Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

negaracristina serul efedrinat contine efedrina care e ca un fel de drogulet si poate da dependenta. Nu se foloseste zilnic. Il poti folosi la desfundat nasul, pe perioade scurte, cand e racit. Zilnic, de rutina, se foloseste ser fiziologic. SILVIA_D : zi si tu daca am dreptate sau nu!!!

Intre timp am mai studiat un pic reteta de praji. Cum faci exact crema: dupa ce topesti zaharul pui untul peste el asa fierbinte? Il lasi pe aragaz sa se raceasca? Si apoi galbenusele? Fierbi in continuare toata treaba? La baie marina?

Multumesc!

anda ce pompita folosesti tu ca eu nu ma descurc deloc cu a mea Nuk?
Pai astrograme de mamici ai mai facut cand inca nu erau prea multi bb nascuti. Eu o astept cu nerabdare pe a mea.
cu tinuta la botez. Nu-i pune blugi, mai fata! Dar pe cand evenimentul?

Teo vezi caHumana HN din ce-mi aduc eu aminte contine si praf de banane care nu stiu daca e OK la varsta asta. Mai sunt si alte formule antidiareice, intreaba la farmacie si citeste ce scrie pe cutie, dar mai intai intreaba

Alina si Nati a mai avut saptamani in care a luat 150; in ultima a luat 170 iar azi e iar zi de cantar. Dar fata e multumita si pe ansamblu pe luna e OK asa ca merg inainte pe lapticul meu 100%.
Va pupic,
Lavi

P.S. Nu va mirati daca nu intru in we, as prefera sa reusesc sa ma abtin!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani Ana si Ada Alexia, sa cresteti mari si frumoase.
Teo bine ca s-a terminat cu bine si ca nu au avut dreptate cei de la laborator!
Camelia , am reusit sa vad "fotoliul" de baita de pe site-ul pe care l-ai dat tu,e ca al meu.
Voi ce faceti,scoateti copilasii afara azi? Eu nu,ca mi se pare cam frig,dar as vrea ca m-am cam saturat in casa nu am mai iesit de marti.
Corap, cat avea Andrei cand a-ti fost cu el la Sinaia? Si noi am vrea sa iesim din Bucuresti dar nu am avut curaj inca.
Noki , la multi ani pentru mama ta,sa-ti traiasca.

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Lavi, ti-am trimis pm!
Gogolos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

HELLO...

TEO naspa rau faza cu analiza...da' asa se intampla la noi.

prietena mea ii face analizele fetei in 2 locuri...si iata ca la copro, analizele diferite. Adica intr-un loc iese ca are giardia si alte vietuitoare ce mai traiesc pe acolo si la alt laborator,nimic. Dar absolut nimic.

DORDIA, du-te la petrecere...

ALINA, nici eu n credeam in consistenta laptelui, da uite ca este.

LAVI, trebuie neaparat pt un lucru anume sa te pupic...?????
Kk era de culoare aramie, dar nu era un kk propriu zis ca nu era nimic pe scutec, pur si simplu murdar, ca o pata.
Sun azi la dr, dar as fi vrut sa stiu si ce ziceti voi

ELA, vai te tine si de piticutza...sper ca este mai bine.
Cu debridatul stiu ca este pt reglarea tranzu=itului intestinal dar asa reglare de s-a constiipat? Adica inca nu pot spune ca este constipat decat cand se screme sa faca si nu poate sau face tare de tot. Dar daca el facea si de 5 ori /zi..acum sa nu faca deloc...

Mooaaamaaa DIANA, ce frumos e LUCA....A plans sau nu? Si cum a fost in biserica? l-a tinut de cap preotul cand l-a bagat in apa? Ca nu as zice, dar cred ca ai vb cu el inainte, ca asa ziceai...

CRISTINA, ieri am vazut-o si pe IRIS....si e scumpica foc de tot..

De fapt toti bb-ii ne sunt fromosi...

Mai fetelor voi cum ati luat alocatia aia de 24 RON? Nu se da si pe luna in care ai nascut? Adica eu am primit-o azi si numai pe ianuarie...

cu piticu nu stiu ce sa fac o sa sun acum la dr..dar parca nu i-as baga formula in completare inca....dar saracutzu ceva are ca nici in brate nu tace...i-am dat sa manance. a supt vreo 15 minute, a scos titzi, l-am asezat in patur si numai 30 minute a dormit ca s-a trezit plangand. Si cand i-am dat iar sanul, a inceput sa traga ca haplea din el. Dar iar a supt, a aadormit pe urma s-a trezit...

Ca sa numai zic ca daca are manutele sau piciousele reci, nu doarme..trebuie sa-i pun si o paturica sau caciulita. Si tot cu body, pe urma un costumas de-a-ntregul sau pantaloni cu bluzita.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

CATUTZA eu am iesit ieri si as iesi si azi ca au anuntat 2grade...dar o sa vad pan la urma...

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Joy, nici noua nu ne-a venit alocatia pe luna in care sa nascut.
Am inteles ca nu se da pe luna in care se naste copilul.Voua v-au venit banii pe CIC,din ianuarie? Mie nu,dar la mai multe mamici de la mine din bloc au venit.Am sunat si mi-au zis ca vor veni dar pe 20 ca atunci se mai fac plati.

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

A si inca ceva...se dau indemniatiile pt luna ianuarie. Vin o data cu alocatiile, deci in ziua in care primiti alocatia luati si indemnizatia.

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

'neata

JOY stiam si eu ca nu-ti da banii de alocatie pentru luna in care ai nascut. Chiar daca noi am nascut pe 1 dec (eu la 2.35 dimineata ), tu la 9.15 ne-au taiat de la portie pe luna decembrie. Da' piticii sa fie sanatosi!!!!!!!!!!

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Joy ,am scris,dar cred ca nu ai citit (sau poate tu ai luat banii pe CIC),la mine a venit ieri alocatia pe ianuarie dar banii pe CIC,nu.Am sunat la Amzei si mi-a zis ca au venit banii la cine era mai de mult in CIC,mie care am intrat in decembrie o sa-mi vina pe 20,ca atunci se mai fac plati.
A mai luat cineva banii pe CIC,pentru ianuarie?
Voi stiti daca trebuie sa mai mergem lunar la primarie sa depunem declaratia aceea?Ca eu am inteles ca nu,dar as vrea sa fiu sigura sa nu fac vreo boroboata.

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

CATUTZA, am vazut pe urma ca nu citisem...
Mai eu intru din feb. in CIC, asa ca...dar postasul asa-mi zise ca nu are plati in zile diferite..si poate asa este pe luna asta dar de luna viitoare vor fi in aceeasi zi. Vedem noi.

Pun si eu aici niste poze cu kk care tocmai l-a facut...si care era si pe spatele lui si pe mine ca l-am tinut in brate...
Are mici "mucusori" prin el...bule de aer si niste chestii ca acelea din laptele branzit cand vomita. Exact ca laptele branzit .
Dr nu o gasesc ca este intr-o sedinta, mai spre seara sun.

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput