Poznasi de iulie-august 2004 (156)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Multumesc , Gabi, am primit mailul, il studiez acum !
Bafta la medic, poate este vreo micoza (cred ca asa ii spune !) la nivelul degetelor de la miini ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, imi pare tare rau de mama ta si de usa...
mihaela, pai de la ospamox face edi caca moale, eu pierdusem faza cand ai zis ca ia antibiotic
daria, mamici paranoice amandoua ma refer la faza cu olita si altele in care ma descopar
marcela, ma bucur ca ii place micutei la gradi, cred ca si pupi va fi incantat, la cum l-am vazut ca se juca cu baietelul lui veve, ce-l pupa, tinea de mana si fugarea prin casa...adema, multumim ca ne-ai vizionat
roberta, arata-le ca poti! felicitari pt examene, te admir ca faci fata scolii si copilului in acelasi timp
nu's ce voiam sa mai zic...daca a mai intrebat cineva ceva...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, da-mi si mie, te rog, m_costin@yahoo.com intre m si costin este _

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara!
Tati imbaiaza teroristu iar io's calare pe Dc.
Apropo de mancare, Vicu s-a saturat de fructe sau iaurt dimineatza. Cred ca incep ii dau altceva dimineatza, dar in afara de crenvursti fierti si ou moale nu-mi vine altceva in minte. Ceva sugestii?

Gabitzu, trimite-mi si mie programul ala...

Mey, am si io o intrebare la mamicile muncitoare (ca pe mine ma ia cu capul deja): voi cand gatiti? Io ajung seara acasa si intru in tura de seara la copil, mai ales cand nu e tati. Si totul se termina pe la 9 - 9.30, ora la care nu imi mai trebuie nik. Mananc ceva din frigi, daca gasesc sau beau o cana de lapte si ma culc. Dar... si aici incepe problema mea: Vicu creste si va trebui sa gatesc ca sa aiba mancare peste zi... Of, of, aveti vreun sfat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

...aseara dintr-un motiv sau altul ...la 12 Luca s-a trezit plingind....nu a mai facut-o cam de vreo 2 luni...la 1.30 s-a suparat tati ...si la dus la culcare...
Deci sint cu cafeaua ..care apropo..mi-au furat-o si azi colegii....deci sint cu cafeau pe perfuzie...
Multumesc pentru raspunsurile cu mezelurile....Dac va spun ca Luca aici este indragostit de...parizer..nu o sa ma credeti!
Dana...eu gatesc duminica si-mi ajunge cam 3-4 zile....Vinerea improvizez ceva gen spaghete..iar in we...mai o pizza, mai un gratar...Nici eu nu gaetsc in fiecare zi ..si urasc sa vin de la servici si sa ma apuc de gatit...Si mai am o sotuie..abia astept s-o aplic...Imi iau femeie care sa-mi gateasca...cind o sa fiu mare si tare
Gabi..succes la dr...nu poate fi micoza.nu asa se manifesta ..mai curind o carenta de Ca , Mg si/sau vitamine....sau o anemie...Ceva analize de singe ti-ai facut?
Liliana ..tot cu corecturile esti?
Ioana imi pare rau de vesti..poate se rezolva...Eu iubesc chimia..dar cea organica!
Roberta..felicitari ! Nici eu nu am avut niciodata nici o restanta...tare bine a fost..
Pentru ca Gabi..deja a plecat cine-mi trimite si mie programul de la logoped? Vreau sa-mi arunc si eu o privire..ca tot sint la servici
Sint pe aici...

Mergi la inceput

scuze pt greseli..nu am chef sa corectez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna seara !
PhilipAndreea - poi cand vad ca altii fara pampersi, noi ciuciu .. ma apuca damblaua.
Leeloo - da, sunt ... scuzeee, mamagiuliei@yaho.com
Roller - io gatesc cu Giulia langa mine, ajutandu-ma sau ea are multe momente in care isi da singura de facut prin casa si ma lasa.
Kim - vii cu cercul pe campie cu mine si Adema sa dormim ?

Io am un plan mare pentru acuma: ii dau laptele mai repede, in vreo 10 minute, alergam 20 de minute si stingerea, oare reusesc sa o adorm in timp decent si nu dupa 11 ? ...

So, o seara linistita, cu copii care dorm ca daca nu iau cercu`

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

dana, si eu gatesc duminica, cateodata se termina a doua zi (mai ales daca e salata boeuf, chiar daca fac un lighean imens), altadata tine cam pana pe marti-miercuri, apoi facem paste, pizza (astea le face tati ca el ajunge la 3, eu la 6) sau mai mancam prin oras, dar nu prea des. nu am timp sa gatesc in timpul saptamanii, prefer sa petrec timpul cu pupi, poate mai fac o salata usoara, un desert, dar atat.
daria

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Daria...eu mai stau putin ...referitor la mersul cu cercul....cred ca a fost doar o intimplare:)..cel putin eu asa sper
Tu ai incercat pina la urma sa faci ceva....adica s-o lasi pe Giulia sa doarma max 2 ore (ziua) si nu mai tirziu de 3...si apoi in fiecare zi s-o duci la nani ..cu cite ceva 10 minute mai devreme de fiecare data...pina ajungi la ora dorita de tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Si eu vreau programul amironeanu@yahoo.com

Am intrat si noi in gasca copiilor mucosi. Deocamdata este doar rosie in gat si ii curge un pic nasul, nu are febra si sper sa ramanem asa. I-am dat paracetamol, frectie cu spirt, Karvol in camera si supa de pui maine. Si bea la greu ceai "hapciu" cu miere si lamaie. Saraca deja s-a trezit de 2 ori in o ora si 1/2. Ma asteapta o noapte lunga. Bineinteles dr. ne-a dat antibiotic, dar inca nu-i dau.

Dana, pentru noi tot in week-end fac de mancare doua feluri in cantitati industriale. In schimb Stefaniei ii fac o data la 2-3 zile, seara dupa ce adoarme ea (daca nu uit sa scot carnea din congelator) sau dimineata de la 6 la 8, inainte sa plec la servici. Plus ca am "gasit" o reteta super pentru Stefi, care ii si place la nebunie. Ii pun o pulpa de pui intr-un vas jena la cuptor cu un pic de apa, cam dupa 30-40 de minute pun legume congelate si gata mancarea. Sau legume congelate cu ou.

Mai am de lucru un pic, deci sunt si eu prin zona.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput