Mamici de mai-iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
Carmen Cita spune:
Amonar stiu ce vrei sa zici cu hartiile si cu formalitatile... Avem niste prieteni mai relaxati
care au facut exact ca voi ... formula 2 in 1
... si vreau sa spun ca a fost o ceremonie tare simpatica ... intai botezul si apoi cununia... ma rog, nu stiu de ce a fost in ordine inversa la ei, dar nu conteaza, a fost super!
Carmen
22+ cu Eliza
in burtik
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png
26octombrie spune:
Inaioana, multumesc mult. Ai dreptate, cine m-o fi pus sa intreb, doar avem, deja, destule motive de panica. O sa ma sperii de toate astea la timpul lor...
N-are nimeni animalutze? Presimt ca voi ramane fara raspuns..
Vreau si eu sa vin!!! pe 25 februarie voi fi la apel! 
Ma gandeam sa va dau si eu o idee: ce-ati spune de chineze food? mie imi place taaare mult si am observat ca, fiind foarte variata, multumeste pe toata lumea. Intr-o vreme se manca tare bine la Templul Soarelui. Ce spuneti?
Nu va mai faceti probleme cu miscatul! Bebe misca intr-un, insa sunt pozitii in care nu se simte aproape deloc. Cred ca starea de panica ii dauneaza, asta da!! Cheer up!
AlaBalaPortocala
alisia spune:
Buna tuturor,
Ralucutza,la anestezia generala te intubeaza????
Ama, te rog sa ma treci la sarbatorite pe luna decembrie!!
Alisia si
(ingerasul din burtica)

tuturor si aveti grija de voi!!!!
dilaural spune:
Fetelor...hai sa va mai spun noutati... ca daca noi inca n-am ajuns acolo... macar mai vedem ce mai fac alte gravidutze...
Am vorbit cu prietena mea... Saraca era distrusa... Cica e rupta toata si a tinut-o pe masa 1 ora jumate numai sa o coasa...
Dupa ce i s-a rupt apa instantaneu au luat-o contractiile la 4 minute si deja in 3 ore ajunsese la dilatatie maxima. Dar cu toata dilatatia cum sa scoti pe acolo o balenutza de 4,4 kg??? Asa ca au taiat-o si s-a si rupt toata... Cica i-a facut peridurala pe la dilatatie 5 dar n-a tinut-o decat 1 ora jumate (intr-adevar in timpul asta a mai atipit si s-a mai calmat) dar cand a trecut efectul si vroiau sa-i faca a doua doza ea era deja dilatata complet si dr a zis ca nu-i mai face ca sa poata impinge ca e copilu' mare...
Doctoritza aia a ei (ca imi vine s-o fac in toate felurile da' ma abtin ca sunt o doamna ) i-a spus "...aaa, daca stiam ca e asa mare, nu te lasam sa nasti natural". Pai cine naiba era sa stie daca nu ea?!?!?! Este incredibil...
Bebe e bine si e frumos.
Ea se simte ceva mai uman acum, s-a dat jos din pat o data dar ameteste... A facut cativa pasi...
L-a vazut pe bebe pe la 10 si a incercat sa-i dea sa suga...
Ea stia ca pe mine ma bate gandul cu cezariana dar inca nu sunt hotarata. In schimb ea era ferm convinsa pt nasterea naturala. Acum 5 minute la telefon imi spune "... e groaznic, e inuman... a fost horror... dar mai bine nu-ti spun ca sa nu te sperii..." hahahahha !!!!
Pai io deja eram facuta pe mine...!!!!
Asa ca m-am decis! Cezariana taticu...!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
21+ cu
Andreea Eliza
irinaghita spune:
26octombrie, eu am animalute, mai exact vreo 6 catei (4 catei si 2 cateluse), stau la casa si fiecare e cu casuta lui, numai Bela - o canisha neagra este animal de casa. N-am sesizat nici o schimbare inca, dar este foarte geloasa de fel si cred ca se va manifesta cu siguranta cand va veni Raducu. Deocamdata e la fel de nebuna, jucausa si iubitoare. Am incercat oricum sa nu mai prea stau cu ea foarte aproape, nu mai doarme cu noi - dormea numai printre noi, dar am cam invatat-o sa nu prea mai intre la noi in camera, acum doarme cu socrii.
Irina
21+ cu
Radu Gabriel
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10
inaioana spune:
Ralucutza, te cred ca nu ai simtit nimic la operatia de apendicita dar eu n-am auzit pana acum fete care sa fi facut generala la cezariana si sa nu fi spus ca au simtit. Acuma... om trai si om vedea!
