea, pe langa proaspetele mamici pe care le-am salutat deja (mamy2 si ionaina), vad ca mai salutati pe cineva nichita... e ceva ce mi-a scapat?? o postare in urma??

repet din nou rugamintea ca atunci cand observati o postare moderata, in urma cu cateva pagini, sa-i dati copy/paste, s-o vada toata lumea.

cristina negara, sa-ti traiuasca familia pt postarea cu otetul!!! de multa vreme n-am mai vazut biberoane asa frumoase (in afara de alea din magazin!)

silvia, pai da, bb e mic, lui ii convine sa se scoale noaptea, ca asa e ritmul lui. da' io nu sunt bb, si dupa o trezire de noapte nu-mi mai trebuie nimic a doua zi!!

ma duc sa fac baita la copii si sa ma bag in pat. nu de alta, dar abia vin de-acolo, as dormiiiiii... cred ca si de oboseala ma doare asa rau...

am notat greutatile pt tabel, sa vad acum daca se incarca repede sa trimit... daca nu, cand mi-o porni netul cum trebuie, ca rabdare n-am sa astept acum...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mai, io care eram nazista sefa de pe-aici, sa ma vedeti acum cum plimb copilul in brate cu orele! de ce? din 2 motive: cere de mancare dupa 2 ore de la ultimul bibe full si mi-a zis si pediatrul ca la lapte praf trebe' 3 ore jumatate intre mese (minim). asta nu era asa o mare problema ca plangea:)) marele fomist, dar acum nu mai pot sa-l las sa se ambaleze tare ca i se umfla buricul. v-am zis ca are o mica hernie ombilicala. si uite cum hernia asta m-a transformat in sclava lui nichita

da, xandra, voi urmati:))

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, intru si eu sa va salut. Am citit mai tot in ultimele zile dar n-am mai reusit sa postez ca ne face comp-ul probleme (cred ca e virusat ), plus ca acum au venit iarasi ai mei la noi pt. cateva zile (sapt. viitoare imi vine o verisoara din RO si vroiam sa fim toti aici impreuna). Noi suntem relativ bine, aprox. cu acelasi program, doar azi-noapte mi s-a trezit din nou Rianna dupa programul vechi dar sper sa n-o tina asa. Tania, ca tu ma intrebai... Eu o tin treaza dupa ora 18:30-19 (maxim) pana la ora 22 cand ii facem baita. Atunci mananca si se culca pana pe la ora 3 si apoi se trezeste din nou pe la 6-6:30. Problema e ca dupa ora 7 nu mai prea vrea sa doarma decat in brate, nu stiu cum s-o dezvat de asta... Cred ca v-am mai intrebat, si va mai intreb o data: ceva idei? Daca o las in patut imi plange si nu mai vrea sa doarma, insa in brate doarme pana dupa 9.
Alina, sa stii ca nu e usor s-o tin treaza, se maraie, plange, ne oboseste de numa', dar pentru mine se merita caci mi-e ft. greu sa ma trezesc noaptea si cu cat doarme mai multe ore legate noaptea, cu atat mai bine pt. noi.
Sper sa mai pot intra zilele urmatoare, daca nu ne moare comp-ul. Va pupic pe toti si toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

al meu doarme cate 10 ore nopatea- mai mult ca Lia.
Bic-mi-a placut sistemul de agatat copilul.
ina-ma simt mai bine, multumesc ... felicitari lui tati pentru culcat printesa.

monet-superbe
cristina-am vazut paginuta grupului, multumim...




anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! être l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput