Poznasi de iulie-august 2004 (156)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mihaela, sanatate multa la puiut!
Eu stiam ca legumele fierte fara cartof fac bine, morcov mai mult, carne fiarta ...mar copt...
Cam atata...ca tot orez imi vine in cap...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

aoleu, fetelor, cand va aud cum vorbiti de gatit pentru pui ma gandesc... de cate belele am scapat eu cu gradinita!! noi suntem la regim disociat, asa ca gatim aproape in fiecare zi cate ceva (cu exceptia zilei de lactate, cand eventual mai punem o bucata de branza pe gratar). puiuta papa dimineata si seara ce papam si noi si cate ceva in plus (cereale nesquick, masline - preferatele ei, piept de pui afumat sau altceva). eu mezeluri ii dau de cateva luni, in principal piept de pui afumat sau muschi tiganesc, o data la cateva zile. ii place la nebunie, dar incercam sa le mai limitam ca nu-s prea sanatoase.
eu am ajuns la un stop cu pierderea in greutate, dar nu ma las. nu cred ca o sa dau prea usor 15 kg jos, asa ca am in plan sa ma tin de disociat pana in august, cu pauza de un weekend pe luna pentru moral

pupici tuturor!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Gabi, vad ca mai toate fetele ti-au cerut programul lui Stefan si m-au facut curioasa... mi-l trimiti si mie, te rog, luminitachiriac03@yahoo.com. Multumesc.
Marcela, chiar vroiam sa te intreb cum se impaca Lia cu mancarea de la gradi... Ce meniu au? Ii hraneste pe fiecare in parte educatoarea, fiind asa mititei? Oricum, ce fain ca ii place si v-ati linistit si voi.

Nicole si Roxana, ce faceti...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mihaela, pupici multi pentru edi si sanatate ! Si mie imi vine in cap orezul cu morcovi ... si tin minte ca pe vremuri era acel Humana H, mama lucra la maternitate si ne aducea de acolo cite o cutie, mie mi s-a parut superbun pentru "burtica fara dop", ca sa zic asa ... nu stiu cum ii mai spune acum, era un praf cenusiu si cu un gust ciudat, dar care m-a scapat de multe ori de diaree, cel putin pe mine !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Lumi borcanelele cu peste de la Hipp le gasesti din pacate doar in farmaciile Sensiblu si cam scumpute(85.000lei),sunt de doua feluri.Alex pe Nestle ce se gasesc in Ro nici nu vrea sa puna guraEu i dau doua feluri de mult,prima data felul doi ca e mai consistent,nu vreau sa se umfle cu ciorba/supa si felul 1 dupa....daca se intampla sa nu am ciorba/supa asta miku ma alearga prin casa si cere "upa,upa sau "bita"-ciorbita....sa va mai zic ca bea si un bibe de suc dupa masa de pranz?Si nu are decat 12.300kg
Mihaela i poti da branzica de vaci cu banana,orez cu cat mai mult morcov si ceva legume prin el,mar copt,chiar si cartof copt cu branzica(daca papa),orez cu lapte delactozat....nu mai stiu ca n-a fost kkcios al meu niciodata pana acum.
Si inca ceva...Alex mananca neblenduit de la 8-9 luni,ca mi s-a stricat blenderu ala vertical(bine,il mai am pe ala de la robot dar mi-e greu sa-l pun de fiecare data) asa ca datorita lenei mele,mananca neblenduita mancarea si bucatele.Nu va zic ca isi cauta din borcanelu de vita cu legume bucatelele de legume

Mergi la inceput

Mei, io borcanele cu peste de la hipp nu am gasit si m-am tot plimbat prin sensiblu-uri ! Oricum, Adina, dar de ce nu ii dai peste naturel ? Nu ii place lui Bubu ? Andrei maninca peste fara nici o problema, file de merluciu, pastrav ... io il fierb si il amestec cu legume, sau mai rar il fac la cuptor ... dar de obicei fiert, ca merge mai repede ! Si prajit maninca de la noi, nu foarte des, ca e cu mai mult ulei !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Alice, si zici asa nu ai gasit prin Sensiblu-uri ??...tocmai vroiam sa dau o fuga la unul de pe aici, langa servici. Voi incerca totusi.
Nu stiu de Bubu, dar a mea nu mananca peste decat din borcan. Am incercat sa-i fac in toate felurile, si fiert, si pe gratar, si la cuptor,...salau, pastrav, cod...rateu. Si daca ii place la borcanel, si cum nu vreau sa renunt la a-i mai da peste.. servim borcanel.

Mergi la inceput

Nu, nu am vazut la aste doua sensiblu-uri de linga mine, dar borcanele cu peste am servit si noi o vreme, cele de la nutriben, si au avut succes ! Doar mie mi se parea ca miros ciudat, deh, peste prelucrat si pus in borcanele, hehehe ! Asa ca pot sa ti le recomand si pe acestea, au la megaimage ! Oricum, sfatul meu este sa ii dai putin dintr-un borcanel, sa vezi cum il suporta, asta daca nu a mai mincat peste pina acum, eu inca mai fac asa cu alimentele nou introduse !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Adina, dar e grozav ca Alex mananca cu voi. Si Stefi sta cu noi la masa cand venim de la servici (pe la 5) si mai ciuculeste cite ceva, de obicei felul I. Si noi incepem masa tot cu felul II
Daria, cum sa ma supar?! Daca nu m-am exprimat eu corect. Plus ca sunt total antibiotic, cred ca este prea usor dat de catre medici.
Gabi, super programul. Multumesc tare mult, sunt lucruri care nu mi-au trecut prin cap sa le fac cu Stefi.
Stefi nu vrea deloc borcanele. Voi mai incerca pentru ca m-ar mai salva, mai ales daca ne prinde pranzul prin vizite.

Am uitat sa va spun, am facut si bilantul de 1 si 1/2, adica a masurat-o si a cantarit-o. Avem 83 cm si 13,5 kg imbracata (pampers, body, ciorapi si pulovar). Concluzia: este proportional dezvoltata si are inaltimea si greutatea unui copil de 2 ani. Este foarte atenta si sociabila (vroia sa-si bage nasul in sertarele dr.), a facut pa si a dat pupic si cu degetelul (adica bezele). A, si mai nou, distractia ei favorita este sa se invarta.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Alice am dat acum cautate pe situl lor si gasesti aici:1Mai-turda,Brancoveanu,Campineanu,Careffour 1,Colentina 2,Crangasi 1,delfinului,Gara de Nord,Ghencea,Giurgiului,Militari 1 2, Kaufland, Mosilor,Obregia,Amzei,Unirii,TItan 2.Acolo gasitit tagliatele cu peste,iar peste cu legume(cu sos de rosii) le mai gasiti si in:Banu Manta,Calarasi,Crangasi1,Dorobanti,Dristor,Kogalniceanu,Lahovari,Pantelimon.ei isi reactualizeaza baza de date destul de des,asa ca aveti sanse mari sa gasiti.Sper ca intelegeti ce si cum
Omu mik nu vrea sa pape decat pastrav la cuptor,iar eu una din Alba Iulia nu i-as lua,nu am siguranta ca e proaspat.Cand o sa se stabileasca aici la mine,normal ca-i scot si borcanele astea,da pana atunci nu ma risc...si sa-ti spun cinstit,asa o bucurie si placere vad pe fata lui cand mananca borcanelu ala

Mergi la inceput