Eu oricum voi face rahi din nou, nici nu ma gandesc la generala!
Alisia, da, te intubeaza la generala!
Maare intalnire maaare pe 25 februarie 2006
Lista rosie
1.Lyly
2.Carmina (cu poze de la nunta)
3.Cristina
4.Amiss
5.26 Octombrie
6.Io
Si mie mi-ar placea la chinezesc chit ca cochetez si cu ideea unuia arabesc. Despre Templul soarelui si eu am auzit de bine, uitati-va si aici : http://www.templulsoarelui.ro/ts_index.php?pag=home
Shoricutzaaaaaa, vad ca te faci ca nu ne vezi cu intalnirea...
Fetelor sa stiti ca am vorbit si cu Dana si nu poate veni pe 25 asa ca vom face o alta intalnire si in martie unde sigur va participa pentru ca va fi in concediu.
Ioana
26 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
26octombrie spune:
Inaioana, trece-ma si pe mine Luana, te rog mult! saru'mana!
Luana si Hora
AlaBalaPortocala
DianaR spune:
Maggy, felicitari ptr. bebe sanatos si grasunel! Pai acum te-ai invatat minte sa nu mai mergi la o suta de medici, ci doar la unul in care ai incredere. Si eu la 14 sapt m-am dus la un medic de aici amic cu sotul si m-a speriat ca am colul doar de 28 mm, la 18 sapt la control la medicul meu avea 41 mm... Iaca diferenta...
Gabi, ohoho, campioana la alaptat esti... Si eu as fi vrut tot cam asa cu Vladut dar daca Timea s-a grabit sa vina...
Ralucutza, intr-adevar cu generala nu simti nimic, stiu ca eu am avut generala dar e super naspa, te trezesti si nu stii pe ce lume esti, nu stii ca ai nascut, sotul imi tot povestea de Vladut si eu nu stiam despre ce vorbeste... Clar nu mai vreau generala... De obicei e rezervata doar urgenteleor, se prefera rahi sau peridurala sau combinatia lor.
Amonar, sa inteleg ca va casatoriti! Felicitari, casa de piatra!
Carmina, nu mai pune tot la suflet... Mergi si ia-ti o tinuta faina si te mai destinzi la cumparaturi...
Noi cununia religioasa am facut-o cu o zi inainte de botez
dar eram casatoriti civil de 4 ani...
26 octombrie, tocmai te-am certat ca nu ne spui numele... Am uitat ca doara l-am si folosit, Luana
... Eu am o catelusa pudel, avea vreo 3 ani si era oricum bolanda si jucausa cand eram insarcinata cu Vladut, parca totusi se mai potolise, devenise mai dragastoasa cu mine... Acum e la parintii mei. O vecina are un dalmatian femela care am inteles ca dupa ce stapana a nascut a avut chiar falsa lactatie, dormea sub patutul fetitei si scheuna cand ea plangea...
Dilaural, felicitari ptr. prietena ta cu bebe grasun!
Irinel, tinem pumnii la test!
Virgi, pe stomacul gol se face testul...
Flory, daca poti da-ti examenele. Daca nu ingheata anul si gata.
Nu mai stiu cine m-a intrebat ca sa facem ca sa evitam chestia cu ragadele si sanii durerosi (cred ca Amonar). Bine zice Inaioana ca-i cam devreme de asta dar puteti face ceva si acuma, sa va pregatiti sanii: sa faceti masaj cu burete mai aspru si apoi cu prosopul dinpre baza spre sfarcuri, mameloanele pot fi date cu o chema hidratanta, daca deja curge colostru atunci puteti folosi tampoane de sani si daca se irita mameloanele sa folositi o crema pe baza de lanolina (Bepanten, Garmastan).
E important sa aveti mameloanele formate, daca nu trebuie masate zilnic cu degetele si exprimate in afara cat se poate, exista si dispozitive de pus in sutien care ajuta, mai exista si soti la indemana
...
Mai vorbim noi oricum de asta...
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
DianaR spune:
Si bv
. Ai grija de tine!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
shoricutza spune:
Salutare la burtici!
Inaioana daca ma strigi asa tare ma trezesti si din morti!
Nici nu se pune problema ca ma fac ca nu va vad, doar ca nu stiu sigur ce si cum pana atunci si prefer sa ma treci pe listutza in momentul in care o sa am certitudinea ca se poate. Asta-i tot ... Cum sa va ignor eu pe voi?
Dar daca vin trebuie sa-mi promiti solemn ca o aduci si pe Katja. Mi s-a lipit de suflet copilul asta! Da-i un
de la mine din cand in cand ....
24+