Mamici de mai-iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
Lya spune:
Fetelor,am si io o intrebare:de cateva zile ma cam dor oasele bazinului si cand ridic ceva simt si mai tare durerea.Mai are cineva asa dureri?
Magg,ma bucur mult pt luptatorul tau.
Carmina,eu am vazut la Sir,la parter niste haine de graviduta de gala in caz ca nu ti-ai gasit ceva.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya
20+ cu
si
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
shoricutza spune:
Maggy ma bucur mult de tot ca ai venit cu vesti atat de bune. Se pare ca pumnisorii nostri au fost eficienti. Bebe Nichita este cel mai tare!!!!!![]()
Irinel tinem pumniisorii si tie la test!
Carmina te inteleg ... Dar trebuie sa-ti pastrezi calmul si fii sigura ca o sa iasa totul super. Nici nu are cum altfel. Uite mii de
si multa bafta sa-ti gasesti hainutze frumoase.
Dilaural ma bucur ca prietena ta a nascut un bebe sanatos si grasun. Asta e cel mai important.
24+
nastad spune:
CARMINA, nu te mai supara
.
Gandeste-te la bb si sigur o sa-ti revina buna disopzitie.Ai grija de tine , fi vesela si o sa iasa totul asa cum vrei!
Doina
18+ si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
shoricutza spune:
VoichiV, Cristina, voi cate kg ati pus pana acum? va intreb pe voi ptr sunteti la aceeasi categorie ca mine (adica micutze si delicate)
. Eu am pus 4 kg si cam de 2 saptamani am ramas la aceeasi greutate ...
24+
VoichiV spune:
Shori, eu am pus cam 6. Sper insa sa pot sa ma mai limitez ca mananc destul de dezordonat.
Carmina, nu te necaji. O sa ai o cununie superba si nu trebuie sa lasi pe nimeni sa iti strice buna dispoztie, mai ales ca bb simte imediat

Maggy, ma bucur ca bb e bine.
Dilaural, ma bucur ca prietena ta si bb-ul sunt bine. Imi pare rau ca i-a fost atat de greu dar important e ca sunt sanatosi si ca au trecut cu bine peste aceasta incercare.
Inaioana,tare as vizita si eu un chinezesc sau un arabesc dar inca nu stiu daca o sa pot asa ca mai vedem in apropierea datei de 25
Luana, parintii mei au o lupoaica f iubitoare care cand ma vedea sarea invariabil pe mine dar de cand am ramas insarcinata doar se gudura pe langa mine. Sunt totusi curioasa cum va reactiona fata de bebelina cand vom veni in vizita la ai mei pt. ca ea e alintata familiei si cred ca va fi geloasa ca nu i se va mai acorda aceasi atentie...
Amonar,casa de piatara!

Ama,multumim pt actualizarea zilelor de nastere. Esti o draguta 

VoichiV
24+
poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
ama_kaly spune:
alisia esti trecuta pe lista..doar ce am spus aseara ca am actualizat lista si am trecut TOATE zilele de nastere
VoichiV cu placere!

io
28+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
raalucutza spune:
INAIOANA si DIANA habar nu am ce si cum ca nu am vb inac cu nimeni despre cum se face!am incercat sa port o discutie cu cumnata mea dar ea in inteligenta ei mi-a spus ca doctorii nu imi vor face cezariana aici daca pot naste natural!dar cum spuneam ea in inteligenta ei nu isi da seama ca traim intr-un secol mai evoluat si daca eu nu vreau natural doctorii ma pot sufla de praf!he he he!acum eu-s nervoasa pe inteligenta de cumnata mea.............si mi-am descarcat nervii!daar pe 14 feb o voi intreba pe doc ce si cum si cum o sa nasc!si care sunt etapele care le urmez!ca aici trebuie sa te consulte anestezistul sa stie excat ce si cum!si e o procedura care dureaza ceva timp!si inca ceva ce vreau sa va intreb!tot ginecologul face si operatia de cezariana??????????ca ea asa mi-a spus si eu m-am indoit!
RALUCA 25+ http://community.webshots.com./user/raalucutza
Carmen Cita spune:
Vad ca intrebarea mea despre alaptatul dupa cezariana a generat o gramada de explicatii interesante... Toate informatiile sunt binevenite din punctul meu de vedere, chiar daca, ce-i drept, mai e destul timp pt astfel de discutii
. Multam mult tuturor mamicilor cu vechime! 
Ama wooow cum iti faci tu timp pentru toate cele chiar daca esti in sesiune
! Multumim pt actualizarea zilelor de nastere si multa bafta !
la toata lumea
Carmen
22+ cu Eliza
in burtik
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png
ama_kaly spune:
raalucutza normal ca tot ginecologul face si operatia de cezariana!Nici eu nu am vorbit inca cu dr de nastere,sunt tare curioasa ce imi va spune..cu toate ca eu sunt convinsa pe ideea mea de a face cezariana!
io
28+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
raalucutza spune:
eu trebuie sa marturisesc ca azi fac 25 de saptamani!!

mai e careva care nu stie ce copil are la varsta asta????si am 59-60 de kg!adica am luat 13 kg de la inceputul sarcinii!dar nu sunt deloc disgratioasa!ca doar burta e de mine si un pic de fund!si sani mari si dragutzi!lol.....am sa mai fac niste poze cu mine si am sa le pun pe site!pana atunci am raspuns SHORICUTZEI care se plangea de 4 kg!
RALUCA 25+ http://community.webshots.com./user/raalucutza