Mamici de martie-aprilie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
Cat spune:

FELICITARI, Cristina!!!
Bine ai venit pe lume, AMBRA, fetita frumoasa!

Sa cresti mare si frumoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor si fratiorului tau!
Doamne, Cristina, nici nu-mi vine sa cred ca ai nascut! M-am emotionat toata si dau apa la soricei, de bucurie bineinteles! Tot te cautam pe mess si nu stiam de ce nu apari
si cand colo tu erai "ocupata" sa o aduci pe lume pe printesa mica.
Iti doresc refacere rapida si multa, multa sanatate tie si Ambrei! Sa fie cumintica si papacioasa!
Abia astept sa ajungi acasica sa ne povestesti cum a fost si sa ne pui poze!
,
Pozele noastre
Nuka mika
Catrinel
36+ si
Daria Maria
doublemom spune:
Hello!
Parca, parca azi sunt si eu un pic mai pe lumea asta. Ce bine, ca ieri am fost asa de aiu' ca ajungeam la bucatarie si nu mai stiam ce vreau de acolo
.
Intai sa-mi dau si eu cu parerea in tara hemoroizilor. Mie mi-a spus dr. a mea ca nu e voie Hemorzon in sarcina si mi-a recomandat CARPICON - crema si supozitoare. Sunt din ceara de albine cu rasina de conifere si unt de cacao. Nu va asteptati sa se vindece nenorocitii pana dupa nastere, dar cu chestiile astea s-au micsorat mult si NU MA MAI DOR. Evident ca trebuie spalat si cremuit dupa fiecare kk. Supozitoare se pun max 2 pe zi, dar mai ales la nevoie si dupa ce ai facut kk.
Inca ceva, evitati constipatia! stiu ca e mai greu de facut decat de zis, dar pt fetele care iau frecvent scobutil - atentie ca va constipa. Daca nu se poate fara, mai bune supozitoare Scopantil.
Atat cu treaba asta kk-cioasa!!
pispi sa ai gura aurita si sa ajung eu cat mai aproape de termen.
andreea_g felicitari si
laa bebelina cuminte si dragalasa. Ai vazut ca iti faceai probleme degeaba!
supercool bancuri! am ras cu lacrimi!
ile funny de tot pustoaica!! BB se pregateste sa fie campion la gimnastica?
cat sanatate Dariei si
ca e tare scumpica!
Are mare dreptate dr. - "trebuie sa se intample odata si odata!"
cameliada ai "frezat-o" elegant de tot. Am ras de mi-am trezit fetele in burtik !!!![]()
catrinel ma bucur ca iti place burtyciosul meu - ca mie tare mi-e drag!!
Daca spui ca ai si conditii optime te luam cu drag in clubul paturicilor!! Cu caciulitzele punem poze indata ce le producem!
tecla e super bine RECLAMA ILEGALA
! Tine-l bine la caldurica inca 2 sapt.
tania de acum bb e destul de mare si ce simti jos pot fi manutele cu care isi face de lucru pe langa cap, asa ca nu te gandi la nebunii si succes luni la eco!
ameluta
la bb miscacios!
laura ioana nu mai plange, incearca chestia de mai sus, poate merge si la tine. Sper ca nu ai deschis mail-ul ala!
lumysti ma bucur ca esti bine. Sa stai cumintica si ai sa vezi ca timpul trece repede pana vine tati acasa!
irina cu 1 mil ai aproape 200 de pampersi + 2 pachete de servetele cadou !!
La oferta!
biuta multumesc mult de urari.
Eu as fi vrut sa nasc natural dar dr. a ajuns la concluzia ca poate fi riscant la varsta mea, cu miopie si cu gemeni, asa ca va trebui sa trec prin op. cezariana, chiar daca nu e ce mi-am propus, dar e mai safe, si pt bebite si pt mine.
dea
minunea de fetiza luptatoare! Tinem pumnii sa plecati acasa impreuna duminica!
delia ce emotionanta intalnitea cu mami a ta!! Sa vezi ce de povesti o sa aveti de spus!!
anairda felicitari pt bebitza grasunitza !!!
Foarte frumos nume Sara Michelle !!!
Miha 34+
pozici
cameliada spune:
Tina, iubito multumesc mult pentru promtitudine
, eu am trimis un mesaj aseara cu datele mele si nu-l vad pe afisat, oare nu a ajuns? am primit sms tau si am pus chiar o poza in album.
daca mesajul meu s-a pierdut pe drum, da-mi de stire ca sa mai scriu datele mele.
ptiui, sa nu te deochi da' tanara mai esti bravo tie
!si ai o burticuta ..o mandrete! de sf Valentin dansam, da? te pup
cameliada mai are putin!!!
cameliada spune:
SA TRAIASCA AMBRA SI MAMICA EI!!![ bis]

Sa aibe mami laptic si sa se refaca repede!
Felicitati CRISTINA
, sa te bucuri de puiutul tau si sa-ti aduca numai fericire!
cameliada mai are putin!!!
Laura Ioana spune:
Delia ma bucur pentru reintalnirea cu mami tau
Cu limuzina zici...hm, ce frumos...nu am mers niciodata cu limuzina...sa inteleg ca sotul a revenit la sentimente mai bune? A lasat-o pe matracuca aia? Iti tin pumnii sa nasti pana in 40 de saptamani (te inteleg perfect, eu deja nu mai pot). De ce te sufoci cand dormi? Nu cumva dormi pe spate, ca nu e voie
Doublemom
multam pt remediu pt
Unde gasesc unguentul asta? La farmacie obisnuita?
Anairda felicitari pt copilasul marisor
Inseamna ca se apropie ziua Z si la tine
Biuta la mine misca cupilu' in toate partile si uneori imi pedaleaza niste picioruse pe la coaste de ma sperie
Dar nu toti copiii se misca la fel, unii sunt mai activi si unii isi pastreaza energia pt cand ies la lumina![]()
Laura
cu
34+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Laura Ioana spune:
Doublemom
Laura
cu
34+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Tina_Welsh spune:
Cameliada,nu am primit mesaj cu datele tale.Mai bine trimite mail sau scrie-le aici.Si tu esti o gravidutza frumoasa foc.
DAnsam de Sf.Valentin cum sa nu?
Fetele,am vorbit cu Serj,va transmite salutari si va multumeste pentru urari.Ele vor iesi din spital cam luni-marti deoarece Serj,trebuie sa fie dusa la sectia de cardiologie sa faca cateva investigatii in legatura cu tensiunea ei extrem de mare.In rest sunt bine amandoua,Serj se misca putin greu din cauza operatiei si se simte extrem de slabita,iar Ambra,mai mult doarme si papa din 3 in 3 ore.
Va 
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Tina_Welsh spune:
FETELOR AM DESCHIS UN NOU CAPITOL.
VA ROG SA POSTATI www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68822" target="_blank"> AICI
VA 
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea