Mamici de mai-iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
Irinel spune:
DianaR, eu n-am apucat sa citesc chiar tot ce s-a scris, da inteleg din postarile fetelor ca te-ai razgandit, ceea ce ma bucura teribil ca voiam sa te "cert". Mie mi-e drag ca esti cu noi si mi-e drag si cand ne dai un sfat din domeniul medical. Si daca nu sunt de acord cu ceva ce spui, pot sa inchit si asta :-)) Pupici si ma bucur ca sunteti bine.
Fetelor eu sambata am facut testul ala de toleranta la glucoza sau cum s-o numi si cred ca n-a iesit bine ca azi m-au sunat de la cabinet ca au primit rezultatul si doctorul vrea sa discute cu mine. Asta se intampla aici numai cand rezultatele nu sunt bune, altfel nu te suna. Si la prima sarcina m-au suspectat de diabet gestational, dar la testul de sange a iesit ok. Acum se pare ca nu mai sunt asa norocoasa. Deseara ma duc la doctor sa vad ce zice.
Dilaural numai bine prietenei tale, bebelus sanatos si nastere usoara.
Doroti iti urez eu ca maaaaaaare intarziere la multi ani fericiti alaturi de sotiorul si bebelusul tau(sa fie sanatos si tu sa ai o nastere usoara si sa ii mai faci fratiori sau surioare :-))
Pupici la toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 29+ saptamani
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Multumesc pentru sfaturi LYLY, sper sa gasesc ceva dragut si culoare si material dar si pret...sincer am emotii privind imbracamintea!
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Pai o sa ai de cautat! Sa faci pauze in peregrinarile tale prin magazine, mai stai cu sotul la un suc, numai sa nu faci prostia sa stai prea mult in picioare. Eu am dat dovada de aceasta inconstienta martea trecuta, iar miercuri am acuzat dureri cumplite de abdomen, si am zacut in pat.
Nu ignora acest mesaj
Lacri 23+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
adriella spune:
Adriana, nu cred ca o sa-ti raspunda cineva la intrebarea legata de filmulet . Si eu am intrebat la inceputul capitolului trecut (32) si nu mi-a raspuns nimeni. Puiudana zicea ca Sambata,11 feb ora15(ora Romaniei),se difuzeaza din nou filmuletul pe National Geographic.
Dar pana atunci daca vrei uite-te la „Mamici de Martie-Aprilie 2006”, au filmuletul „Miracolul vietii” eu m-am uitat e SUPER!
Io
24+
DianaR spune:
He, he eu cred ca sunt campioana la capitolul alaptat... 19 luni i-am dat sa suga la greu cand am ajuns in luna a 5-a si atunci sa nu va descriu ce senzatii "minunate" te incearca cand suge copilul... Asa ca treptat l-am cam scos de pe tzitzi si a inceput sa bea in sfarsit lapte de vaca. Acum mai cere din cand in cand si dupa ceva insistente ii dau, ma gandesc ca nu mi-ar strica sa suga si dupa ce nasc, numa bine imi desfunda canalele si-mi formeaza mameloanele.
No pot sa va spun ca am trecut prin toate: mameloane neformate, bebe care refuza sa prinda sanul, mastita, ragade, candidoza la mine si la Vladut, pruncul meu care nu crestea ca la carte dar nici biberon nu vroia... Deci se poate spune ca am ceva experienta.
Eu am nascut prin cezariana, a doua zi scoteam cu pompa deja 30 ml de lapte dupa fiecare supt, a treia zi scoteam lapte cat ptr. 3 prunci numa cu pompa pe langa ce sugea Vladut. Deci laptele vine. Acum pe mine m-au ajutat si cele 12 ore de travaliu, dar oricum daca bebe e pus repede la san, si cand puteti va mulgeti laptele vine in maxim 2-3 zile.
Dilaural ma bucur ca e totul bine. Chiar vroiam sa spun ca nu pricep ce vrea sa faca dr aia, dezlipirea de placenta e o complicatie a sarcinii si cel mai des duce la cezariana nu nastere naturala
. Ciudat, bine ca e ok acum.
Irinel, iti tin pumnii la doc sa fie bine.
Lia, felicitari ptr. fetita!
Doroti, cu intarziere la multi ani si sarcina usoara!
Si bv ptr. tine o floare mai specoala
. Cum te mai simti? Te-ai refacut? Cand ai unda verde la o noua incercare?
Carmina, si eu m-am epilat luni, dar pe mine ma bazaia Vladut, nu Timea...
Cred ca pe ea numa bine o adormit-o zgomotul aparatului...
Carmen Cita, ca sa mearga linkul de fapt nu va merge dar oricum cat sa stie lumea ce sa scrie adresa, numele sitului sciere-l cu pauze sau fara punctele de rigoare de ex. www desprecopii com si atunci nu mai apre reclama. Dar fa asta pe PM sa nu suparam moderatorii
.
Nu cred ca am scris la toate. E si greu suntem atatea... Va pup oricum pe toate pe burtici!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
Lya spune:
Diana,pana in luna a 5 -a ai alaptat?Dar e bine pt bebe din burtik?
19 luni?Veterana,cine da mai mult
?
!
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya
20+ cu
si
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
mihaela.f spune:
quote:
Originally posted by cristina1702sunt foarte suparata ca nu pot sa va cunosc si eu "face to face" la intalnirea din 18 februarie...
eu diminica plec intr-o vacanta de o saptamana la viena, unde merg si la un concert depeche mode...ma intorc pe 19 februarie...probabil ultima vacanta pt o lunga perioada de timp...
mai e ceva...pe 17 februarie e ziua mea si cu atat mai mult mi-ar fi placut sa ma vad cu voi pe 18...
ghinion...
de intors, ma intorc mai repede din vacanta doar daca cumva am luat si iese la iveala acel oreion nefericit...
eu insa sper sa fie ok si sa nu fac asa ceva...
oricum, petrecere frumoasa voua...si sper sa vad macar poze cu voi cand ma intorc...
apropos, la 2 zile dupa ce ma intorc merg la iosup pt morfo-fetala...abia astept...
aa...inteleg ca toata lumea e mai nervoasa in perioada asta? eu nu stiu ce am de vreo 2 zile...ma enerveaza toti si imi vine iar sa plang...uf...
va pup,
cristina
Avem o depeche-ista printre noi???! Cristinuta te invidiez ca mergi la concert! Cand DM vine in Ro eu ar trebui sa nasc si deja ma apuca plansul
. Dar ma consolez cu gandul ca o sa mai vina pe aici :-)http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
DianaR spune:
quote:
Originally posted by Lya
Diana,pana in luna a 5 -a ai alaptat?Dar e bine pt bebe din burtik?
19 luni?Veterana,cine da mai mult?
!
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya20+ cu
si
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
Prin cartile romanesti chiar asa zice pana in luna a 5-a. Pe la strainezia (nu zic care ca iara sare Carmina
) sunt destule femei care alapteaza toata sarcina si apoi pe ambii bebei. Oricum cata vreme mama creste (si eu am crescut ca fat frumos 9 kg deja) si nu are contractii in timpul alaptatului (chiar asa era aveam contractii oricand dar nu cand sugea Vladut) atunci e OK. Din experienta mea personala e greu sa treci de luna a 5-a, devine dureros si neplacut, sanii sunt f. sensibili si laptele dispare ca sa apara colostru.Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (25+)pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
magghyc spune:
Alia, Inaioana,
Multumim de incurajari

Noi tocmai am venit de la doctor si SURPRIZA!!!
NU suntem deloc mai mici, suntem exact de varsta pe care trebuia sa o avem!!!

Asa ca ne-am linistit, bb creste ca si pana cum, adica normal, placenta are o tendinta clara ca isi misca fundul de langa col (deja nu se mai poate numi previa), iar despre lipsa lichidului amniotic care ma ingrijora...doctorul mi-a zis ca avem lichid suficient.
Asa ca suntem bine, Ama, poti sa ne treci si noi pe listuta, avem 24 de s fix si 670 de grame...
mihaela.f spune:
Magghyc,
vezi ca ti-ai facut probleme degeaba?!
Ce bine ca bebelusul e bine!
Mihaela
21+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
ama_kaly spune:
magg URA!!Felicitari pentru bebe sanatos si frumos!!!
Stiam noi ca este un luptator si ca toate problemele vor disparea!Imediat il trecem pe listuta cum sa nu?
Fetelor, nu va mai suparati cu zilele de nastere..ca pe alea nu le-am mai actualizat de mult!O sa ma ocup de asta curand,promit!Vivighe, pe tine te-am trecut de acum ca am vazut ca esti mai nerabdatoare!
Am spus asta sa nu credeti ca nu v-am trecut intentionat pe vreuna,de fapt nu am mai trecut pe nimeni de ceva timp!
Dar dupa cum am spus,se va rezolva si asta!
io
28+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe