Mamici de mai-iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
raalucutza spune:
AMA eu iti recomand elevit!nu zic ca sunt mai bune dar citeste un pic ingredientele de pe una si apoi de pe alta!ai sa vezi ca am dreptate!
RALUCA 24+ http://community.webshots.com./user/raalucutza
raalucutza spune:
CARMEN CITA multumesc pt apreciere!ma simt tare bine acum cand cineva mi-a spus ca burta mea e sexy!he he he!si creste!nu stiu cine spunea despre buric daca iese afara...al meu inca nu....dar eu sunt sigura ca burta noastra acum este doar la jumate din marimea la care o sa ajunga!aaaaaaaaaaaaaa si cercelul din buric!scos de la inceput si gaura astupata!alta gaura alta durere dar de-abia astept sa imi pun altul!he hehe
RALUCA 24+ http://community.webshots.com./user/raalucutza
raalucutza spune:
eu odata in martie sau nu stiu cand am sa vin in bucuresti la ambasada!mi-ar place tare mult sa organizam si atunci o intalnire toate gravidutzele!sau o parte din ele care sunt in bucuresti!de vorbit mai vorbim dar asa ca idee ce ziceti??
RALUCA 25+ http://community.webshots.com./user/raalucutza
florypop spune:
Doamne cat ati scris.......
.
Eu nu reusesc sa tin pasul cu voi.
Sa o iau in ordine:
1. Ce sfaturi imi dati? Magandesc sa renunt la scoala pentru ca sunt abia in primul an si ma gandesc ca imi va fi foarte greu.
2. Sunt disperata!! De marti dimineata nu l-am mai simtit deloc pe bebe. Sa mai astept pana luni cand am programare la medic sau sa ma duc de urgenta?
3. Daca renunt la scoala pot sa vin si eu la intalneala, daca nu ....NU.
4. DianaR felicitari pentru decizia de a nu ne abandona!
5. Ama eu iti recomand elevit.
6. Dilaural, ma bucur mult ca bebelusul prietenei tale si ea sunt bine. Incercati sa luati legatura cu Dr.Badea la Municipal. De doctorita respectiva nici eu nu am auzit nik.
7. Fetele studentele bafta multa in sesiune.
8. Magghy, felicitari pentru bebicul mic din burtic.
Cu siguranta am uitat pe cineva dar iertati-ma sunt batrana si bolnava si urata si nu ma mai ajuta nici capul.
Va pupicesc pe toate,
Flory
21+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
Amonar spune:
Magi
Bine ca nu mai ai motive sa te mai ingrijorezi. Tine-o tot asa!
Virgi, Cami si CarmenCita
Va multumesc pt urari. De fapt eu nu am anuntat aici pt a fost o chestie de formalitate..ca s azic asa. Noi ne simteam sot si sotie oricum. E chestie de hartii....Party-ul are mai multa valoare pt mine pt ca ne casatorim la preot si in acelasi timp il botezam pe al mic...adica imediat dupa sesia noastra la preot, urmeaza el....![]()
Virgi, am sa scriu chestii de pe lista, dar tin sa mentionez ca sant si lucruri pe care ei le cer aici dupa obiceiurile lor. Dar acum am scris repede, ca altfel trec iar 20 pagini pana scriu eu ceva...Si ma doare gatul de mor..cred ca am facut o infectie de gat ceva....cand trag aer pe nas ma zgarie pe gat de parca as inghiti ace in loc sa respir....
DianaR
Nici eu nu am vazut exact unde ai scris ca totusi ramai aici, dar ma bucur pt hotararea ta!
Chestia cu laptele ma infioreaza....povesti cu sani facuti varza, infectii, lapte neconsistent....mi-e frica cand ma gandesc la toate astea. Si as vrea tare mult sa alaptez cat mai mult!!! Poate ne dai un sfat cum putem sa prevenim durerea de sani. Eu una sant tare curioasa si mi-ar ajuta f. mult!
In legatura cu testul pt diabet, vad ca in alte tari se procedeaza altfel. Pe mine m-au trimis sa-mi ia sange. Nu a trebuit sa beau nimic special, a trebuit sa mananc inainte. Oare de ce?
27+
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
virgi spune:
Amonar
Pentru mine intr-adevar acest bagaj pentru spital..va fi o problema. singurul vorbitor de engleza din clinica unde merg este doctorul si sincer imi e jena sa-l intreb asa ceva...pentru ca nu-i treaba lui.
Eu am sa iau in calcul ceea ce-mi spuneti voi.....voi pregati cu grija totul...chiar daca nu-mi vor folosi tote in spital..le voi folosi cu siguranta cand voi ajunge acasa. Mai bine sa fiu pregatita decat sa zic " ce bine era daca as fi avut in momentul ala nu stiu ce". Exista si varianta sa nu-mi trebuiasca nimic...dar mai bine sa fiu eu pregatita. Din cate am inteles..daca nasterea decurge normal si bb este ok, ne externeaza in aceeasi zi.
Referitor la patut..asa cum v-am mai spus am gasit un link aici...dar nu stim ce sa comandam.
http://www.e-bed.co.kr/frontstore/main/sub_catalog.asp?spin=y&mother=yes&catalog_num=82808&mart_id=jcnam69
irinaghita spune:
Buna dimineata!
Maggy ma bucur ca e totul in regula si bebe e bine sanatos.
Irinel iti tinem pumnii sa fie ok testul. Nu te ingrijora prea tare. Cu siguranta nu e cazul.
Va
si o zi buna pentru toata lumea
Irina
21+ cu
Radu Gabriel
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10
gabi25 spune:
CARMINA felicitari pentru sambata....eu am fost mireasa cu burticuta de 4 luni 
MAGG tu ai un pui de luptator.....o sa fie bine si in continuare.
Acum de alaptat se pare ca totusi eu sunt veterana pana acum 23 DE LUNI
. Nu a fost usor dar nu as renunta pentru nimic in lume la momentele cand il alaptam....si era cam odata la 10 minute
. Da, copilul meu nu sugea cantitatea necesara odata si doctorita mi-a spus ca daca vreau neaparat sa il alaptez atunci sa ii dau la cerere......un an de zile am fost zombi.....nu mai stiam daca e zi sau noapte.....si doamnele de la toate magazinele din oras ma cunosteam ca atunci cand incepea sa urle trebuia sa intru in primul loc si sa il hranesc
.
In maternitate era o tipa draguta la copii care m-a invatat ca in afara de crema de galbenele, rezultatul cel mai bun il da untul.....si miroseam mai ceva ca o vacuta, dar asa am scapat atunci de dureri de sani cand a aparut furia laptelui si mai tarziu de ragade.
Pe la 6 luni era sa raman fara laptic si eram disperata ca piciul meu nici nu vroia sa vada biberonul sau suzeta.....si mi s-a recomandat sa iau spirulina.....aia simpla de la Hofigal, si a mers....dupa pastile am mai facut odata furia laptelui, dar uite ca m-a tinut mult si bine
. Pana la 1 an si jumatate nici nu a mancat prea multa mancare....cam odata la 2 zile, dar nu am avut probleme de greutate, de sanatate sau altele.
Sper doar ca si de data asta sa fiu la fel de productiva ![]()
24+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev144pp_.png
inaioana spune:
Wow,Gabi, esti campioana absoluta a alaptarii!!!
Eu ma gandeam ca o sa ajung sa o alaptez pe Katja pana la varsta scolara si o sa trebuiasca sa ma duc in pauze ca sa-i dau lapte
asa era de imposibil de intzarcat si innebunita dupa tzatze!!! Probabil daca n-as fi ramas insarcinata nu m-as fi incumetat sa o intzarc nici la 18 luni...
Ideea cu alaptatul este ca va trebuie o pompa. Aia te ajuta sa treci usor de furia laptelui, sa nu faci ragade de la suptul aiurea al copilului, sa faci lapte in perioadele in care nu ai ...etc..etc.. mi se pare indispensabila. Evident, alaptatul la cerere e foarte important. Mai multe mai vb atunci cand o fi cazul, ca stiu eu ca femeile gravide uita repede!![]()

Raalucutza, sa stii ca orice fel de anestezie ai avea : epidurala, rahidiana sau generala, oricum vei simti cate ceva. Adica nu vei simti durerea dar vei simti ce se intampla acolo. La ORICARE dintre procedee! Asa ca mi se pare fix aceeasi mancare de peste!![]()
Flory, in legatura cu facultatea, eu as zice sa nbu faci ca mine si sa nu o intrerupi. Eu mi-am intrerupt anul cand am ramas gravi si uite ca nu m-am reapucat nici acum ...
Intre timp am vazut muuulte mamici care se descurca foarte bine si cu facultatea si cu bebe. Evident, tu iti stii situatia cel mai bine. Eu am luat in calcul ca nu m-a ajutat absolut nimeni la cresterea copilului si la nimic dar tot regret. Evident ca ma voi reapuca de ea dar ...nu stiu cand.
Asa ca poate reusesti sa te trasnsferi la o forma de ff (majoritatea au ceva "la distantza" se numeste acuma) sa te duci numai la examene si gata. Mult succes!
Ioana
26 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
doroti_5 spune:
Buna dimineata la toti!
Ama vreau sa-ti zic ca nu sunt suparata de loc pe faptul ca nu ai reusit sa ma treci pe listuta de sarbatori, eu inteleg ca nu poti sa urmaresti dupa toate.Pur si simplu am zis ca ar fi trebuit sa ma simt si eu neluata in seama, dar nu am facut asta.Oricum multumesc ca m-ai trecut acolo. Uite de la mine 

Irinel, DianaR multumesc mult pentru felicitari, deja mii ![]()
Irinel iti tin si eu pumnii la testul de glocoza, eu sunt convinsa ca totul va fi bine!!!
Amonar, felicitari si casa de piatra, si cum mai zic unii pe la noi "Sa va iubiti ca hulubasii, sa va-nmultiti ca epurasii"!
Dilaural imi pare bine ca prietena ta nu a patit nimic rau, sper sa fie un bb frumos si mincacios.
Magghyc vezi ca iti faceai griji degeaba, si pe bb il stresai, imi pare bine ca totul e ok, si felicitari!!
Fetelor cine mai stie ceva de Idilqo? Sa suparat pe noi?
O zi buna tuturor!!
doroti_5
26+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa