Poznasi de iulie-august 2004 (156)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

fetili, multumesc, dac-ar fi sa mi se fure ceva poi` nu cheile de la usa si nu actele, in rest, sanatate ... am verificat cardu` n-au intrat banii, ma`c si-n partea ailalta la subiectu` cu iashu` sa-ntreb fetele..
simona, m_costin@yahoo.com
sanatate multa lui edi!
vrabiuto, ce sa zic, incet, incet vad ca mica s-a obisnuit la gradi, nu pot decit sa ma bucur pentru voi. si eu am aruncat cu telefonul la nervi, nu de pereti, telefonul era dintr-ala cu disc, dupa aia l-am si schimbat ca n-am mai avut ce face cu el.
is in zona, astept meseriasii..

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Am reusit si eu sa imi mai bag nasul in ceva poze: Gizmo- si mi se pare ca a crescut muuuult!; Giulia -frumoasa si fara moatze; Ric- leit Dna Speel; cumintenia intruchipata a lui rain (esti o fericita!) ....Pupici tuturor!
Blue Angel...asteptam poze, apt. nou si surioara pt. Pufu!Si...zi-mi si mie cum o cheama pe sunculita de pui brasoveana pe care o lauzi?!
vrabiuta - bine ca v-ati linistit cu capitolul gradinita!
mamagiuliei, zici ca ai cerc si pt. mine, nu?!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Multumim, Adema !
Am uitat sa scriu la cap.mezeluri, copilul aista ar minca non-stop asa ceva, si noi luam crenvusti de la Forzoso si mezeluri Aldis, mi s-au parut cele mai bune ! Iar eu personal sint fan inrait salamul de sibiu, dar tre sa il maninc departe de ochii copilului, ca la cite inginerii contine, numa pentru cei mici nu-i bun !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Nici Bogdan nu face la olita dar ma anunta exact in momentul in care face caca ,iar cand face pipi se uita la putza,pune mana si zice "pisu".Dar la olita il arde rau cand il asez,nu vrea si pace...asa ca mai astept,deocamdata il las in pace.Olitza e doar de joaca. Stie clar la ce foloseste ca se aseaza pe ea si se screme...dar atat.Ma rog...
Nu am primit inca stimulentul,dar il astept cu interes...Si cica nu vireaza in cont ci doar prin mandat,mie asa mi-au zis.
Referitor la mezeluri, Bogda e un mare fan cremwursti, ii cumpar de la Meda Prod, sunt bestiali. Ii cumpar si sunculita din piept de pui, salam victoria din piept de pui, rulade de pui, dar mai "scapa" si pe la cotlet si alte bunatati de la mami...
In schimb nu prea se impaca cu branzeturi, doar branza topita vrea si cascaval...restul le scuipa.
In schimb cel mai mare fan Magura, deja mi-am luat actiuni la Kandia cate i-am luat, dar deja cere,le arata cu degetul in vitrina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

simona - uitasem sa iti spun, noi mergem la gradi la acorns ( www.acorns.ro ).
monica - pupici mezinului grupe de la mezina.
daria - telefonul a scapat (de data asta) fara dereglari majore. da' cred ca daca mai practica sportul asta, sigur imi iau altul sau i-l dau sefului, sa imi ia el altul!

fug la gradi, pupici!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Adema, ti-am trimis deja programul lui Stefan, Daria, ti-l trimit si tie daca imi dai adresa!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Leloo, si eu vreau programul, te rog!!
adresa mea popa.adela@gmail.com

Va salut fetele, dar n-am timp sa stau, ca am ceva treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabi, si eu sin interesata de programul de care vorbeai, daca poti, trimite-mi-l si mie la alice1732003@yahoo.com. Multumesc frmos !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Leeloo vreau si eu program
monica_enculescu@yahoo.com

Cred ca Botosica e cea mai ramasa in urma in ceea ce priveste meniul!
Mananca zilnic (!!!) aceleasi chestii...
Dimineata si seara lapte, la 10 banana si mar cu biscuiti (la blender) si un biberon de suc de portocala, la pranz piure de legume (acelasi gust de fiecare data) cu pui sau ou, la 18 iaurt si gata! Apa si grisine ca sa invete sa rontzaie, ca toate celelalte ii aluneca pe gat.
Nici macar daca ii dau mar sau banana in mana nu gusta...le arunca...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata, trimis programul la toate fetele doritoare. Va previn ca nu e mare lucru, dar pentru noi sunt indicatii pretioase - sper numai ca bunicele sa-l puna in practica cu mare rabdare!

Ma pregatesc si eu sa o intind de la servici - am o programare la dermatolog sa vad ce este cu unghiile mele (desi nu prea cred eu ca dermatologul ma va ajuta cu ceva - dar daca analizele mi-au iesit bune, dr. generalista mi-a spus ca cica sa ma duc si la dermatolog...) - care sunt praf - se exfoliaza, se rup si sunt foarte moi - numai unghii de doamna nu am eu...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput