Mamici de mai-iunie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Salutare, fete scriitoare !

Azi mi-am pus si eu Internet acasa, si m-am repezit pe forum. Toata saptamina am stat acasa, cu o bronsita nasoala de tot (tratata cu Augmentin, Paracetamol si Ambroxol, care m-a asigurat doctorita ca sunt OK pt bb). am vazut ca ati scris o gramada, ca de obicei, nici nu stiu daca am apucat sa citesc tot ... Calculatorul meu e mai vechiul si mai lentut, asa ca imbatrinesc pe linga el, plus ca am avut ceva probleme cu instalat netul ... sper sa se rezolve ...

Am vazut ca discutati despre problema sanilor ... pe mine ma intereseaza in mod special, pt ca pina acum doctorita mea nu s-a invrednicit sa se uite la mine si sa-mi spuna daca e normal cum arata si ce simt ... Sunt in 26+ saptamini, si am sanii foarte sensibili, de la inceput, ma ustura si cind se ating de sutien. De masaj nici nu poate fi vorba, plus ca am impresia ca secreta ceva galbui, care se intareste instantaneu ... Nu stiu daca sunt suficient de explicita, secretia nu e lichida, e ca si cind ar fi curs ceva care s-a intarit si a format un dop ... E colostrul acela despre care am mai auzit? E cazul sa ma ingrijorez? Pot sa sper ca inseamna ca am canalele desfundate?

Cineva se interesa de botez. Si eu mi-am pus problema, mai ales ca acum sunt mai linistita si mi se pare cel mai potrivit moment sa ma gindesc la asta. Cind o fi bb, probabil vom fi atit de zapaciti si obositi incit numai la petrecere n-o sa ne gindim ...
Nu ne-am hotarit inca daca s-o facem la restaurant sau acasa, in cerc restrins, numai cu familia ... Un restaurant implica o cheltuiala mai mare si un efort mai mare cu organizarea; trebuie rezervat din timp, nu stii exact pt cite persoane, trebuie aranjat si cu muzica ... e cam ca o nunta, si nu stiu daca vom avea energie pt asta ...

Eu sunt stresata ca se apropie momentul si nu stiu inca daca voi avea tot ce-mi trebuei pt bb si pt mine ... sunt atitea lucruri noi care trebuie luate ... N-as vrea sa dau prea multi bani pe lucruri pe care sa le folosesc 1-2 luni, as fi preferat sa le primesc de la alti bebei si la rindul meu sa le dau mai departe, dar se pare ca n-am avut noroc deocamdata decit cu patutul ...

Exista pe undeva pe DC vreun subiect cu o listuta de lcururi pe care ar trebui sa le cumpere viitorii parinti? Am vazut ca exista un subiect cu bagajul pt spital, dar chestiile dupa?

Va pup si ... please, raspundeti-mi si mie la intrebari ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Carmen eu am terminat cu sesiunea Si sunt in vacanta pana luni,cand din pacate incep facultatea si am 3 zile in care incep de la 7.30 Asadar,noul orar e orbil,nu stiu cum o sa ma trezesc eu de la 6 ca mie si la 10 mi se pare dimineata
Si pe mine ma intereseaza subiectul cu alaptatul dupa cezariana si am citit cu mult interes tot ce s-a scris.inaioana io pot sa-mi notez daca ti-e frica ca nu tinem minte Ma cam sperie partea cu alaptatul si incep sa am cosmaruri pe tema asta ca nasc si mi-l aduc pe bebe si nu stiu cum sa-l alaptez sau n-am lapte
io 28+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

AMA ce imi spui tu acum si cumnata mea mai devreme ma socheaza pt ca e tare curios!doc lucreaza toata ziua si are programari non-stop!cred ca isi programeaza si sa opereze atunci dar cum ma poate programa pe mine cand pe mine ma pot apuca durerile nasterii oricand???

RALUCA 25+ http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Fetelor... va multumesc tuturor pentru vorbele frumoase si urarile de bine adresate prietenei mele...

Va pup pe toate si aveti grija de voi si de bebei...
Io plec acum de la serv asa ca ne vedem maine!

Pupici

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 21+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

raalucutza FELICITARI pentru cele 25 de saptamani implinite azi!! Si mai pune-ne pozici ca de abia asteptam sa te mai vedem!Cat despre cezariana,aici te programeaza intr-o anumita zi,pana sa te apuce durerile nasterii,dupa ce ai ajuns la termen(de obicei prin saptamana 38-39).Daca insa te apuca inainte de data la care esti programata,te opereaza mai devreme.Si tot ginecologul e cel care "taie",si in Austria ar trebui sa fie la fel.Asa ca nu-ti face probleme!(cel putin nu de acum,ca ai timp destul mai incolo )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Si bv

DianaR, multumesc pentru speciala! Uite una si de la mine: si un pup ! Eu sunt mai bine, fizic m-am refacut complet. Cateodata nu realizez prin ce-am trecut, pe voi va citesc mereu, ca si inainte, iar in mai cred ca-mi va fi f. greu, caci voi sti ca ar fi trebuit sa-l astept si eu pe bebe. Dr. ne-a spus ca numai peste 6 - 9 luni vom putea incerca din nou. Se pare ca au fost cauze circumstantiale si nu genetice cele care au dus la problemele lui bebe. Adica am avut vreo infectie, inflamatie in perioada organogenezei fatului. Vineri imi voi face analizele sa vedem ce a fost. Astazi voi afla si despre investigatiile medicale facute asupra fatului. Eu nu aveam imunitate la toxoplasmoza si s-ar putea sa fie asta. Vom vedea, nu stiu... Oricum, nu mai am rabdare, vreau din nou sa fiu insarcinata!
Va voi anunta cu siguranta cand va fi, cred ca o sa va gasesc la "copilasi de mai-iunie 2006" .Va pup pe toate si va doresc bebelusi sanatosi si sarcina usoara!SimonaAlbum poze

Multa bafta sa descoperi cauza si sa fii cat mai curand!Tine-ne la curent cu rezultatul analizelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Mihaela.f, Ama_Kaly, Adriella, CamiM, Irinel, virgi, Diana 79, florypop, Amonar, irinaghita, gabi25, doroti_5, Si_bv, Carmencita, DianaR, Lya, shoricutza, VoichiV,

Va multumim din suflet si eu si pentru pumnisorii stransi si pentru aprecieri!! Ne-am emotionat tare cand am vazut cata lume tine la bb Nichita.
In sfarsit ne-am mai linistit si noi, desi nu inteleg cum de e diferenta atat de mare intre ecografii. Dar sincer nici nu ma intereseaza daca a gresit ecografista masuratorile sau daca bb al meu s-a transformat peste noapte in Fat-Frumos si a crescut cat altii in 2 saptamani.
Important e ca Tutunaru spune ca suntem bine. Bb statea cu ochii in placenta, asa ca ne-a aratat doar un varf de nasuc si niste mugurasi de dinti. E tot in partea stanga, foloseste placenta drept patura de plaja, iar in partea dreapta a burticii nu e nimeni. Cred ca bb al meu si-a lasat loc de sufragerie

Ma apuc sa mai recitesc o data ce ati scris, ca sa pot si eu sa va raspund...Daca am uitat pe cineva in lista de multumiri, nu va suparati pe noi...
Magg cu bb Nichita 24s+

Mergi la inceput

Am deschis un nou capitol!!!
Continuati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68687" target="_blank">AICI

Mergi la inceput