Poznasi de iulie-august 2004 (156)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andrea sanatate multa....si nu-i da antibiotice ..cel putin nu inca!!
Reteta pt Stefi ...este ceea ce papam noi de 2 saptamni...Asa am ajuns la 53 kg....ca pe ziua de azi nu v-am spus.ce daca nu m-a intrebat nimeni
Andrea, noapte usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andrea, sanatate lui stef!
olivia, felicitari, nu te lasi
dana, io pe cind lucram stii cum faceam? vinerea gateam vreo trei feluri de mincare, din care o ciorba/supa care ma tineau pina la vreo marti sau miercuri, apoi restul de zile "minuturi" pentru ca este peste puteri sa vii seara acasa si sa gatesti, sa faci si ordine, etc. aaa, era pe vremea cind nu ardeam mincarea si daca ma nervez va arat o poza (ha, n-am omis s-o pozez!) cu placinta pe care-am facut-o we trecut
sa nu uit, am primit banii, cei 8 milioane, mi i-a adus postasul desi io optasem pentru virament pe card.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

tot io, da` nu poci dormi daca nu intreb; roxana, pi undi tz-au lushit okii azi? nemotivat, am zis

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Asa deci ai dovada ca ramin si citeva mincaruri ..nearse, asa-i? S-o vedem !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Olivia, eu nu comentez pentru ca sunt invidioasa . As vrea si eu sa slabesc, dar sunt o pofticioasa si jumatate. Nu mananc o ciocolata pe zi, dar trebuie sa rontai ceva dulce ori de cite ori am ocazia.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Andrea...nu ma intreci..toata tineretea mea...mincarea de baza a fost ciocolata :))). Si nici acum nu ma abtin...ceva dulce tot am..desi la cura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mneata!
Mey fetelor nu o dati disparuta pe Roxi,ca are musafiri,pe Nicole,se distreaza fetele,lasati-le sa le tihneasca(ce m-as fi dus si eu)
Olivia mezeluri papa Alex asa:cremvursti si sunca pui/curcan de la Caroli(cineva care lucreaza acolo mi-a spus ca au cei mai putini aditivi alimentari si conservanti),mai scapa din cand in cand si la o felie de sunca de praga sau muschi file,asa de diversificare Oricum chestia cu fara carne de porc inainte de trei ani e veche rau...asta nu inseamna ca-i dau in fiecare zi carne de porc sau mezeluri de porc...
Alex mananca ce mancam si noi,nu-i mai fac separat decat in ziua cand mananca legumix cu carnita de vita,in rest se straduie mama sa faca de mancare fara prajeli,fara afumaturi(oricum nu prea facea) iar daca intr-o zi face fasole sau varza Alex papa borcanel de la Hipp cu peste(singura mancare ce-o mai papa de la borcanel).
Sunt p-aci,revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata, a propos de mezeluri, Matei tocmai a dat gata 4 cremvursti de la Caroli, mi se par cei mai buni si am incercat toate variantele care se gasesc pe aici. I-am scapat intr-o zi si o feliuta de salam de Sibiu si se lingea pe degete parca-i dadusem nu stiu ce .
Si eu am in continuare problema cu micul dejun- la noi e cam asa- luni, miercuri, vineri- ou moale cu paine, in rest- paine cu unt si dulceata, cremvursti, iaurt cu fructe si/sau biscuiti, mar cu biscuiti, cascaval feliat si cam atat.
ANDREEA (Amironeanu), ai grija cu racela, am o colega cu fetita de 7 luni internata (in perfuzii) cu pneumonie de la o viroza de asta netratata corespunzator si cica sunt multe cazuri in Iasi, se pare ca e o viroza urata care debuteaza asa cu mucisori si se agraveaza.

Daca aveti chef, sa va povestesc ceva- o prietena de-a mea are baiat in clasa I si ea este o femeie super-preocupata de cariera, a doua facultate, simpozioane, cursuri si tot asa. Copilul e foarte atasat de tatal lui, care l-a dus luni la psiholog. Si acesta a ajuns la concluzia ca pentru baiat, mama este o "gaura neagra", nu este prezenta deloc in gandurile copilului. L-a pus sa scrie pe hartie despre familia lui, a scris mult despre tata si bunica iar despre mama- "E cu prietenii de la serviciu". Tipa castiga foaaaarte bine dar psihologul i-a spus ca face o mare greseala ca se dedica atat de mult carierei pentru ca nu are parte deloc de dragostea, prietenia sau respectul copilului. Si eu am fost un mare fan serviciu dar chestia asta m-a pus pe ganduri...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Sa va zic de noapte: mi-a povestit Giulia pana am adormit, cand m-am trezit era 23,30 si ea se uita la mine si-mi vorbea Dup`aia am adormit amandoua. Si am uitat sa o duc la ea in camera, sincer dorm atat de bine cand e langa mine, am dus-o cu lapticul la ora 5.

Roberta - chiar ca e foarte interesant ce ne-ai scris. Speram sa nu ni se intample asa ceva. Nici eu nu stau mult cu Giulia, ajung seara la 18,30 acasa, dar o car cu mine peste tot dup`aia. Si in we.

Amironeanu - si io zic sa tratati un inceput de ceva decat altceva mai rau, ce zice pediatrul ?

Gongutza - ahaaa, deci se chefuieste pe la Constanta :-)

Mey, voi ziceti de mic dejun ... poi noi si aici suntem codasi, acelasi iaurt simplu il papam, inca, cu painica si gata ... E ok asa ??? Si la 17,30 au ramas fructele ... Meniu de bebelush ... Asa-i ca mai sunt si altii ca noi

Ioana G - nu ne scrii reteta de "fara pampers" ???

O zi faina tuturor , la noi ninge ...

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!

Am avut o noapte asa si asa, s-a mai trezit din cauza de nasuc infundat, pana am turnat esenta de pin (ca nu mai aveam de eucalipt) si pe calorifer si in lampa de aromoterapie. Febra nu a facut. Nu m-am culcat pe ureche, o urmaresc, din fericire nu are febra, nu tuseste, starea generala este buna. Este un pic mai mofturoasa decat de obicei, dar presupun ca este normal. Si, Daria, o tratez cu paracetamol si frectii cu spirt, ceai cu miere si lamaie si supa de pui, doar ca nu-i dau antibiotic pentru "gatul este un pic rosu" - am citat-o pe dr. pediatru.

Si eu vin la servici si mai lucrez si acasa, dar nu am de gand sa o sacrific pe Stefi pentru cariera. Nimic nu este mai important decat copilul/copii mei.

Asa deci, Nicole a plecat in vizita. A luat-o si pe Andreea cu ea?
Si la noi ninge tare frumos si e placut afara.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput