Mamici de septembrie - octombrie (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Va pup burtici mai mari sau mai mici

Ma alatur si eu voua (daca ma primiti)
Sunt in 6+ si DPN 7 octombrie!
Nu am greturi aproape deloc! E normal? Voi toate ati avut greturi.
In schimb am diverse pofte si mi-e destul e foame. Sper sa nu ma ingras prea tare...BIRRRR!

Alineta

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Bine ai venit printre noi Florina, multa sanatate tie si lui bebe.
Si la mine decizia a fost spre cezariana, din cauza miopiei pe care o am. Ambii doctori, si cel oftalmolog si ginecologul m-au sfatuit astfel.

Mexxa atata timp cat scurgerile nu se tranforma in sangerari, poti pastra speranta ca bebe e bine acolo. Totusi e frustranta asteptarea, e bine ca mergi maine la ecograf sa vezi ce se mai intampla in burtica. Noi suntem langa tine si iti tinem pumnii.

ignatica

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la burtici...vad ca ne-am inmultit nu gluma...eu am fost ieri la doctor si am vazut cum bate inima lui ...doctorita a zis ca e marisor si e bine prins...saptamana viitoare ma duc sa-mi fac analizele...iar la inceputul lui martie o sa imi fac prima ecografie 3D..sa vedem daca e ok bebe...cat despre greata s-a mai rarit...dar am si eu problema cu mirosurile de parfum...in rest toate bune...sper sa va simtiti si voi bine....cum am vesti dau de stire...pupici la
Am si eu o rugaminte- sa ma treceti si pe mine cu DPN 20 sept 2006- Dr. Alexandra Crisan- Filantropia

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by mamiFlori

am vazut puiutul la echograf: avea 11m

Ai flacau mare, Flori, daca are 11m .

Petele maronii nu presupun iminenta de avort, culoarea inchisa inseamna ca sangele este vechi si de-abia acum s-a eliminat (adica, chiar daca a existat o mica problemutza - cauza sangerarii - ea a trecut si a fost depasita). Uneori insa aceste pete maro pot degenera in sangerari rosii si atunci problema este mai spinoasa. Sangele rosu presupune ca sangerarea este recenta si deci o problema exista in momentul de fatza. In cazurile fericite, problema se rezolva de la sine sau cu un pic de ajutor (progesteron), dar exista si cazuri nefecite cand ele duc la un final nedorit de nimeni.
Sfatul meu este ca indiferent de natura petelor/sangerarilor sa va duceti la medic. El e cel mai in masura (cel putin teoretic) sa va linisteasca. Intrebati-l tot ce va nelinisteste, nu va fie teama sau rusine (notati-va pe o hartiuta intrebarile ca de mutle ori ajunse acolo ne trezim cu mintea goala si n uma isti mce vroiam sa intrebam). Mai mult decat sa va repeada nu are ce sa va faca .
Insa sa aveti in minte ca aproape 50% din femeile insarcinate experimenteaza pete sau usoare sangerari de-a lungul sarcinii, ca urmare e considerat un aspect normal.
Nu intrati in panica, dar sa aveti un ochi atent la aceste pete tot timpul.

Miki, sexul copilului incepe sa se formeze in jurul a 10-11 saptamani, dar el poate fi vazut clar dupa a 16 sapt. Depinde foarte mult de performantele ecografului si de experienta medicului in interpretarea ecografiilor. Nu uitati ca uneori e usor sa dai cu presupusul caci ai 50% sanse sa ghicesti raspunsul bun. Asa ca nu m-as baza foarte tare pe ce mi-ar spune un medic la o eco inainte de 16 sapt.

Lexi, in ziua de azi Rh-ul negativ nu mai constituie o problema in sarcina, acum 10-20 de ani era o problema. Dar fii tu un pic constiincioasa si da-i o cautare pe internet legat de Rh negativ ca sa intelegi fenomenul si sa stii ce trebuie anume sa urmareasca un medic la o gravidutza cu Rh negativ (cand sa-ti faca dozarile hormonale, ce alte teste suplimentare se cer etc). La cata nepasare exista uneori in medicina romaneasca, e mai bine sa te pazesti singurica. Stii cum e, de multe ori toti medicii sunt buni profesionisti pana la proba contrarie. Uite, spre exemplu, cum medicul lui adameasca a "uitat" sa-i faca vaccinul dupa nastere.

Mexxa, a propos de vise... femeile insarcinate viseaza mai des si mai intens si mai ciudat, asa ca obisnuieste-te cu starea asta de fapt. O sa ne bulverseze niste vise, dar nu cauta sa le gasesti un inteles in viatza de zi cu zi, sunt doar o expresie a mintii noastre care trece la o noua stare de fapt, iar schimbarile majore pe care le sufera organismul nostru sunt si ele o cauza.

Care zicea ca e insarcianta si cu bebe de 1 an? Pai alex al meu are tot pe-acolo: 1 an si 3 luni (oricum acele 2-3 luni nu mai fac o diferenta mare pana vom naste), iar Cici a ramas insarcinata in preajma zilei de nastere a fetitei ei de 1 an. Asa ca mai suntem pe aici ceva curajoase, nu ne-am pitit .

.......in 5+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alina, Florina bine ati venit! Sarcini usoare si bebici sanatosi sa aveti!

Try si eu am un bebloi de 1 an si 4 luni, si ca mine mai e Ramona(Loreema), fetita ei are 1 an si 5 luni!Deci suntem destule mamici cu burtici si cu pitici micuti!

Azi am avut pofte: pe gogosari murati!Si am mancat....dar inca nu mi-a trecut pofta pe ei....in rest greturi n-am avut(nici nu-mi vine sa cred ce bine ma simt!!!!!)! Parca nici nu sunt insarcinata!Asa bine ma simt.....sper sa fie tot asa si in continuare ca am tras destul la cealalta sarcina....

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna!
vad ca nu va simtiti prea bine. nici eu nu ma simt prea bine. greturi, dar fara. asta pentru ca nu de obicei. n-am mai facut-o de pe la 7-8 ani. aseara am avut un episod destul de urat in acest sens. m-am innecat in somn cu voma cred. m-am trezit f speriata, stiu ca e periculos, ca poti sa te inneci si sa nu te trezesti.
in legatura cu visele si eu am probl. aseara am visat ca nasteam si era groaznic. nici o leg cu realitatea sper.
ignatica, ce dioptrie ai? am si eu miopie si stiu ca e recom cezariana. mama a avut aceeasi probl si nu i s-a recom. zicea ca era desfigurata dupa nastere, ca i s-au spart vase de sange la ochi, si bineinteles s-a marit si dioptria. eu am decat pana in -1, nu port ochelari desi ar trb.
vad ca va plangeti de dungulitza maro de sub buric. mie mi se pare tare dragutza. cred ca o sa fiu tare mandra de ea cand o sa apara. eu stiam de ea si in fiecare zi verific sa vad daca a aparut!
va pup, si va doresc sa va simtiti mult mai bine sa va bucurati de sarcina mai bine!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Buna burtici, bine ati venit noi printre noi !!! Sarcina usoara si bebici sanatosi!

Eu ma simt din ce in ce mai rau,nu imi trece starea de greata deloc, si mai rau e ca nu pot varsa calumea sa ma linistesc, vars un pic si gata, parca era mai bine la prima sarcina cand imi goleam stomacu si macar 2-3 ore dupa aceea eram linistita. Acum mi-e foame mereu, mananc tot timpul dar nimic nu-mi place, gutuile deja nu mai sunt bune, mai reusesc sa mananc cate un mar din cand in cand si sa ma linisteasca pt vreo 10 minute. Am frisoane si bufeuri de caldura cu toate ca in casa e temperatura constanta. Febra nu am -macar atat.

Azi abia am reusit sa-i fac bagajul piticii mele(eu mai am o pitica de 1an si 5 luni cum zicea si Pufymic) si am trimis-o cu o nepoata la Constanta pt cateva zile, poate imi mai revin putin, am vorbit si au ajuns bine amamndoua.

Sper ca nu v-am plictisit prea mult.

Eu iau Metoclopramid pt starile de greata dar nu isi face nici un efect si il iau la recomandarea medicului.Dar tocmai am citit prospectul si scrie"se ia numai daca e neaparat nevoie " asa ca renunt la el. Si ii spun si dr cand ma duc la ea

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(6+)Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ramona imi pare tare rau ca te simti asa nashpa....lasa ca va trece si perioada asta....mai putin!
Deci ai trimis-o pe Lori in delegatie?

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Buna fetelor!Sunt o viitoare mamica disperata, disperare provocata chiar de voi, dragelorfiindca desi am DPN-ul pe 23 septembrie fiind luata in grija minunatului doctor Nayel, la ultima ecografie facuta ieri bebe-ul meu nu e nici pe departe precum cel din descrierile voastre, cu inimioara batand si asa mai departe!!!
Bebeutza mea(fiindca sotul nu concepe sa fie altceva...)are sacul gestational 19mm, e in evolutie fata de precedenta dar....ATAT!!!!
E bine?E normal?Credeti-ma ca plang pe ascuns la servici, nu se mai intelege nimeni cu mine, n-am spus la nimeni si de aceea va rog din suflet spuneti-mi daca e ok sau nu!!!
Multumesc din suflet si sanatate multa va doresc!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Seara buna fetelor si bun venit noilor burtici
Un bun venit special pt. Mami Flori.Am stat si eu putin la aspirante si am citit cat de traumatizanta a fost prima nastere si cate incercari pt. bb 2 au urmat.Din tot sufletul felicitari si sarcina usoara.
MEXXA:ti-am mai spus ca aceleasi simptome le-am avut si eu doar ca mi s-a dat alt tratament:1 gravibinon/sapt.,2no-spa/zi,3 duphaston/zi.La mine acum totul e ok.Poate ar trebui sa mai ceri inca o parere de tratament de la alt dr.Sper ca pana la urma sa se rezolve toate problemele si sa fie totul bine cu bb
Eu astazi am fost la dr.si in sfarsit bebele meu s-a prins bine;are 20mm si se dezvolta normal.Mai trebuie sa continui cu tratamentul ,insa acum am voie sa ies din casa.Urmatoare programare o am peste o luna ,ceea ce imi confirma ca totul e ok.Cateva analize nu mi-au iesit bine (herpes si cmv)si va trebui sa le refac lunar.Dozarea de anticorpi pt. rh a zis ca va trebui s-o refac pe la 3 sau 4 luni de sarcina.In rest am o stare depresiva pe care n-o inteleg,mai ales acum cand nu prea mai am de ce sa-mi fac griji.Sper sa-mi treaca repede pt ca nu stiu cum sa-i fac fata;eu sunt o fire vesela si optimista in general si acum ma simt ft. debusolata.
Pot sa se instaleze depresii din cauza sarcinii asa devreme?
Va pup si toate cele bune

8+

cricri

Mergi la inceput