Bebelusi de iulie-august 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
brianamica spune:
Sa va spun cum am invatat-o eu pe cea mare la olita?
Simplu. Pe la 8 luni, cand statea bine in fundulet am asezat-o pe olita (care era inalta ca un scaunel si cu capac) si pur si simplu ne-am jucat. Asta timp de o saptamana. In urmatoarea saptamana, ne-am dat jos pampersul si am stat pe olita participand la acelasi joc (imi amintesc ca p;ur si simplu cantam si bateam din palme). O lasam asa 10 minute dupa care ne ridicam de pe olita.
Si tot asa, intr-o luna statea pe olita 15-20 minute. La inceput cand facea caca nu zicea nimic ci se lasa pe vine si se uita la cine era pe aproape.... si hop ... aia era.
Dupa care a urmat zisul caca si pipi mult mai tarziu.
La noi asa a fost. Cum o sa fie acum??? Nu stim pentru ca deocamdata Ana nici nu sta bine in fundulet.
Insa intruca la cea mare a fost totul OK asa, poate aplic aceeasi metoda, daca nu cumva citesc alte metode mai "inventive" pe aici.![]()
![]()
![]()
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
brianamica spune:
Oricum felicitari puiului Sara ca sta pe olita !!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Buna!
Azi la masa de supa a continuat jalea si durerea de ieri. Le-am dat piept de pui cu legume, inclusiv pastai de fasole (lucru nou pt ei). Bianca a mancat draga de ea ... dar Rares m-a expediat scurtutz. Am bagat eu cateva linguri in gura lui, dar ... incep sa-l banuiesc de rele intentii. Acum o luna nu mai sugea deloc ziua... ma impingea daca vroiam sa-i dau, sau tragea de cateva ori, asa.. sa nu ma supar si se intorcea la ale lui. Cam de 2 saptamani insa, e disperare ... cum stau langa el si il prinde dorul, se intoarce spre mine, incepe santajul ("mamm mama ... maaammm"), ma trage de bluza si nu se lasa pana nu ii dau sa suga. Cel putin daca e somnoros si vreau sa il culc, nu scap ...Si nu m-as supara, ca mi-e asa de drag cand suge, dar eu as fi vrut sa raresc cu alaptatul si pe la 9-10 luni sa il intarc. Nu as vrea sa recurg la metoda drastica aplicata pe vremea noastra (lasat copilul la bunici o saptamana), ci sa il dezvatz treptat...
Vroiam sa intreb fetele cu copii cu dinti, jos s-a vazut forma dintelui prin gingie inainte de a iesi? Nu ma refer la gingia pe care urmeaza sa o sparga dintele, ci chiar in fata, partea care se vede cand deschide gura. Ca la Rares se vad asa de clar ... are doua chestii albinete sub gingie de forma dintilor. Acu eu sper sa-i iasa dintii normal, in sus, nu ca la rechini, 2 randuri.
AM intrebat Albinutza, dar nu mi-a raspuns, rog si eu pe cine se pricepe ... cum sa le dau pestele?
Laurade
![]()
Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
http://b1.lilypie.com/AoK7p2.png
Ma striga in somn,nu am pomenit

Dac-ar fi asa si noaptea
.Si mie tot asa mi se pare acum ca se vede forma dintilor orin gingie spre buza,dar au iesit unde trebuie,stai linistita
Peste alb slab se da la bb ,fiert,curatat de oase si tot asa maruntit la blender bine bine cu lapticsi ulei.Eu asa vreau sa ii fac.Va anunt daca imi iese bine si daca ii place.
In leg cu vitelul si la noi la tara se zicea ca tre'
sa fie de lapte ca dk nu e cam atzoasa carnea.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
cin spune:
Fetelor....VICTORIE!!!! azi am papat legumele...
Dupa ce am incercat minute bune sa-i dau sa pape si fara succes, tocmai cand voiam sa renunt l-am luat pe vlad in brate sa-l spal si nu stiu ce mi-a venit, si asa...pe genunchi am facut o tentativa cu lingurita si...surpriza..a cascat gurita si tot asa pana am terminat supica...ce-i drept ca la sfarsit incepuse cu da-da-da-da si-i strecuram lingurita dar si lui ii placea s-o roada (lingurita, nu continutul) cer e ca a mancat..mi-a fost frica sa-l pun la loc in scaunel...sper sa nu se obisnuiasca sa pape la mami in brate..
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
Ella2000 spune:
MonaI, felicitari pentru Sara! e viteaza... si dulce foc!
Cin , bravo! ar trebui sa ti-o dau si pe Paula ca a luat 3 lingurite -patru cu cele din jurul guritei- si gata!
eu incep sa cred ca e de la dintzishori deoarece se arunca sa ma muste!
Brianamica, asa e! mai rar si la noi ca nu dorm deodata!
Diana, o prietena a venit cu puiul in Ro ...ghici ca s-a trezit cu Salmonella ceva grII nu ma pricep! Cum putea un bb de 8 luni sa ia? Mamicutza lui s-a ingrijorat tare, ea stiind ca-i preparase bine carnitza ...o fi ramas si cu socrii ei copilashul saracu... cum sa ne ferim? mersi...
Ella2000 si printesele
acusor spune:
Monai, e haioasa Sar pe olita! Acum mai ramane sa-si dea seama la ce foloseste {;)].
Apropos, de nitratii astia, maica-mea e tehnician chimist si mi-a spus ca mai toate mezelurile si conservele contin nitrati ca altfel nu s-ar pastra. Mi-a mai zis ca exista o limita pentru nitratii astia. Atata timp cat nu este depasita limita nu pot face rau corpului.
Maine pastrez niste supa sa i-o dau la analiza. Chiar sunt curioasa ce rezultat iese! Pana la urma chiar n-ai ce sa faci. Poate sa-i dai mancare doar de la borcanase. Da' asa eu cred ca exista riscul sa fie prea sensibil la orice fel de mancare cand va fi moare.
Poate bat campii, da' asa cred! Incerc sa gasesc o cale de mijloc. Si asa zice maica-mea ca exagerez ca nu-i dau biscuiti cu gluten. Am si niste cereale pentru dupa luna a 8 care contin si miere. Am zis ca le mananc eu ca au miere. Poate ca sunt prea exegarata.... Nu stiu! Offf...
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
Ella2000 spune:
Salutare
de cand cu diversificarea m-am trezit ca mi-a facut un kk groaznic de mirositor si deosebit de verde... parca si voi ati scris ceva despre asta... e normal?
pupici, Ella 2000 si printesele
cin spune:
Ela, mama...si mie era sa-mi pice nasul.. e perfect normal
Fetelor, acum pe seara ma jucam cu vlad si l-am prins razand si am vazut ca in partea dreapta sus e gingia putin rosie si parca se vede un punct alb.. sa fie vreun dintisor?? dupa cum se vedea credeam ca-i iese jos primul, dar cred ca de cand stam in fundulet forta gravitationala se face simtita.. abia astept sa-mi vad puiu cu dintisori..
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
hristina spune:
Mona, ce haioasa e Sara pe olita! De-abia astept sa stea Victoria in fundulet, bine, sa o pun si eu! 
Lulu, suntem alaturi de tine! 
Cin, perseverati! Bravo!
Vlad, papa tot, sa te faci mare! Apropo, l-am admirat acum in toata splendoarea lui! E un grasunic scumpic!
Laura, rabdare, cuscra! Stii ca in ziua in care tu botezai copiii, eu nasteam? Coincidenta?!? 
BB de iulie-august, cand ai timp, trece, te rog,si la noi, botezul, pe 2 octombrie 2005! 
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
delia grozav spune:
Ca tot veni vorba de nitriti, aici avem combinatu de ingrasaminte![]()

Si de aceea as prefera sa nici nu iau legume din piata ca aici in zona e poluare si deversari de la combinat si ingrasamintele folosite binenteles sunt de la sursa
.
Dar atunci ce sa iau, turcesti? Belgiene congelate?
Ideal ar fi poate borcanasele dar stiti si voi preturile, ii dau ce nu gasesc proaspat si cand nu apuc sa ii gatesc.
Emaimeeinteresanta chestia cu dulapul sau sertarul dar o sa vezi ca asa o sa ajunga toate sertarele si dulapurile la care ajunge bebe
.
Noi cand era Adi mic nu mai tineam nimic in noptiere in dulapul din hol pe rafturile la care ajungea el, decat jucarii.
Si acuma vine Medeea
.
Interesant e ca Adi nu a umblat niciodata la farfuriile de portelan desi nu tin minte sa fi insistat sa nu umble, in schimb oalele farfuriile de tabla si de plastic erau preferatele lui.![]()
A, si inca ceva dragut, a facut la un moment dat o pasiune pentru ceapa.
Cum se trezea venea in bucatarie si scotea cepele de unde le tineam si le imprastia prin casa. Si eu il lasam dupa principiul ca are voie orice nu ii dauneaza.![]()
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005