Bebelusi de iulie-august 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 13
delia grozav spune:
Si acum sa raspund din urma ca am cate ceva de scris.
Am vazut poze cu:
Saracu palariile si cu olita. Sta foarte bine fetita in fundic, si e tare mere si bine-nteles frumoasa.
Victoriae un adevarat ingeras, char asa e si de cuminte?![]()
Oanain tinuta de discoteca
. Pai daca asa e imbracata normal ca vrea noaptea la disco.
Ellasi fetele tale sunt tare dragute si tu areti foarte bine si mai eles se vede de la o posta cat est i de fericita.
Sa nu uit sa urez LA MULTI ANI! tuturor bebelusilor nascuti in zilele de 7, 8, 9.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Cin, azi dimineata cand s-a trezit Medeea nu pot sa-ti explic ce miros era la ea in camera. Si la moi e verde dar eu ii dau fier. Oricum e normal sa se inchida de la mancarica ce o papa acum. Important e sa nu fie prea apos, cu mucozitati sau cu sange, Doamne fereste.
Diana Mirela cred ca depinde si de cadru didactic ca mie mi-a placut reumatologia, dar am avut un asistent tare dragut care ne-a predat
Dar ortopedia mi s-a parut si mie tare urata.
Iti urez multa bafta in continuare.
Anisma bucur ca merge asa bine cu diversificarea, eu regret putin ca nu am urmat schema asta desi asa aveam de gand dar pentru ca am patit chestia aia cu sangele in scaun m-am grabit putin si am inceput cu cerealele pentru ca au vitamina K.
Apoi i-am dat morcovul si s-a constipat si atunci i-am dat marul si abia dupa aceea alte legume. Asa ca ai mare noroc ca merge schema.
Legat de refuzul sanului intr-adevar schimbarile hormonale din perioada premenstruala schimba gustul laptelui.
Insa ar mai fi o posibilitate. Au venit deja rusii? Nu cumva intarzie? 
delia grozav spune:
Emaimeestiu ca tu ai Mirage Plus. Am iesit azi cu el si imi place tare mult si Medeea e foarte incantata de panorama care i-o ofera, incomparabila cu caruciorul vechi. Regret enorm ca nu l-am luat mai demult, mai ales ca in decembrie a fost cu reducere de peste un milion
.
Si la vara nu cred ca o sa fie asa problema ca deja stau in fundic bine si nu stau prea mult in contact cu spatarul o sa vezi tu, ca se fataie sa vada tot si sa se dea jos din carucior.
Si daca ii trebuie umbrela o sa ii iau una.
Monai la sugestia ta i-am dat ieri iaurt Campina.
In ultimele 3 zile de maraiala asta a fost mancarea preferata, poate si pentru ca era mai rece si ii facea bine la gingii.
Si cand te gandesti ca lui Adi i-am dat Danonino, nici prin cap nu mi-a trecut ca i-ar putea place iaurtul simplu.
Simonaci79 spune:
Nicoleta- pupam zburdalnicul! Ma gandesc cu groaza ca pana la urma o voi pati si eu (eram la un pas de vreo 4 ori, dar am scapat ca se pare ca se cam panicheaza cand ajunge pe margine. Dar azi isi cam luase avant sa treaca de pe burta pe spate si era pe margine, deci daca apuca....
Pupici sa va treaca sperietura!
Lia- si eu stiu ca se portocaleste de la morcov, dar u stiu daca si de la cel fiert, dar posibil sa da. Eu ii dau cam jum de morcov zilnic. Sunt mai devreme pe aici ca imi aduc copilul langa mine (in carut) si mai citesc sa nu mai prinda noaptea ca de la nesomn am inceput sa cam pierd lapticul (si de la niste suparari!) Ieril-am pus in scaunul de masa si cat stateam eu si citeam si-a trantit o dracena in brate si s-a umplute de pamant pe el, pe scaun si peste tot pe jos! Si cand am mai trecut pe aici se intindea iar dupa ea!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
delia grozav spune:
Anislegat de vaccinul antirujeolic. Pe vrema lui Adi se dadea la 8-9 luni. Apoi s-a observat exact ce ti-a zis doctorita ta ca e posibil sa nu se prinda, adica sa se faca de geaba la varsta asta si s-a mutat dupa un an.
Acuma cu epidemia asta iar s-a revenit desi exista riscul sa nu se prinda si de aceea se face revaccinarea dupa 18 luni.
Asa ca daca poti sa eviti aglomeratiile e foarte bine sa il dai doar la un an.
Insa mie mi se pare asa de mult pana la un an, vine vara cand stam afara aproape toata ziua.
O sa mai intreb si eu alti medici ca medicul meu de familie sta tare rau cu informatiile. Eu doar dau din cap aprobator la ce spune dar ea cred ca stie deja ca fac cu totul altfel. Doar pentru vaccinuri o chem ca in rest deocamdata ma descurc pe cont propriu.
