Mamici de martie-aprilie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Felicitari, Serj! Sa-ti traiasca printzesuca Ambra, sa fie sanatoasa si sa va umple casa de bucurie! Iti doresc refacere rapida si sa vii cat de repede sa ne impartasesti din fericirea de a-ti tine in brate minunea!

32+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

SERJ FELICITARI!!!!!!!!! SA-TI TRAIASCA PAPUSICA SCUMPA, SA FIE SANATOASA SI SA CREASCA MARE

Pispi si eu am probleme cu hemoroizii, pe care i-am capatat inainte de a ramane insarcinata, in urma curetajului facut sarcinii oprite in evolutie in primavara (nu stiu nici acum de ce au aparut) si mie imi sangereaza uneori si nu stiu ce pana mea sa le fac

Laura cu 34+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

SERJ SA VA TRAIASCA PRINTESICA AMBRA ! SA FIE SANATOASA SI SA VA BUCURATI DE EA! FELICITARI !
Te asteptam sa ne povestesti cum a fost!

Lumy 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Are cineva adresa de mail loveusa...? Ca am primit un mesaj si avea virushei

Laura cu 34+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Mii de multumiri fetelor care m-au incurajat! Chiar aveam nevoie...
Acum urmez sfatul medicului: tensiunea este buna deocamdata (11 cu 6); am fost si la monitorizarea batailor cordului fetal si e O.K. In rest, incercam sa stam linistite vreo 10 zile, cat e tati plecat intr-o deplasare in afara tarii (tocmai acum).
E! Trecem noi cu bine si peste astea, nu?!

Lumy 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

FELICITARI,SERJ!!!!!!!!!!!!!!!!!SA VA TRAIASCA SI SA VA UMPLE INIMILE SI CASA DE NOROC SI DE BUCURII NEMASURATE!

ANDREEA GEORGIANA +32 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Serj, felicitari si sa-ti traiasca fetita sa fie sanatoasa , mincacioasa si sa va umple de bucurii!
Te asteptam inapoi cit mai curind posibil cu pozici si sa ne povestesti cum s-a desfasurat evenimentul.

Eu azi am fost la intilnirea cu moasa si bb era intr-o pozitie ciudata in burtik. Cu capul in jos si indoit de la mijlo,astfel ca picioarele ii veneau si ele in jos. Sper sa nu-i vina vreo idee sa se intoarca cu capul in sus, tocmai acum.

Ameluta, sa stii ca si eu må gindesc ca e posibil sa nasc mai devreme. Si må epilez cit de des posibil, ca mi-e aiurea sa ma prezint cu mårarul pe picioare.

Catrinell,si mie mi-e cam lene saa trezesc sa ma duc la wc noaptea. Si stau in pat pina ma doare vezica.Si mereu cind ma duc la wc treb sa ajung si la bucatarie sa beau apa, asa ca daca m-ai vedea ai zice ca sint un zombi.Abia ma tiresc.

Pupici la toate fetele

ile36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Serj, felicitari pentru papusa Ambra, sa fie sanatoasa, sa aiba parte de mult noroc si fericire! Iti doresc sa te refaci repede si sa va intoarceti cat mai repede acasa!

Ariadna, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

quote:
Originally posted by doublemom

serj

FELICITARI!! Sa va dea Domnul fericire, sanatate si noroc!!

BEBE AMBRA

Ce frumos si emotionant!!!

Miha 34+

pozici

Multi ani traisca...multi ani traiascaaaa....la muuuuuuulti aaaani!!!!BINE AI VENIT PE LUME AMBRA, SA FII SANATOASA, IUBITA, NOROCOASA SI SA ADUCI PARINTILOR TAI NUMAI BUCURII!!!!!

FELICITARI MAMICO, SA VA TRAIASCA SI SA FITI SANATOSI SI FERICITI TOATA VIATA ASA CUM ATI FOST IN ZIUA IN CARE A VENIT PE LUME MINUNEA VOASTRA!!!!!

Io31+ cu beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

SEEEERJJJ !!!! BRAVO TIE, MAMICO ! SA-TI TRAIASCA AMBRA, SA FIE SANATOASA SI FERICITA !!! IAR TIE REFACERE RAPIDA, LAPTIC MULT SI SA FITI FERICITI TOTI PATRU !!

Ma miram eu de ce nu mai scriai ......
Pana la urma bebita a vrut sa fie varsatoare, vezi ?
Neaparat te astept cu povestea nasterii !

Kit, multumesc pentru lamurire.
Deci, e obligatoriu sa-mi iau 42 zile de concediu dupa nastere, dar daca vreau, pot sa mi le iau pe toate pana la 126, nu ? Ca am facut socoteala ca ies mai bine financiar asa, decat daca as intra in CIC mai devreme. Nu cu mult, cam cu un milion/luna, dar daca evaluezi suma asta in pampersi, tot e ceva ...

Simona, chiar asa de frig este la tine in casa, de trebuie sa stai infofolita la calculator ??! Brrr !!!

Irina. 36+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput