Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
anda77 spune:
botezul este pe 26 feb, deci mai asteptati cu pozele lui elton john cand era mic...nu stiu cum naiba sa evit blugii, ca tare orgolioasa e nasa. am incercat sa-i zic ceva ca nu blugi, dar cred ca deja s-a ofuscat ca ce, nu-mi plac gusturile ei...asta e, poate da prin magazine peste o pereche de pantaloni din catifea neagra (putin probabil) si scapam de blugi....e la noroc...
ina, deci nora-mea e gigea tare acum...fa-i o poza s-o vad si eu cu cercelusi...au pietricica sau sunt simpli?
teo, sorry pentru ce-ai patimit. vezi ca si nan-ul are varianta antidiareica, se cheama chiar Nan fara lactoza.
lordra, de unde stii, fata, toate datele astea, ca medic nu esti...merci de informatie. omu'cat traieste invata:)
joy, adica vine postasul cu premiul ala de nastere? sau tb sa ma duc eu...cred ca tb sa merg eu...
deci fac si lista astro mamici? da' ma apuc cand termin cu aia micii. la voi e mai complicat pt. ca nu stiti ora exacta si daca e incorecta pot sa debitez numai prostii si sa-mi pierd credibilitatea de astrolog amator:) va trebui sa comunicam pe mail, va pun eu niste intrebari ca sa determin ora mai precisa.
multumim pentru ultimele urari primite, sa va traiasca si voua!
citeam aseara (obosita) postul alinei si intelegeam ca vrea sa faca botezul in vara ca sa se imbrace ea cu rochie cu volane...
...si ma intrebam ce naiba am scapat ca eu imi cumpar Vogue lunar si nu se poarta volanele, ce naiba...tocmai in franta sa-ti pui volane...si albe! deci trebuie sa fie si foarte slaba pana in vara...![]()
. M-am dumirit intr-un final ca era vorba de aia mica![]()
![]()
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
joy04 spune:
ANDA, tu trebuie sa mergi pt premiu de nastere cu buletinul si certificatul de nastere al poetului.....
Alocatia si indemnizatia vin acasa cu postasul.....
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
lordra spune:
Joy, nu ma speria cu poshtasu' care vina acasa si care nu suna intotdeauna de 2 ori
. Io stau la alta adresa fatza de cea trecuta in buletin si, implicit, in cererea de CIC. Normal ar fi sa-ti trimita mandat acasa si sa te prezinti tu la poshta sa iei banii, nu? Daca nu esti acasa cand vine poshtasu' ce se-ntampla, nu-ti mai primeshti banii?
In cazu' meu e musai sa primesc mandat postal. Doar asha ma poate anunta persoana care sta la adresa cu pricina ca tre' sa ma duc la poshta sa-mi iau banutzii. Ea nu poate primi banii in locul meu, asha ca e singura solutzie.
joy04 spune:
LORDRA, mie asa mi-a zis ca nu sunt cu mandat..si daca nu esti acasa lasa un bilet din ala si te duci la posta.....habar nu am.
nu te lua dupa mine, poate gresesc, dar mie asa mi-a zis al meu...postas
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Gogolos spune:
Anda, eu ma inscriu de pe acum pe lista astrogramelor pentru mamici, chiar daca imi dau seama ca o sa apuci sa o faci in vara la cantitatea de astrograme de bebei care te asteapta! Nu stiu exact ora nasterii, dar o sun pe mama sa o intreb si atunci o sa iti dau datele complete!
Noi am fost azi afara a doua oara de capul nostru, numai cu mami. Nu am stat mult, vreo 25 minute, am venit acasa, a papat, si de la 2 imi doarme neintors, acum ma duc eu sa il trezesc ca imediat nu a mancat de vreo 5 ore!
Gogolos si prichindel
catutza spune:
Lordra , dar alocatia cum o iei? Eu stiu ca daca nu esti acasa cand vine alocatia te duci la posta de care apartii si o ridici de acolo.Sau lasi o copie dupa buletin la o vecina si-ti ia ea alocatia (asa e la noi in bloc),banuiesc ca asa va fi si cu banii din CIC.
Nu-mi raspunde nimeni daca trebuie sau nu sa mergem sa depunem declaratiile la primarie?
Catutza si
Bianca-Maria (2.11.2005)
lordra spune:
Catutza, pai sa-ti zic cum sta treaba: buletinul meu e facut pe sectorul 2, undeva prin Colentina, iar eu stau in sectorul 6, Dr. Taberei (deci in partea ailalata a orashului). Este exclus sa-mi las buletinul acolo, dat fiind ca eu n-ajung prin partea locului decat daca am de ridicat ceva de la poshta. De aia zic ca va fi nashpa cu ridicarea banilor. Am trecut io pe cerere contul de card da' cred ca, in nesfarsita lor lene, nu se vor complica ei cu kestii d-astea.
In legatura cu depunerea lunara la primarie a declaratiilor, ei bine, nu mai e valabila. S-au depus o data la intocmirea dosarului si gata. Ai scapat de stat la cozi.
ilenutza spune:
lordra, unde in dr. taberei stai? nu ai chef de o partenera de plimbat carutzul?
Ilenutza si bb victor - 22 dec
dienutagraviduta spune:
eu plang de zooor .... maaaare dezamagire ...![]()
automobilutzul meu e un kkt pe rotitze ... mai chel ca fi-miu ... si unde i-am lins pozele vreo luna ...
never mind.
gogolos - la noi la botez treaba a fost asa : bisericuta foarte mica, cu termopan, incalzita, langa masa pe care l-au dezbracat era pus un resou, apa foarte calda; nu l-a bagat cu capul in apa, ci numai pana la gat, chestie care i-a placut, nu a zis nici pis.
dar e adevarat ca ii place asa de mult apa incat si cand il spal la fund in chiuveta, plange cand il ii scot piciorusele din apa (chiar daca cu unul se impinge in scurgere de mama focului).
singurele ciudatenii : in apa din cristelnita a pus preotul si un pahar de ulei (?), iar dupa scaldat, a fost dat cu mir si nu mai stiu ce, printre care si cu un burete de vase, cu partea abraziva inspre piele; asta chiar a fost o tampenie - parerea cu care am ramas e ca era pe desen sa planga nitel, iar el nu plange asa usor - deci n-avea farmec botezul, asa ca l-a luat nitel la glass-papier popa.
anda77 spune:
iata ce BURTA are fiul meu dupa un bibe foarte mare! Asa arata un sugar multumit de firma Nestle...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita