Mamici de mai-iunie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

flory si raalucutza multam pentru raspunsuri!O sa iau elevit de acum!
flory cu facultatea incearca sa o mai duci atat cat poti,eu pe ideea asta merg si mi-a fost greu de multe ori insa daca am ajuns la jumatatea anului universitar,ma strofoc sa-l termin si sa-l trec.Acum daca nu s-o putea,asta e..o sa il reiau,dar macar incerc!Bafta la examene!
io 28+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

'neatza fetelor...

A nascut prietena mea azi-noapte... Un bebe de 4,4 kg si 53 de cm.... nastere naturala! Cred ca a chinuit-o groaznic...
Ieri pe la ora 5 i-au facut oxitocina si i-au spus sa-si aduca de acasa 3 fiole de calciu sa-l faca intravenos.
Pe la ora 12.30 noaptea i s-a rupt apa iar la 4 dimineata a nascut normal (nu stiu daca cu epidurala sau fara).
N-am vorbit decat cu sotul ei care era Zombie ca statuse toata noaptea la spital si era ingrozit de cum o auzise ca tipa!
Si ea si bebe sunt bine!
Dar tot nu ma pot abtine sa spun ceva de doctorita aia a ei care nu i-a mai facut nici cezariana la copil asa de mare... Offf... Nu vreau sa ma gandesc cum o fi de rupta...

In fine... bine ca totul s-a terminat cu bine!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 21+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

doroti cu placere!io 28+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Salutare fetelor, tati!

Magghyc, felicitari pentru bebe, ma bucur mult ca este bine si era de asteptat la cat de luptator a fost el de micut! Cred ca este vedeta forumului cu mamici de mai-iunie.

DianaR, multumesc pentru speciala! Uite una si de la mine: si un pup ! Eu sunt mai bine, fizic m-am refacut complet. Cateodata nu realizez prin ce-am trecut, pe voi va citesc mereu, ca si inainte, iar in mai cred ca-mi va fi f. greu, caci voi sti ca ar fi trebuit sa-l astept si eu pe bebe. Dr. ne-a spus ca numai peste 6 - 9 luni vom putea incerca din nou. Se pare ca au fost cauze circumstantiale si nu genetice cele care au dus la problemele lui bebe. Adica am avut vreo infectie, inflamatie in perioada organogenezei fatului. Vineri imi voi face analizele sa vedem ce a fost. Astazi voi afla si despre investigatiile medicale facute asupra fatului. Eu nu aveam imunitate la toxoplasmoza si s-ar putea sa fie asta. Vom vedea, nu stiu... Oricum, nu mai am rabdare, vreau din nou sa fiu insarcinata!
Va voi anunta cu siguranta cand va fi, cred ca o sa va gasesc la "copilasi de mai-iunie 2006" .

Va pup pe toate si va doresc bebelusi sanatosi si sarcina usoara!

Simona

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

SiBv te asteptam cu drag pe la noi cu vesti bune. Ai grija de tine.

DILAURAL tot ce pot spune de doctorita aia e ca merita . Ma gandesc si eu ca tine, cat de tare s-o fi rupt prietanea ta, daca eu la doar 3,3 kg ale lui Rares m-am ales cu o ruptura de la un capat la altul......aveam o singura gaura . Sa ii transmiti sanatate multa.

24+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev144pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna dimineata!!!
Se spune ca ziua buna se cunoaste de dimineata...este foarte adevarat. DAca eu sunt aici si va scriu acest mesaj e clar ca ceva merge prost ... Aveam atatea de facut azi si daca nu le facem nu stiu cand o sa reusim si uite ca s-au dat toate planurile peste cap pt. ca sotia socrului meu a cazut de pe scaun si si-a facut ceva la picior (nu stim deocamdata ce). Mie imi pare foarte rau pt. ea dar nu vad cu ce ar putea Vlad al meu sa o ajute ca nu e nici medic, nu are nici bani si are si el cununia lui de rezolvat. Dar asa sunt unii oameni "incurca lume". Nu puteam nici sa o refuzam. Stiu ca nu sunteti de acord cu mine, dar eu o cunosc mai bine si stiu ca o face din alint. Vrea sa se dea mare pe la spital ca uite are cine sa o ingrijeasca si asta mie mi se pare rautate mai ales cand tu pt. noi nu numai ca nu ai facut nimic niciodata dar imi si incurci planurile. Putea sa ia un taxi totusi, dar nu , ea a cazut marti seara de pe scaun, aseara a sunat si a sunat si dimineata ca sa se asigure ca ne strica ziua, si l-a chemat pe Vlad sa o duca sa faca o radiografie (nu e mama lui, ca sa intelegeti). DECI: mie nu mi se pare picior rupt, ca daca era rupt nu statea ea de marti pana acum, zic si eu , ca nu stiu cum e sa ti se rupa piciorul.
Putea sa ia un taxi...
La ora 9.30 trebuia sa fim la restaurant sa aranjam una alta, l-am sunat pe ala care se ocupa de organizarea mesei noastre si a zis ca mai poate doar maine dimineata dar eu am nevoie de el acum, ca trebuie la 12.00 sa ma duc sa comand tort (nu ca o sa si ajung, dar zic si eu) si sa stiu si eu ce cantitati, cum aranjam mesele, ce trebuie sa mai cumparam....de o ora plang si nu ma pot opri. Asta este rautate si egoism si nepasare, gen "imi bag ceva in cununia ta, eu sunt importanta si vreau sa stai cu mine la spital azi". Tot timpul a fost acaparatore. Ii spunem, de-acum sotul meu -sper!!!, ca ce bine ca eu nu am soacra, iar el imi raspundea sa stau linistita ca asta cu care e tasu' acum e mai rau ca o soacra, e ca o amanta ...si are dreptate.(pe mama lui am cunoscut-o acum 3 ani, ea locuieste in Franta si este o doamna, si vine si ea la cununie).
Imi cer scuze ca va bat la cap cu prostiile mele dar simteam nevoia sa ma calmez si sa nu mai plang, si atunci cand scriu nu pot sa si plang.
Pupici si o zi buna pt. voi/

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Flory si eu zic sa nu te lasi de scoala. Eu sunt profa la univ si iti spun ca am avut studente insarcinate si lumea era mai indulgenta. Vorbeste cu profii cu care ai examene in vara sa te vada de ce nu poti sa te prezinti si poate reusiesti in toamna. Decanul facultatii iti poate aproba in toamna sesiune deschisa. Adica pina se termina sem I la anul poti sa tot dai examene de anul I.
Daca te lasi iti va fi mai greu sa te apuci de la inceput iara. Plus zicea cineva si de ID. E o solutie buna si transferul la ID cu aceeasi justificare, ca vei fi mamica.
Adica vorbeste cu Decanul ca sunt tot felul de portite legale.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Carmina uite si de la mine si nu mai fi suparata. Se vor rezolva toate, cu siguranta.
Inca o data CASA DE PIATRA SI O NUNTA SUPER FRUMOASA.

Flory, eu zic sa nu renunti. Chiar daca va fi foarte greu, la final asa de bine te vei simti si cu copilul mare si cu scoala facuta.

Pupici la burtici si barbia sus. Pana la urma le facem noi pe toate, ca doar ne-a facut Dumnezeu puternice, nu? Ca de-aia nastem noi...

Irina 21+ cu Radu Gabriel

poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Sunteti niste dragutze.

Ideea e ca sunt la ID dar sesiunea pentru sem II este in perioada 05.06-25.06.2006 adica exact cand trebuie sa nasc. Sesiune de toamna nu exista. Restantele se dau in perioada 30.06 - 07.07.2006 adica cand vin acasa dupa cezariana.....

Chiar daca iau toate examenele din sem I tot nu reusesc sa acumulez creditele necesare promovarii in anul II. Concluzia este ca dau banii degeaba......
In plus la mine este un moft. Sunt la a doua facultate. Prima a fost la matematica si se pare ca am facut-o degeaba...

Este ora 12 aproape si nu l-am simtit pe bebe miscand. De marti de la pranz nu il mai simt miscand. Ce sa fac????

Pupici,

Flory 21+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Carmina, niste haine de gravidutza mai elegante, pentru ocazie, am vazut la parterul magazinului Cocor, e un stand dedicat. Daca n-ai gasit inca, incearca si acolo.
Inaioana, explica-mi si mie, te rog mult, ce inseamna "furia laptelui" si "ragade", sunt in ceata..
eu ma tot chinui cu arsurile.. am descoperit ca cel mai eficient tratament e sa.... astepti sa treaca! si au si un mic avantaj.. cand incep arsurile, sotul meu prefera sa se apuce temeinic de masaj la picioare (ale mele!!), decat sa ma mai lase nemasata si cu arsuri, sa ma miaun intr-una....
Voi, cele care aveti animale in casa, n-ati observat o schimbare de comportament?? Cateaua mea, un setter irlandez de 9 ani, cam de cand eram eu in patru luni, dupa ce am scapat de amniocenteza si mi-am dat voie sa ma bucur de bebe, .. parca a dat in mintea copiilor (bine, cu mine ca stapana oricum era un animal vesel si zapacit!). Parca e "puppy", se prosteste, se alinta, are intr-un chef de joaca... acum, ori s-a senilizat, ori percepe starea mea de incantare/asteptare si reactioneaza la aceasta... Mai e cineva cu animalutze zapacite??
Pupici la toata lumea si bucurati-va de starea noastra de gravidutze rasfatzate!!

Lua si Hora (25 si jumatate)

AlaBalaPortocala

Mergi la inceput