Mamici de martie-aprilie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ambra, bine ai venit pe lume. Sa ai parte de o viata frumoasa si usoara. Parintii tai sa iti daruiasca toata dragostea lor, iar tu sa le incanti zilele.
Serj, felicitari, mai. Nu zici nimic si . ma miram de ce nu te mai vad pe YM.
Ai grija de tine, odihneste-te cat poti de mult sa faci laptic pentru mogaldeata.
Fetelor, sa curga sampania .
Bag de seama ca fetitele is cam grabite.
Pup gasca

Ciuf (29+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Catrinel, da, de babylove e vorba. Mie imi place DM pentru ca au multe produse bio. Eu cumpar foarte multe de la ei.

Cat, hai ca a fost tare papusa ta cu poanta cu sex/sechs... Chiar asa, ea vorbeste amandoua limbile? Pe mine incepe sa ma exaspereze al meu pui, ca mereu cand vrea sa-i spun o poveste sau ne uitam pe carti cu poze, si eu il intreb ce limba prefera "romaneste sau deutsch?", imi raspunde in ultima vreme numai "deutsch". Sau eu vorbesc cu el romaneste si el raspunde nemteste.
Si inca ceva apropos de sex in sarcina...imi amintesc de Till Schweiger care intr-un film a zis o chestie de genul "nu vreau ca primul lucru de pe lumea asta pe care il vede copilul meu sa fie p...... lui taica-sau". Am ras atunci cu lacrimi.

Ariadna, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Cristinuta (alias Serj-prosopel) ii uram din suflet “Bine ai venit!!” pe lume micutei si frumuselei Ambra..
Felicitari mamicuto, si sper sa te refaci cat se poate de repede, tocmai cand mi-a spus Tina ma gandeam la tine :)
Pupa Bia pe mamicuta draguta si pe gogosica, si, in mintea mea, umplu salonul cu flori …

Cameliada… Ai fost tare de tot cu freza..iti doresc nastere usoara..de se grabeste asa mult bebe-ul #61514;
Iledraga..mare dragoste pe acolo #61514;

Pispirica..rau imi pare de curutu tau nacajit..da..sper sincer sa iti treaca..si sa papi ceva ca sa nu te doara cand faci.. da..bine ca bebe e ok..in rest..vezi tu..musai sa faci poze cu catelul #61514;
Tecla …multumim de filmulet..si mult noroc cu bebe..sa iasa la timpul potrivit
Nshiro..si al meu sta bine mersi in fundulet..si nici ca da vreun semn sa se miste de acolo…da as putea l-as pisca putin de fund…sa miste gogoliciul..da…….
Doublemom[/red]…e super bine cum sunt bebelinele..sper numai sa nasti usor..si sa fie totul ok, nu mai tzin minte cum vrei sa nasti..da..banuiesc ca normal, nastere usoara,oricum.
Catrinel[/red] mama, nu iti fa prob…toate suntem la viteza redusa..pe mai multe planuri #61514;
Sper sa vedeti intrebarea asta asa..pe la coada..puteti sa imi spuneti de vi se misca bebelasul intr-o singura parte??? Sau se plimba cu miscarile in toata burta?
Ca la mine nu se misca cu piciorusele din partea stanga nicicum..si chiar nu am idee ce poate sa fie..ca nu mi se pare tare normal
Va pup pe toate burticutzele si mamicutele si fetitzele..
Bia 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

L-am mixat scrisul de vai de -ul lui ...Scuzeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Serj, felicitari, sa-ti traiasca aia mica si sa fiti sanatoase!!!
Eu s-ar putea sa-mi iau buburuza acasa duminica, sa vedem cum se mai comporta pana atunci! Avea aseara 2,030kg deci ne-am facut mari si acum ii dau numai din biberon sa manince, dar azi cand i-am dat eu nu a luat totul si a trebuit sa ii dam 10ml cu tubul ... avea cacutza in diper si nu era happy, se tot agita, cum am schimat-o cum s-a potolit.
Va pup

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Dea, felicitari pentru grasunica si sa speram ca duminica veti ajunge in formatie de trio acasa. Oh, sa te tii emotii cand vei ajunge cu Mia la cuibusorul vostru. Asteptam impresii.
Sanatate multa!
Pup

Ciuf (29+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Bine ai venit scumpa Ambra!Serj felicitari si sa va bucurati de noua voastra minune!Refacere rapida!

Nshiro,felicitari pentru bebelina dolofana,fii-miu avea 2200 la 36 de sapt,dar m-a linistit doctoara cand mi-a zis ca era si el in grafic.Sunt curioasa sa aflu marti,pe 14,de ziua Valentinilor,cat a mai pus pe el.
Catrinel
Si a ajuns mami.Nu am plans atunci,dar in drum spre aeroport am dat apa la soricei.Si ea e emotiva,dar ma bucur ca nu daduram nici un show de lacrimi,doar ca nu se mai oprea din comentat despre zbor-primul pentru ea,plus ca a fost totusi destul de lung.E obosita franta si acum am pus-o la culcare.Am si iesit un pic in oras caci era entuziasmata de vreamea frumoasa de primavara timpurie de la noi-soare si temperatura de+6-8 in timpul zilei.Am asteptat-o cu limuzina si flori,toate din initiativa lui ginerica-tine f mult el la impresii si eticheta,nu vrea sa se dezminta.Si dupa ce ne-a lasat acasa,a fugit la munca si....am ramas noi 2.E super ca de acum am cu cine ma sfatui cu ce mai vreau sa fac pana vine bebe.Marti am ultima ecografie,iar miercuri,pe 15 ma vad si cu doctora.Cam atata despre noi deocamdata.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

uof. scrisesem o gramada, dar dupa ce am dat "trimite"... a disparut tot

Serj, felicitari pentru printesa Ambra, te asteptam cu povestea nasterii si... normal - poze

uite ca asa ma mai trezesc si eu la realitate, si-mi dau seama ca se poate sa nasti si mai devreme cu o aproape o luna (Serj vad ca avea DPN pe 6 martie). in mintea mea, era ceva de genul "nasc intre sapt 38-40".

29+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Pe 25 februarie vine mama Delia. Mai putin :) Ai grija cu furtuna de zapada care se anunta sa nu iesi pe afara sa cazi iara. Imi inchipui cat esti de fericita ca a venit mami tau.
Nshiro draga cezariana sau ba nu conteaza, bebelina sa fie sanatoasa. Ahaaa de aia stateai tu infofolita ... bine ca ai grija de tine.
Ileana, daca ea e micuta si slabuta se poate gandi dr la cezariana ca bebe mai creste inca.
Vai Simona draga, ma trec toate caldurile. Unde stai iubita la polul nord? Eu in momentul asta sunt cu burtica goala si ma ung cu crema si nu am pe mine decat o camasuta de bumbac.
Pispirica ciudat cu 7 asta a tau, dar atata timp cat poarta noroc totul e ok :) Nu te speria ca sangerezi dupa ce faci kk, asa e cu nenorocitii astia de hemoroizi.
Andreea Georgiana bravo, vesti bune
Cat multa sanatate la Daria micuta. Zici ca e buna zapda ha? Imi inchipui ca te apuca rasu-plansu da eu as scutura-o un pic pe educatoarea aia.
Cameliada data viitoare pune-l pe tati la defrisat :))
Vai vai vai a nascut Serj draga de ea, de aia nu dadea nici un semn, ma gandeam la asta da mi-era frica sa zic.
Bine ai venit pe lume Ambra!!!

Ameluta in general la gravidute parul sta bine infipt in cap. De cazut cade el dupa aia si ce n-a cazut acuma, din pacate.
Biuta si la mine bebelina si-a plasat piciorusele transversal de vreo 2 sapt si acuma numa le roteste pe acolo, nu le mai muta.

Noi am fost azi la ultima eco si ne-am certat cu aia pe acolo. Pai mai fetele eu mai am 1 zi si intru in luna a 9-a si ma tin astia acolo cu vezica plina juma de ora?? Ma credeti ca ma pocnisera lacrimile de durere? Cand am facut scandal si au vazut ca nu mai pot nu mai stiau ce sa-mi faca si cum sa se scuze ca au intarziat alte doua paciente si de aia si-au dat programul peste cap ...bla, bla. In fine se pare ca bebelina creste frumos, e pozitionata catre iesire, colul este inca inchis (chiar si dupa atatea contractii). Tot un pic rinichii mariti, dar si de data asta vezica ei era plina asa ca va ramane in urmarire treaba pentru dupa nastere dar se pare ca nu e nimic grav. Am crezut ca o mananc cand am vazut-o ca se juca cu manutele si pana la urma si-a bagat degetu in guritza. Bebelina cocolina pizdulina grasulina cantareste 7 pounds, adicatelea 3,200kg! Notasi Tinuta? Si poti pune pe listuta si numele : Sara Michelle.
Bineinteles ca am ajuns acasa cu contractii pentru ca am condus mai mult de o ora ca am prins ora de varf in trafic. In rest .... la hemoroizi si snopu de morcovi bine infipt, maini si picioare umflate, burtica destul de tare, plina de frumoase vergeturi care ma manancaaaaaaaaa de mor, ehhh ce-a fost mult a trecut, mai e putin, numai ca e cea mai grea parte ...

35 + 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Anairda,oau.....7 poundsi deja!Mai fetelor,ma complexati de-a binelea!Felicitari pentru dolofana!Mai ai un pic,2 saptamani si vine si mami tau.Pe mine ma mananca insomniile,dorm 1-2 ceasuri,apoi stau treaza 1-2,si tot asa,in reprize.Traiassca netu si tata lui!Mei fetele,eu nu mai pot dormi daca nu am 2-3 perini sub cap,caci mi-e imposibil sa respir;mai pateste careva asa?Saptamanile astea's cele mai grele;mi-a adus mami ulei de ricin si daca nu apare feciorul de buna voie pana pe 26 cand e due date-ul lui,....nu mai stau eu nenica inca 2 saptamani cum i-o puiat in cap la doctora mea....ehehe,sa faca ea copii la 42 de sapt ca eu una nu,ulei de ricin scrie pe mine ca abia respir.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput