Mamici de mai-iunie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Felicitari Magg pt. bb. Vezi ca nu trebuia sa te impacientezi. Ma bucur tare mult ca bb e in grafic. Si sfatul meu e sa ai incredere in medicul tau curant pe care l-ai ales - probabil nu intamplator- si care te monitorizeaza si are grija de tine! nu te mai du pe la altii care probabil incearca sa –ti spuna tot felu de probleme -care probabil nici nu exista- doar ca sa te faca sa crezi ca-i mai bun medic decat la cine mergeai pana atunci. La unii asta-i tactica!

Io24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Doina, pai vezi daca nu vrei sa te intalnesti cu noi ...noi sigur ti-am vedea si admira burtica!

Nu promit, dar incerc.

Doina18+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Irinel
[
Fetelor eu sambata am facut testul ala de toleranta la glucoza sau cum s-o numi si cred ca n-a iesit bine ca azi m-au sunat de la cabinet ca au primit rezultatul si doctorul vrea sa discute cu mine. Asta se intampla aici numai cand rezultatele nu sunt bune, altfel nu te suna. Si la prima sarcina m-au suspectat de diabet gestational, dar la testul de sange a iesit ok. Acum se pare ca nu mai sunt asa norocoasa. Deseara ma duc la doctor sa vad ce zice.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 29+ saptamani

Itzi tzin pumnii!

Doina18+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Na ca am fost prompta si am actualizat si lista cu toate datele voastre de nastere!(cele care nu le aveati trecute!)
Cine are date lipsa sau incorecte,sa-mi spuna!Dar fara suparare,ca omul mai si greseste!Mai ales daca e insarcinat!
io 28+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salutari fetelor!

Ina ne inscriem si noi pe listuta de pe 25 februarie!!! Nu am mai fost la nici o intalnire...asa ca vom fi nou noute p'acolo
Abia astept sa va cunosc!

va sarut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Seara buna tuturor!!
Irinel iti tinem pumnii sa fie bine cu testul.. acum ca ai scris tu si pe mine ma apuca iar tremuratul ca si eu l-am facut acum cateva zile si luni merg la doctor si probabil ca atunci aflu daca l-am trecut sau nu. Oricum am inteles ca ala este numai un screening si daca il "picam" se face un test de trei ore care este mult mai precis si pe care majoritatea il trec.. deci in caz ca.. mai este o sansa!!
Amonar felicitari..intarziate pentru casatorie!!

Carmina casa de piatra si petrecere frumoasa sambata!! Sa bei un strop de sampanie si pentru noi!!!
cat priveste epilatul si eu m-am epilat ieri si bombonica mea a stat cuminte cat a durat dupa care a inceput o runda de tumbe...mama mama!! Se vede ca e fetita stie ca daca trebuie... cu placere!!Rabda baba la frumusete!!

Magg felicitari pentru bebe frumos si grasunel!!be]

Fetelor sotul meu a facut un fel de infectie la ochi. Am fost azi la medicul de famile si i-a prescris antibiotice dar nu a fost in stare sa ma lamureasca daca este contagioasa si .. deci periculos pentru bebe.. voi stiti ceva de asta? Nu de alta dar pana ajung luni la doctorul meu o sa innebunesc de stres.
In rest ca sa ma faca sa uit de asta m-a plimbat al meu sot prin oras am trecut pe la niste magazine care aveau reduceri la chestiile de bebei si i-am luat scaun de masina si set de pat dupa care m-a dus sa mancam la resturantul meu preferat.. saracul nici macar nu ma pot supara pe el si imi trebuie sa pot sa tip la cineva...!!

Gata ca m-am lungit .. pupici la toate si noapte buna!!

Cami 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Maggy ce veste buna! Bravo Nichita, luptator pana la sfarsit. Ma bucur tare mult!

CamiM, stai linistita ca sunt destul de rare cazurile de diabet gestational. Tin pumnii sa fie bine, oricum

Am fost la doctor, a iesit intr-adevar putin peste normal (e normal pana la 7.8 si a iesit 7.9). Doctorul mi-a explicat ca intre 7.9 si 10.0 sau 10.5 nu mai stiu exact, "poate" fi, dar nu e sigur, daca e peste e clar ca e diabet gestational. A zis ca nu crede ca eu sa am ca e chiar la limita, da mai bine sa facem testul amanuntit. Dupa cum ai zis si tu Cami, se face screeningul asta normal si daca nu iese bine, se face un test la care nu trebuie sa mananci 12 ore, iti iau sange inainte de a-ti da bautura aia dulce, apoi la o ora si la doua ore dupa ce ai baut-o. EU am facut testul asta si data trecuta ca ma suspectau si atunci de diabet, poate mi-o iesi bine si acum. Plus ca i-am spus ca tanti de la laborator a gresit si mi-a facut testul ceva mai tarziu (adica la 1:20 h in loc de o ora) si a zis ca daca il faceam la timp nu putea fi mai rau, putea fi doar mai bun, deci poate iesea valoare normala. Asa ca ma duc sambata sa fac testul ala si peste inca o saptamana ma intalnesc cu doctorul. Pana atunci, sa mananc mai putine fainoase, dulciuri...adica sa mananc sanatos... da eu taaaaaaaaare greu ma abtin de la astea...

Diana79 ce mai faceti voi? Ai inceput programul scurt?

Fetele care mi-ati tinut pumnii sa fie bine, saru-mana mult de tot, se pare ca a prins bine.

Pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 29+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Neata burtici!!!

Irinel - multa bafta si pentru noul test. tinem pumnii sa iasa bine.Eu voi face analiza la diabetul gestational pe 28 feb. mi s-a dat deja sticluta cu lichidul galben..si mi-a spus sa-l beau cu o ora inainte sa ma duc la el...insa nu mi-a mentionat nimic daca sa-l iau pe stomacul gol sau nu???????

Inaioana - multumim ca esti atat de draguta..cu siguranta..iti vom pune multe intrebari...despre alaptat.

Maggy - cu asa un bb, ai sa fii cea mai mandra mamica.

Amonar - felicitari, tot ce va doriti sa vi se indeplineasca. Orice detaliu privind listuta pentru spital si bb este important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor eu nu pot tzine pasul cu voi. Din pacate am un program f incarcat la munca si nu am apucat sa citesc ce ati scris.

Azi a trebuit sa o invat pe o fata noua cam ce fac eu la servici si mi-a luat toata ziua, ca de obicei mai intram eu pe furis pe forum.

Irinel de vineri incep sa lucrez part-time sunt super fercita pt ca pot dormi si eu mai mult. In rest noi suntem bine. Pe 23 feb mergem sa face testul de diabet gestional. Sper sa fie totul bine. Doamne ajuta.

Felicitari Magghyc pt bebelus. Ma bucur ca e totul bine.

Acum ma bag la somn ca ma asteapta o zi grea maine iar.

Va pup si toate cele bune tuturor. O sa recuperez eu cititul. Sper...

Diana 22+ cu Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ieri am scris um mesaj lunggggggggggg ca sa va explic dar vad ca nu a aparut si sunt fffffff suparata!pe scurt....DIANA sa ma ierti daca te-am deranjat cu ceva!INAIOANA cezariana dupa epidurala este la fel ca o extragere de masea cu anestezie....nu te doare dar nu iti este tocmai comod!asta am vrut sa spun prin faptul ca era constienta!dar toata ziua am dat la telefoane ca sa ma informez ce si cum!mai spun daca vreti!

RALUCA 24+ http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput