Poznasi de iulie-august 2004 (156)
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Vrabiuta - ce vesti faine cu somnul, iar tie ... sa treaca repede nebuneala !
BlueAngel - spor la acte, sa ne tii la curent, sunt interesata si eu !
Schimbul 3 cand incepe munca ? :-)))
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Dorsilia spune:
Andrea, am cautat si struguri, se pare ca nu erau, cel putin momentan in billa si selgros.
Face kk bobite 1 data la 2 zile, cu mari scremeri
ina32 spune:
La multi ani Oana si Ioana, sa fiti sanatoase!! N-am mai reusit sa intru de cateva zile din motive de job.
Am vazut ca vorbeati de filme. Am vazut "My big, fat, Greek wedding" sau cam asa ceva. E o comedie pe care am vazut-o intr-o perioada "gri" si chiar a reusit sa ma inveseleasca.
Aseara am avut o mare surpriza, s-a lasat copilu la dormit in patutul lui. De mana cu mine, io cocosata pe jos, cu mana printre zabrele, dar pana la urma a adormit. S-a trezit pe la 2 si a "sarit" la noi in camera, dar...noi zicem ca am facut un pas inainte![]()
Maine seara plec la Viena, intr-o minivacanta, pana luni. Abia astept!!!
A primit cineva suplimentul ala de 3 milioane?
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Mihaela, in sectorul 3 - stau in Salajan, pe Theodor Pallady, fost Ion Sulea !
Mindrelor, io fac una bucata pauza de DC si sper sa ne auzim later, am putina treaba ! Va pupez cu drag !
Alice siAndrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
Eu pe la baraje 1 dec. 1918 deci sa ma astept si eu la cele 3 mil. pt. mamici cu servici; buna veste ca sunt cam in criza de finante.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
rain spune:
pupici!
Oana si Ioana, LA MULTI ANI 

! tot ce va doriti voi alaturi de cei dragi ...
noi am avut musafiri si ieri, toata ziua
, si ca sa ma relaxez am fost aseara la Adina, l-am lasat pe tati s-o duca pe moata la culcare, iar eu am stat la Adina pana la 12 noaptea
, si cum arata casa ca dupa razbel, astazi m-am relaxat si cu o curatenie
!
am vazut poze, am citit tot, nu prea am timp acum sa scriu, poate mai tarziu, ca tocmai ce s-a trezit moata si vreau sa ies cu ea afara!
pupacim!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
Dorsilia spune:
bravo Ina, ati facut un pas inaine, bafta mai departe
Olivia- tot vroiam sa te intreb...de ce vreti sa-l aduceti pe Luca la bunici in Ro?
cristalina spune:
Blue angel...succese! Tinem pumnii sa iasa cum va doritzi!
Am gasit si Lost...daca zici ca e asa mistoc il iau si pe asta...
Eu fac rost de filme de la studentimea romana...:)))...Ca de cautat eu nu am timp...Pe la baietii veseli de pe reteaua noastra se mai gasesc dar nu serii complete de seriale..:)
Vaz ca doritorii sunt din provincie....hehehe
Mai dureaza pana se strang, ca astea-s seriale d'alea luuungi...:)...Dar cand le am complete va anuntz ,,,le trimit prin posta...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
gongutza spune:
Shi eu p-aci,somnolenta ca aseara am avut si io musafiri...pe Nicole,mama ce bine a fost sa mai stam la povesti live nu doar la telefon,a stat si ea linistita ca era far de cupil,lipsea doar sticla de vin,da ea era cu masina asa ca![]()
![]()
Chiar asa,a primit cineva stimulentu' lu' peshte?Monica(dna Bibi) daca il primesti scrie-mi si mie ca stiu ca ai depus actele cu o zi inaintea mea!
Ca vorbiti de filme,daca aveti de unde luati "The Sweetest Thing" o comedie super...eu am ras de se uitau toti din aeroport la mine![]()
( si era duminica,nu va inchipuiti cumva ca eu ma uit la filme la serviciu![]()
)
AM treaba iar....uffff...revin
philip spune:
am intrat sa va zic neata de la noi. am primit si eu un email de la andreeaB, scurtut, dar macar stiu ca sunt bine. mai astept amanunte de la ea.
l-am vazut pe gizmo, cu zulufii in masinute. scump foc!
la multi ani sarbatoritelor, asteptam un paharel!
philip
&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
sint nauca..dupa git..m-a luat si nasul...asa ca-s numa'buna de munci![]()
La multi ani Oana si Ioana!!!! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de tot ce va inconjoara!!!
Wow Alice ...si din cei 240 000...faci si cinste , nu?
. Vazut pe Gizmo..se vede ca-i place!
Anca felicitari pentru promovare (eu inca -o mai astept:((. Va tin pumnii sa gasiti solutia cea mai inteleapta...
Lia, Luca merge in Ro la bunici pentru ca dupa un an si 1 an si 5 luni de adus baby sittere din Ro...sincer mi s-a cam luat sa mai fac alte incercari...La crese bune (1600$/luna)nu sint locuri..iar celelalte nu-mi plac. In al treilea rind stiu ca vine vara si unde este mai bine decit zilnic la plaja??? Si in ultimul , ultimul rind...avem nevoie si noi de o pauza...de 3 ani de zile nici macar concediu nu ne-am luat...
Nicole..ai scapat de sub asediu?
Oana...binenteles ca se poate sa se decaloteze singurica..pentru ca fimoza era un fiziologica..deci dr s-a cam grabit..
Noi sintem fani..Lost...am vazut-o si pe Monica Birladeanu.!!!
Cristalinule...te pregatesti de pensie???![]()
Noi acum adunam discuri pentru Duracell...apropo...sint desene animate sau filme educative la televizor??
Am rezolvat cu patul..DC-ul sa traiasca! Daca auziti pe cineva care vinde scaun de masa...dati-mi si mie de veste! Multumesc!
Roxi ce mai face/zice iepurele suedez?
Irina...vacanta frumoasa...astept poze! Felicitari si multa rabdare in continuare!Raducu cu cine ramine?
Carolina..ma bucur ca degetelul s-a vindecat..ce bine!
Eli am inteles....cam scumput apartamentul..dar stiu ca in Japonia este totul foarte scump....
Wow ..cit m-am intins....