Poznasi de iulie-august 2004 (156)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Roberta, felicitari pentru sesiune!
Referitor la capitolul oala: Vicu nu cere, dar daca ii spui de oala tine mortis sa faca in ea si daca nu ii trebuie se screme, saracu, pana face macar o picatura de pipi. Daca a facut kk pe el si il intrebi, incepe sa vanture mana prin fata nasului si sa faca "pfui, pfui..." Ca, deh, cam pute...
Mey, nora inca n-am gasit, dar cu asa mare varietate de optiuni il las pe el sa hotarasca...
Carmen, nasoala faza cu furtul. Imi pare tare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!

Carmen, chiar iti plang de mila. In vara am pierdut si eu cheile, dar aveam un rand la sora mea si nu a trebuit sa sparg usa. Despre bani, am citit in ziar ca trebuie sa vina, eu abia marti am depus dosarul pentru stimulent asa ca nu astept nimic.

Daria, nici Stefi nu da semne ca o deranjeaza ceva mirositor la fundulet. Este total nesimtita. Sta pe olita, face si pipi si kk daca ii vine. Am lasat-o si fara pampers, si chiar daca s-a udat s-a uitat nedumerita la mine, apoi si-a vazut de joaca.

Roberta felicitari pentru examene!

O zi buna va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

dana, tu ma alimentezi cu tot felul de mesaje pentru suflet? saru`mina

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata
oof, carmen, ce ghinion!!! imi pare tare rau, trebuie sa fie groaznic! mie mi-a furat unul rucsacelul de pe umar in sovata si am alergat dupa hot pe toate strazile alea, in papuci de plaja si rochie lunga... imi vine sa rad cand imi aduc aminte. pana la urma vazand ca nu scapa de nebuna si se mai sesizasera niste oameni, a aruncat rucsacelul jos si a fugit cred ca daca il prindeam il si bateam la ce adrenalina imi curgea prin vene!
dana - pupici la vicu micu! ce bine ca se regleaza si ei cu somnul, poate o sa re-devenim si noi niste oameni normali...
daria - mandra mea anunta cateodata inainte, cateodata dupa. la gradi au program de "potty training", stau cu totii pe olita, se spala si pe dinti. educatoarele zic ca face pipi la olita, nu mereu, dar mai face. eu nu ma stresez, pana la 3 ani poate sa faca ce vrea ea!
roberta - felicitari pentru examen!!!

dragele mele, aseara (si nu numai aseara) nu reuseam sa mai luam copilul de la gradi. se juca cu niste coli printate, taiate in jumatate, cu diverse animale. incerca sa le potriveasca, se distra grozav. iar eu ma rugam de ea cu haina si cu ghetele sa mergem la masina abia abia am convins-o sa mergem acasa... iar de dimineata eu am ramas in masina sa vorbesc la telefon (ca, deh, zici ca sunt informatii gara de nord mai nou), s-a dus tati cu ea sus. si mandra a vazut castronasele cu lapte si cereale pe masa, a zis papa, s-a asezat frumos pe scaunel si nu l-a mai bagat in seama pe tati. si omul, ce sa faca, a plecat...

pupici si o zi usoara tuturor!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Carmen, daca primesti ceva mailuri de la dana marinescu, atunci io's aia. Ma bucur ca-ti plac!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

CARMEN urata faza cu portofelul si cu usa, si noi am avut o experienta de asta, am spart usa in ziua cand am fost la parintii mei sa ma ceara de nevasta sotul meu - era asa de emotionat, ca a uitat cheile in usa pe dinauntru si avem yala automata, asa ca la 11 noaptea noi spargeam usa. De atunci am lasat un rand de chei la cumnatul meu.
Despre banii pentru CIC- eu i-am primit ieri, m-am trezit cu postasul la usa, cu o declaratie de semnat, decizia de la Casa de Pensii si banii- 8 milioane fix. Am fost tare mirata, mai ales ca eu am cerut sa-mi fie banii virati in contul de card, dar cred ca au trimis prin posta la toata lumea pentru ca avem de semnat acea declaratie. Si se specifica in decizie ca vom primi banii lunar intre zilele de 5 si 12.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am uitat sa multumesc de urarile pentru examene . V-am zapacit, cred cu scoala mea!
DANA (Roller), parca tu m-ai intrebat, termin Economie si Administrarea Afacerilor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua fetelor!
Eu am lipsit de la apel ieri din motive intemeiate - sedinta in oras iar dupa-amiaza am fost cu Stefan la logoped. Mi-a dat deja programul pe care trebuie sa-l incepem, am sa-l transcriu si daca e cineva doritor, il trimit cu mare placere. Singura problema este ca programul este pentru Stefan, respectiv cum sa-l invat sa faca ceea ce el nu face in prezent (limbaj, social, motor, etc).
In rest suntem ok - am avut din nou o noapte cam agitata, dar asta e, m-am obisnuit!
Vad ca vorbiti de olita - Stefan fiind mai tot timpul constipat, se cam chinuie cind e sa faca kk, asa ca stiu sigur cind e momentul si de obicei il luam si il punem pe olita si face acolo. Insa nu cere el, daca se intimpla sa faca in pampers inca nu-l deranjeaza (nici macar mirosul!?), dar nici nu se ridica de pe oala si nici nu protesteaza daca-l pun acolo. Sper ca o sa vina si ziua aia cind o sa ceara el sa faca la olita - deocamdata mi se pare tare departe ziua aia...
Roberta, felicitari pentru rezultatul la examen!
Carmen - imi pare tare rau - nasoala faza cu spartul usii...
Si sa nu uit, LA MULTI ANI pentru sarbatorite: ioana si oana!
Ma intorc la treaba si promit sa mai revin daca mai am citeva minute libere...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

am mai rezolvat o dilema, ca mi-am stors un pic creierii

quote:
Originally posted by roller025

Carmen, daca primesti ceva mailuri de la dana marinescu, atunci io's aia. Ma bucur ca-ti plac!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare ...
v-ati dat seama ca sunt in pauza de masa...va citesc si am intrat sa va salut ..
va multumesc de incurajari ...o sa am mare nevoie

Danutza .."mereu la inceputul vietii ..." ..superb !!!

va mai recomand sunculitza din piept de pui facuta la Brasov ..este foarte buna
Carmen , imi pare rau de faza cu portofelul ..mie mi-a furat telefonul tot de pe strada ..am alergat dupa el si am sfarsit prin a-i striga "sa-ti stea in gat !!!" ..ce ciuda mi-a fost ..da-mi si mie adresa te de mail ..sa-ti trimit si eu cate ceva ..
Roberta , felicitari !!!
Marcela , ce bine ca puiuta este incantata de gradinita ..abia astept sa vad cum va reactiona si Pufuletul meu ..tu la ce gradinita o duci ?

vroiam sa va intreb ..apropo de indemnizatii si stimulente ...eu inca nu mi-am depus dosarul , azi ma duc ..este adevarat ca pe luna ianuarie nu voi primii banii ? ca se da de la data depunerii dosarului ? mi se pare o mare magarie ...dar in fine ...

pupici
o zi frumoasa

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput