Poznasi de iulie-august 2004 (156)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Dana, si noi ca toata lumea. Gatim in weekend doua oale mari de mancare. Una ciorba si una felul doi...ajung pana miercuri sau joi. Vinerea mai bagam un piure instant cu niste pastrama/carnati, paste d;alea deja facute...chestii mici care ingrasa repede...hehehe...
Multa paine sa tina de foame!...hahaha
Avem chestii d;alea cu multe e-uri in frigider non stop...branza topita cu tot felul de ierburi de intins pe paine....:))))

Pentru Botosu' fac separat....seara...Cand nu exista domnul tati sa o tina de vorba, se plimba printre picioarele mele cat ii curatz legumele si i le pun la fiert. La noi reteta e aceeasi...Carne de pui, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, ardei, cartof si dovlecel...fierb in legea lor si asta e mancarea. Fierbe pana sunt gata....:)...(de obicei sunt gata cand imi aduc aminte sa le opresc...)
Cand iese mai mult pun la congelator in cutiute, borcanase si sticlute de cate o portie....merge la fix cu ou....:)

Hai ca ma intinsei.
Daria, sa ne zici daca faza cu alergatul a functionat.
Io-s capie, iar s-a trezit la 6 si pana la 7 am stat cu ea in brate...la 7 am renuntat ca ma dureau mainile...asa ca a urlat juma de ora pana s-a trezit definitiv...(la fel si toti vecinii!...)
Doamna floareee...ce mai facetzi?!
Cine mai era gravidutza?!....Sa iasa la raport!...:)
O zi exceptionala sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata fetelor!
Sper ca toata lumea a primit pe mail respectivul program, daca nu dati-mi de stire!
Am fost ieri la doctor - evident nu poate sa-mi spuna care este cauza pentru care unghiile mele sunt friabile (mi-am facut analizele, mi-au iesit foarte bine, iar eu iau supliment de vitamine in fiecare zi pentru ca tot tin cure de slabire) - mi-a dat sa-mi iau un tratament pentru unghii de la foltene. Sa vedem daca da si rezultate...
Nu stiu ce sa ma mai fac cu Stefan - in fiecare noapte, pe linga frecangeala de rigoare (ca doar copilul nu doarme in locul in care-l pui...) in jur de ora 5 dimineata este in picioare treaz complet! Va dati seama ca eu si tata-sau incercam sa-l culcam la loc dar ne ia ceva timp si pina sa ne culcam la loc, numai ce suna ceasul de trezire...Nu va spun ce groaznic e!
Cit despre gatit - pai eu gatesc cind vin acasa, cu Stefan care se fitiie prin toata bucataria si trage de toate cele - intrucit nu imi fac un plan cu ce sa gatesc (vorbesc in special de mincarea lui, ca noi suntem la regim si pentru noi gatesc altceva cam la fiecare 2-3 zile) ma mai pomenesc ca nu am carnea scoasa din congelator, dar ma descurc cu microunda...Singura pe care o gatesc cam la 3 zile pentru el e supa sau ciorba si pe asta o maninca citeva zile la rind, zilnic ii alternez doar felul 2...
Gata cu romanul, ma duc sa-mi mai vad si de treaba!
Apropos de job - la mine de cind a venit pe lume Stefan cariera a trecut pe locul 2 - prima e familia si cel mai important este Stefan, asa ca nu prea mai accept nici sa stau peste program si nici sa-mi sacrific timpul meu liber asa cum faceam acum sa zicem vreo 5 ani...Gata!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu - noah sper ca nu te-ai suprata pe mine ... nu ma gandeam ca stai si astepti, ufff, ma exprim alela, scuzeee Nu am vazut ca ati fost la medic, inca nu vad bine ... Va dorim sanatate muuulta-muuulta !

Editez - Cristalina - a functionat, am adormit eu ascultand-o pe Giulia :-)
Leeloo - asa si eu, nici un minut in plus la munca, nimic, sunt prima care iese pe usa si fac scandal daca intarzie careva la amsina.

Cu gatitul: traiasca cine a inventat combina frigo uriasa, in care incap cratite, oale, cutiute termo si mirco rezistente :-))) Eu gatesc duminica dimineata supa + ciorba, la cerere felul II si cate o caserola de mancarica de pui, mazare, fasole, ciuperci. Si neaparat 2 l lapte cu orez
In rest seara pregatesc cate o cina mai light din care papam in gashca !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Hahaha ...am citit cu adormitul vostru, Daria...
Eu o aud cand respira in somn! Sunt dusa cu capul. De cand ma facui mare dorm ca iepurele...asa ca ma termina Maria ...

Amironeanu..noi, noi!
Acelasi meniu de bebelush de pe la vreo 8-10 luni il avem...Daca ea creste si e fericita, sa-i fie de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mey sunt io singura nebuna care nu-i face separat mancarea la cupil?Adika na,Alex nici nu mai vroia sa pape in fiecare zi legumix cu diferite carnuri sau ou!
Ca sa aveti asa o idee ce mananca Alex: aceiasi ciorba sau supa doua zile la rand,felul doi intotdeauna altceva...pilaf de orez cu leguminoase prin el si pulpita de pui la cuptor,spanac cu ou,legumix cu carne vita,borcanel cu peste de la hipp,tocanita de pui cu mamaliguta,spahetti cu carne pui/vita,ardei umplut cu carne vita amestec cu porc....O fi rau?dati-va si voi cu parerea...
Dimineata si seara fie painica cu almette/cascaval/unt si sunca,cremvursti,iaurt,fructe cu branzica(para si banana),cereale cu lapte(cheerios) si daca-mi mai aduc aminte editez.

Mergi la inceput

Adina...tu esti okay......e foarte bine ca Alex mananca cu voi.

Maria nu mananca decat dat prin blender, de obicei nu are sare si ea e foarte fericita.
Daca o pun cu noi la masa si ii pun si ei in farfurie (ca aseara, piure de cartofi cu branzica) ne infige furculitzele pe unde nimereste, sa ne dea noua sa mancam, ea nici macar de curiozitate nu gusta. asa ca ramanem la acelasi meniu...daca asa vrea muschiu 'mneaiei.
Acu', io pastrama si omleta data prin blender nu-i dau!...Am zis!...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna fetelor!

noi din ce in ce mai rau Edi a facut febra aseara si a batut toba toata noaptea de nu stiam ce sa-i dau sa se potoleasca Azi iar la dr. cred ca pana la urma ma mut cu totul la cabinet la dr.
Cineva spunea ca diareea e din cauza Oxpamoxului pai nu-i ca o are dinainte si cica e o infectie ca a avut sange dupa scaun (nu in ). Oricum ia si enterol care ajuta impotriva diaree de la antibiotice. Oricum ieri nu a mai facut deloc dar nici nu mananca ca nu-i place regimul. AM SI EU O INTREBARE DUPA REGIMUL CU PAINE PRAJI., OREZ, ETC. CU CE SE INCEPE PRIMA OARA CA SA REVIN LA ALIMENTATIA NORMALA ca saracul a slabit detot si e mort de foame si cu ochii pe frigider si la farfuriile noastre dar cand vede ce are el face "cah".

Eu nu gatesc separat, sau mai bine zis mancam si noi ce manaca el si Ana ca-i mai sanatos.

Vreau si eu programul --Leeloo--- biluta28@yahoo.com
Voi ce folositi de tuse la astia mici -- ma refer babestii??

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hehehe, pastrama blenduita, ce mistoo !
Cristalinule, sa stii ca si io am ceva probleme cu Andrei apropos de mincarea care trebuie mestecata ... daca ii dau bucatele sau sa tina singur in mina si sa muste, e ok, asa mesteca, dar daca ii dau mincare din farfurie cu lingurita, o inghite direct, cred ca deja s-a facut un automatism la copilul meu - ce vine din lingurita lu mama e de dat derect pe git ! Asa ca si eu mai pasez inca mincarurile, uneori le maruntesc cu furculita, dar trebuie sa fiu foarte atenta la cum le inghite !
Nici macar nu am salutat lumea pe ziua de azi - sa-mi fie rushinicaaa !
Iar de gatit, si eu inca mai gatesc pentru gizmo separat, din doua in doua zile, ca nu pot sa ii dau aceeasi mincare de la noi vreme de trei zile ! Recunosc ca nici eu nu mai gatesc cu sare multa si cu condimente si delicat, asa ca Andrei mai maninca si de la noi, spanac, orez, fasole, ardei umpluti ... dar in general are mincarea lui ! Cit despre gatit, Dana, eu sint acasa in CIC asa ca am inca timp sa mai meshteresc in bucatarie ... uneori cu copilul incurcindu-mi-se printre picioare sau tragind de toate cele, cel mai mult ii place sa deschida bufetul din bucatarie sau sa traga de sertare si sa scoata tot ce gaseste pe acolo ! Io sint fericita, ca ma lasa sa imi vad de ale mele !
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata !
Si salutari speciale pentru petrecaretele Nicole si Roxana !
Sint pe aici ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Buna dimineata, desi ia uite se apropie ora 12.00...!

Adina, eu cred ca este super ca tu nu gatesti separat pentru Alex... ai scapat de o grija! asa am vrea si noi, da'mai este cale lunga...
Eu cand aud de felul I si felul II ??? Ilinca mananca la un loc si zeama si carnea si legumele, ca si asa cam este chin cu pranzul si nu stim cum sa ne luam de o grija mai repede... De unde cumperi borcanele Hipp cu peste? Eu ii dau de la Nestle, dar i-as mai schimba si oricum in general prefer Hipp-ul...
Monica, si eu ii dau la blender pranzul, ca altfel nu vrea carnea, asa ca, vorba ta, daca asa se simt bine,... cresc si asa...
Andrea, sanatate multa si Doamne ajuta sa nu aveti nevoie de antibiotic...
Olivia felicitari !
Gabi, succes cu dieta si imi pare rau de programul vostru matinal... La cat il culci pe Stefanel?
Daria, tare simpatica ai fost cu adormitul vostru de aseara... desi nu prea e de ras
Carmen, ti-au rezolvat mesterii usa?
Mihaela, ce face Edi?
Andries, ce mai faceti? ai rezolvat cu bona, gradinita...

Hai ca m-am intins... la treaba!
O zi buna in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Mihaela, cand am mai avut probleme cu Ilinca (desi rar, ca ea a avut probleme cu constipatia) ii dadeam si mar copt si banana, legume fierte, dar fara cartof, carnita la cuptor... nu iaurt, nu legume si fructe crude ...lapte fara lactoza.
Cam asta.
Sanatete multa!

Mergi la inceput