Poznasi de iulie-august 2004 (156)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Scuze,Roberta intrebase despre fimoza..nu Oana..
Daria noi vedem zilnic filme..fie seriale fie pe DVD....La ora 9 este oara de film

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Cu intarziere La multi ani pentru Oana si Ioana. Sa va creasca mari copiii si sa va bucure viata pana la adanci batranete.
Anca tinem pumnii sa gasiti o varianta cat mai buna ptr puiutul vostru, si sa nu fi nevoita sa te desparti de el.
Mai astazi sunt acasa...asa ca ma uit la poze si corectez de zor examene.

Liliana

Mergi la inceput

Eli, o sa-ti scriu regimul si ti-l trimit pe PM. Eu am slabit 2,250Kg.in 10 zile....si asta pentru ca am bagat si putina cioco

Mergi la inceput

Si noi avem probleme cu Pc-ul...ii place sa-l deschida si sa-l inchida de o mie de ori..Ieri l-a deschis ..i-am explicat ca nu este voie si de ce...s-a uitat la mine si s-a dus sa butoneze in continuare..Asa ca i-am dat o palmuta la fund...si l-am dat afara din camera. Ne-am dus amindoi in living ..eu pe jos...el calare pe mine plingind ca-l ignor..L-am ignorat in continuare...la un moment dat s-a cuibarit in in bratele mele cu fata la mine...m-a privit adinc in ochi..si a inceput sa ma pupe...cum sa -l mai certi....

Carmencita..azi nu ai semnat condicuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

exact asa face si Danut cand il mustruluiesc...sta o vreme si se ciondaneste, adica bombaneste pe limba lui, miorlaie si rage apoi cand vede ca sunt neinduplecata vine ma ia de obraji si-mi aplica un pupic extrem de dragastos, si umed direct pe nas, gura, ochelari, oricum frontal, daca nu-s atenta sa-i intorc obrazul, l-am invatat sa-mi dea pupici pe obraz, dar el ....

Mergi la inceput

Voi dati mezeluri la copii? Si daca da...ce anume si de unde (firma)? Eu sint aici si ..iau notite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonsoar!
Roxa, daca bipai in timpuil zilei, sa stii ca vb cu sotu ca io n-am acces pe ym de la job. Daca vrei sa urmaresc scrisoare spune-mi pe mail.
Olivia, io nu-i prea dau salamuri, dar de catva timp mai fura de la tati. In general iau produse Cristim. Cu computatoru, nu se poate, pentru ca se joaca la toate botoanele si, cand ti-e lumea mai draga se inchide.

La Multi ani Oana si Ioana!

Raportez ca Vicu a inceput sa manance singurel. Nu 100%, dar tot e ceva. Mai trebuie sa scot bibele si sa-l inlocuiesc cu cana si duc baiatul la insurat :))

Marcela, felicitari pentru somn. Sa stii ca si Vicu s-a mai reglat. Cred ca a fost o perioada mai nasi\oala. Acum se mai trezeste o data sau chiar mai putin.

O seara buna tuturor!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna seara !
Kim - eu ii dau doar cremvusti de pui, productie Cominca.

Intrebare arzatoare: mai este copil care nu cere la olita sau nu anunta cand a facut kk ?
Giulia nu ma mai anunta dupa eveniment, ianinte o facea cu mari urlete, acum nimic. Sta daca o pun si face si daca nu, face si sta bine merci asa cu pampersu` plin.

Apropos pc: mnoi il inchidem de la butonul din spate, de la baza, altfel asta face si ea, deschide butonul, asteapta luminitele, inchide butonul

o seara linistita tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia, m-am topit toata cand am citit cum s-a cuibarit Luca in brate la tine si a inceput sa te pupaceasca. Ufff ce copil dulce si lingusitor. Se pare ca ei sunt cei maturi si noi copiii, caci stiu cum sa ne manipuleze.
Dana, hao ca mi-a placut...pai noi mancam singura de ceva timp, iar apa bem din cana normala tot singura. Bibele e problema, desi si acesta nu ne prea mai intereseaza asa de mult. Deci suntem bune de maritat sa intelegem?
Hei fetele ia schimbati-va voi calculiciurile...si luati unul care nu se poate stinge de la buton, decat daca ti 5-6 secunde sau mai mult apasat.

Gata, iar trec la munca...si am un chef, mama ,mama, adica ioc.

Liliana

Mergi la inceput

Notat...si mai astept raspunsuri...
Tot de butonul ala este vorba si la noi Daria.
Referitor la intrebarea ta....nici Luca nu anunta ,nici inainte si nici dupa. Eu nu ma stresez...prea tare cu asta.. Dupa 18 luni devin constienti de aceste reflexe de mictiune si defecatie....Si i-a las-o tu fara diaper..sa vezi cum te anunta..dupa. Eu ii las placerea asta socrelei..
Liliana ..spor la corectat!
Danule..felicitari ..dar nora ati gasit?

Mergi la inceput