Cand o sa incepi sa ii dai sucuri la Ingrid? Si cum ti-a spus sa le dai simple sau diluate? Sa ne spui si noua exact ce sucuri de legume i-ai dat, te rog.
delia grozav spune:
Simonaci exact planta asta o prefera si Medeea![]()
Pup si eu toti bebelusii care au facut mici cascadorii. Au ei ingersii lor pazitori dar aveti grija mamici ca sunt tare nazdravani, si o sa fie si mai si de acum incolo.
Eu de 2 zile am luat jos tablia de la masa de infasat, ca era detasabila, ca sa nu ma mai tenteze sa o pun acolo, ca de acolo ar fi putut cadea tare rau.
Si tot asa in grup felicit toti iepurasii cu unu, doi , trei , patru... dintisori si sper sa ne laudam si noi cat de repede cu ei.
Si apropo se vorbea la un moment dat de strungareata. Toti au la inceput dintii mai indepartati dar pe masura ce apar toti dintii si cresc se aranjeaza ei. Nu-i asa Mamini? Apropo pe unde esti?
anis spune:
Hai ca ma chinui s ao adorm pe Ingrid.Ba adoarme acum si peste 10 min iar are chef de joaca..sa speram ca acum doarme..de "nanai-nani" cum zic eu.
Dede, hai ca esti haioasa cu alternativa..ce sa zic...dupa atatia ani in care am cronometrat ziua ovulatiei etc..acum spre rusinea mea..stiu doar ca ar trebuii sa vina
Diplomatic raspuns nu?![]()
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Dede, pana acum i-am dat piure de legume, telina,pastarnac, morcov(nu i-a placut f tare,nu s-a constipat ,dr mea a zis sa ii dau din cand in cand si f putin..treaba cu beta-carotenul),dovlecel si azi gulie.Maine ii dau ori pulpa de rosie ori cartof.Eu le fierb la aburi si pe urma le pisez cu blenderul..daca ies f gros pun jumate de lingurita de ulei de masline.
Sambata incep cu fructele, deci a doua masa de solide..si le i-au tot asa intai simple si dupa aia le combin.
Sucurile atat de legume cat si de fructe, i le voi da cand va avea 2 mese solide, si trebuie sa fie nediluate.
Tot saptamana viitoare introduc si carnea 5 zile pe saptamana ,amestecata in legume si 1 galbenus de ou pe saptamana.
Deci cum vezi e un ritm care pare mai alert,dar am vazut ca de fapt e f ok pt ea, in primul rand nu se plictiseste de gust ,pt ca ,cel putin in perioada asta, in fiecare zi e ceva nou..si oricum la 6 luni deja n-ai de ce s-o iei mai usor.
Eu sper sa o tina tot asa.Dr zicea ca,daca a mancat ea in prima zi telina...(bleah..ca naspa mai era) n-o sa fie probleme..eu asa sper.
Legat de vaccin ea zicea ca si daca ar prinde ar fi o protectie f slaba si care ar tine 3 luni,asa ca tot degeaba, ca prinzi vara tot fara el.
Ce mai era?
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Simonaci79 spune:
Albinutzza- felicitari pt kg pierdute si multa sanatate!
Ella- chiar ca ai rezolvat-o- 3 dintr-o lovitura! Si e greu tare acum ca tb sa faci multa papa si de spalat nu mai zic!!!! Pupici sa treaca supararea!
Boga- multumesc mult. Cred ca voi incerca si eu asa pana la urma daca nu vrea si nu vrea. Eu deocamdata ii pun in fructe branza de vaci. Iaurtul voiam sa i-l dau la penultima masa dar eu nu dau banana ca asa mi-a zis dna dr (Mario e cam constipat si e si mai grasan) si imi e teama ca daca ii dau mar cu iaurt e cam tarziu pt digestie (noi papam la 20-20.30 penultima masa) Voi vedea. Pana la urma raportez ca azi a papat mancarica de cartofi si i-a placut tare mult!
Adaaina- noi majoritatea avem album pe yahoo (te duci pe pag de start a yahoo si acolo la Yahoo photos sau ceva de genul asta si de acolo urmezi instructiunile) Succes!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Simonaci79 spune:
Anda- nu fii suparata ca acu vezi ca nu mai doarme de nu mai ai timp sa faci nimic! Pupam piciul somnoros! Pupa-l si tu in somn!
Ema- super idee! O sa tin cont ca am vazut ca deja cand il iau in brate se prinde de toate manerele usilor de la dulapuri! In privinta bb2 eu cred ca cel mai bine vezi la fata locului. Si eu ma gandeam cum sa fac sa nu ajung si cu bb2 la 7 luni si sa ma tot mulg. Dar intr-un fel este mai bine asa pt ca dat bibe, noi de la o luna avem program de noapte fara nici o pauza de papa! O sa vad cand va fi cazul. Spor la treaba si 2 bbi sanatosi!
Anis- eu mai alaptez si deja tb sa-mi vina a 3-a oara. Nu stiu ce sa zic, e adev ca dupa prima oara s-a mai diminuat cant un pic, acum am ajuns cam la jum din ce aveam, dar nu ma mai mulg de 5 ori pe zi ci numai de trei ori (dar am mult mai putin si dimineata) si am fost si suparata, ca am avut niste probleme. Asa ca nu e relevant raspunsul meu, insa este posibil sa aiba leg!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005