Poznasi de iulie-august 2004 (156)
Raspunsuri - Pagina 7
philip spune:
pai, daria, nu ma plangeam eu pe-aici ca pupi nici nu stie ce-i aia olita? ce sa zic sa ne mai anunte...el face caca si fuge ca sa nu-l stergem
philip&andreea
copilasi dragalasi
carmenp spune:
salut gagigi
la multi ani, oana si ioana!
simona, felicitari pentru hotarirea voastra, va tin pumnii
olivia, nu-i dau mezeluri ilincai inca pentru ca stii cum maninca ea iar ionut nu e cu salamurile
philip, nu mai stiu daca am scris da` am reusit aseara sa vad pozele, ce sa zic, misto...
ina, distractie maxima, astept poze!
dario, noi tot in pampers facem caca, nu ne cerem, nu ne displace
vrabiuto, cind ti-or termina aia soclu vin sa sparg o sticla de samapanie de el, parca asa se face la inaugurare, nu? spor la treaba si nervi tari
is rupta de oboseala si-n plus am avut o zi de doi lei, pe scurt mamei mele i-a furat pe strada protofelul in care erau si cheile de la casa, a trebuit sa spargem usa si sa cumparam o alta si nu va zic cit praf si moloz am strins din casa... nu poci sa-mi tin okii deschisi, va pupesc fug la nani. noapte buna schimbul 1, o zi buna schibul 3!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kim222 spune:
Carmen noapte buna...culca-te si miine o sa fie mai bine. Cum i-a furat geanta? Asa din mers??? Ce ghinion!
polux spune:
Somn usor fetele.
Olivia spor la munci, caci inca mai ai cateva ore buna.
Eu ma intorc... la oile mele.
Liliana
kim222 spune:
Merci Liliana...mai am o ora si gata si ziua de azi..asa ca va spun si eu spor la schimbul I si II
polux spune:
Hei Olivia ce-mi place titulatura ta, Duracell's mom, tare draguta. Eu abia acum am bagat de seama. Pupici Duracell-ului. Auzi, nu e mai aproape Chicago decat Constanta. Hai ca-mi deschid day care.
Liliana
O zi buna Romania si spor la lucru.
g_ioana spune:
Multumesc fetele pentru urari si pupici pentru toate si pentru nazdravani!!!
Maria mea mi-a cantat toata dupa amiaza "muti ani taiaca!" iar cand a venit tortul am aprins si suflat in lumanari pana au venit pompierii ca facusem un fum de nu ne mai vedaem om cu om!!
In rest, cred ca am intrat intr-o perioada cam nasoala,cica nu mai sunt bani la universitate si s-ar putea sa prestam voluntariat asa ca deja ma bate gandul sa reintru in CIC si sa incep sa caut altceva(iar vestea asta mi-au dat-o chiar de ziua mea)Norocul meu ca am o minune acasa,asa ca in momentul in care intru in casa uit toate problemele la usa, ca altfel as lua-o razna...
Olivia noi mancam doar pastrama din piept de pui de la Aldis, in rest sunt impotriva mezelurilor!
Apropo de filme, eu n-am mai vazut din iulie 2004 un film,iar la teatru am fost ultima oara cand eram insarcinata in luna a 8 a, si cred ca i-a placut Mariei ca m-a shutat non stop!Da cica sotiorul meu vrea sa ma scoata luna asta la teatru
Chiar n-a primit nimeni stimulentul lu peste,ca mie tare bine mi-ar prinde luna asta
Eu is in zona da cica trebe sa fac orarul pe semestrul 2 si am un chef...
pupici si o zi buna
http://photos.yahoo.com/gorodeii
roberta04 spune:
Buna dimineata! Dau o mare, am luat 8 la ultimul examen, ma tachineaza toata lumea ca sunt tocilara pentru ca nu am picat nici un examen in 5 ani!
Sa revin la topic . Vorbeati de oala, Matei face kk de obicei dimineata la oala dar nu este o regula. De exemplu, ieri a facut de trei ori si azi nu a vrut sa faca la trezire, asa ca ma astept sa-l vad acusi ca se ascunde pe undeva si umple pampersul.
Na, ca vorbeam de lup si el tocmai face....Revin mai tarziu!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
cristalina spune:
Neata!
Daria, Botoshica pana la vacanta de Craciun cerea olitza de fiecare data si urla din totzi rarunchii, de stiau toti vecinii ca face caca...Acum face numai dimineata, in rest nu mai cere...
Cred ca e numai o faza, isi revin ....
Azi noapte a trebuit sa o culc cu mine in pat ca eram zapacita de somn...a inceput cu frichineala si maraiala pe la 1 noaptea...si nu pot sa dorm cu ea asa ca mai rau m-am chinuit...Am dormit ca iepurele, imi era frica sa nu cada din pat (ca s-a mai intamplat...)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
neata gagici, roxana pi unde umbli de n-ai postat mesaj pina la ora asta, ce de obicei tu erai prima?!
nici eu n-am primit banii si chiar vroiam sa intreb si sa rog consatencele mele pe cind primesc sa scrie mare si boldit acilea sa vad si eu
olivia, imi place titulatura
aseara n-am mai scris da` cu o zi inainte facusem curat in casa cu spor si voie buna, era o curatenie asa cum imi place si cind am vazut aseara dezastrul imi venea sa mor dupa amiaza vine sa-mi repare peretele afectat la usa...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3