Bebelusi de iulie-august 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

cum se prepara spanacul pentru bebe?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Anis, eu inca alaptez si mi-au venit si rusii. La mine a scazut un pic laptele, dar am tratament hormonal, din pacate. Dar ma mulg la 3 ore, chiar daca ea are deja doua mese diversificate si asa imi pastrez lapticul. In rest, suge singurica .

Emaaimee, f. draguta ideea cu sertarul plin de "minuni". Cred ca o voi aplica si eu cand va veni vremea scotocirii...

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Si mie mi-a placut tare chestia cu dulapul pt
Auzi,am uitat sa iti zic ca si eu ma bag la mesajele tale si apoi le procesez si urez si eu micutiiDar am o scuza,nu am timp,tu ai ca deh,cu superbebelusha ta

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

Emaaimee.. da asa e ,e super.Are cuve separate, pt legume, pt carne, pt peste , si a 4-a e..pt ce mai vrei.
E ideala pt prepararea hranei mai ales cum e acum, cu legume, carnita etc pt bebe.Eu pot sa pun intr-o cuva legumele, in alta carne..dupa aia le bag la blender.
Of..sper sa scape mai repede mititica de dureri..si cand ma gandesc ca novocalminul o ajuta asa de mult.Asa a ajutat-o si pe Ingris si putea sa doarma si ea si eu..
Apropo de iaurturi
, neonatoloaga mea spune ca numai iaurturi grase sa folosesc (laptele de mama e f gras) de 3% si fara Danone.Eu am gasit de la Albalact un iaurt cu 4% grasime, vreau sa fac azi branzica din el..sa vad ce-mi iese.

Mama ce limbarita am in dimineata asta

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mersi,ce n-as da sa avem si noi novocalmin.Si nu e nimeni care mai pleaca acasa rpd.Ca in pachete nu e voie sa pui medicamente.
Mersi pt urarea cu casa:Doamne ajuta!

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fetele, puteti sa ne vedeti La olita.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MONAI

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mai ,dar ce shmecherie de fata!Si eu vreau sa o pun pe Oana,dar sa stea bine in fund,ca vad ca incet-incet sta dar se clatinaDeci in curand va punem si noi pozici in funditza.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/info.asp?id=243" target="_blank"> Articol despre olita

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by MONAI

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mona, e o scumpa grasunica ta! Vad ca folositi olita pe post de scaunel, ca n-am vazut pampersul jos.... Pupici!

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Azi la masa de supa a continuat jalea si durerea de ieri. Le-am dat piept de pui cu legume, inclusiv pastai de fasole (lucru nou pt ei). Bianca a mancat draga de ea ... dar Rares m-a expediat scurtutz. Am bagat eu cateva linguri in gura lui, dar ... incep sa-l banuiesc de rele intentii . Acum o luna nu mai sugea deloc ziua... ma impingea daca vroiam sa-i dau, sau tragea de cateva ori, asa.. sa nu ma supar si se intorcea la ale lui. Cam de 2 saptamani insa, e disperare ... cum stau langa el si il prinde dorul, se intoarce spre mine, incepe santajul ("mamm mama ... maaammm"), ma trage de bluza si nu se lasa pana nu ii dau sa suga. Cel putin daca e somnoros si vreau sa il culc, nu scap ...Si nu m-as supara, ca mi-e asa de drag cand suge, dar eu as fi vrut sa raresc cu alaptatul si pe la 9-10 luni sa il intarc. Nu as vrea sa recurg la metoda drastica aplicata pe vremea noastra (lasat copilul la bunici o saptamana), ci sa il dezvatz treptat...

Vroiam sa intreb fetele cu copii cu dinti, jos s-a vazut forma dintelui prin gingie inainte de a iesi? Nu ma refer la gingia pe care urmeaza sa o sparga dintele, ci chiar in fata, partea care se vede cand deschide gura. Ca la Rares se vad asa de clar ... are doua chestii albinete sub gingie de forma dintilor. Acu eu sper sa-i iasa dintii normal, in sus, nu ca la rechini, 2 randuri .

AM intrebat Albinutza, dar nu mi-a raspuns, rog si eu pe cine se pricepe ... cum sa le dau pestele?

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

http://b1.lilypie.com/AoK7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Emaaimee, te iert si pe tine, dar iti dau aceeasi pedeapsa ca Hristinei : un pupic pt. Dintzoshela.
Adevarul e ca ii urez pe toti, chiar daca mamicile nu scriu. Poate ne citesc si cred ca se bucura sa-si vada puisorii felicitati .

In legatura cu ingrasamintele, eu stiu ca la mine in zona nu prea se folosesc. De exemplu, bunica mea nu pune nimic, cel mult ceva de la pasari . Intr-adevar, lipsa banilor determina pe multi sa ia ce e ieftin si, de multe ori, nociv. Unii nu sunt interesati decat cum sa-si creasca productia, daca se intampla ceva consumatorilor...asta e . Tara lu' Papura Voda!

P.S. Vad ca si tu ai limbarita azi...e cuminte puiuta ?

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Am limbarnita si eu ca am pacalit-o sa doarma,am reusit si eu sa dorm.Nu stiu cum am pacalit-o dar sunt un pic mai fresh.
Mai si eu ii uram pe toti inainte nu mai stii?Tot din aceleasi motive.
Fug ca ma striga.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput