Mamici de septembrie - octombrie (6)
Raspunsuri - Pagina 8
flavia ramona spune:
Bun venit noilor mamici. Sa aveti o sarcina fara probleme.
Beatrix si toate fetele care aveti probleme cu constipatia mi-e dr mi-a recomandat, avand in vedere ca eu si inainte am avut probleme, sa mananc cate o lingura doua de gem de prune, de preferabil facut de casa, pt ca are efect laxativ. Poate functioneaza si la voi.
Referitor la par, pt bb rabd orice, dar adevarul este ca nu duceam nici eu lipsa nici inainte, chiar ma gandeam la o epilare totala in anumite zone, dar cand am auzit ca se plateste pe cm de piele m-am razgandit, nu de alta dar ....... intelegeti voi.
Noi vom merge la munte, la Arieseni, in weekend, abia astept. Mi-e groaza doar de drumul cu serpentine pana acolo. Da rezist eu cumva. O sa mai fie o gravidutza cu mine asa ca am cu cine sa stau daca toata lumea schiaza.
10+
pozici
katia spune:
Si eu am probleme cu
inainte sa fiu
, rezolv problema mancand cel putin un kiwi pe zi - preferabil dimineata.
Incercati ca poate merge.
ps
anangel_lexi spune:
Buna fetelor. Bun venit noilor viitoare mamici, va urez sarcini usoare si bebei sanatosi!
Eu stau cu greturile tot asa ca voi, nu ma lasa deloc. In schimb sunt suparata si ingrijorata ca ieri mi-au venit rezultatele la analize si mi-a iesit Rh negativ. Am auzit ca la prima sarcina n-ar fi riscuri atat de mari, dar totusi eu imi fac griji. Sambata merge si sotul sa-si faca Rh-ul iar eu am programare maine la ginecolog de la ora 16. Sper sa nu fie nimic grav cu bebe...
8+
I wish I were an angel...
Poze diverse
mcrmiki spune:
Buna fetelor!
Nu am mai fost de cateva zile pe aici, vad ca la majoritatea va este rau, majoritatea ati fost pe la doctori si sunteti bine. Eu ma duc luni la dr, sper sa fie bine, nu imi mai este rau toata ziua si cel mai nasol este ca am inceput sa ma ingras, cu toate ca nu mi se pare ca as manca mai mult, dar poate pentru ca nu mai fumez. Ceea ce nu stiu eu este cand se vede bine sexul la eco; cu toate ca sunt la al treilea copil nu stiu acest lucru pentru ca la sarcinile celelalte nu am vrut sa stiu sexul copilului.
Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)
adameasca spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Buna fetelor. Bun venit noilor viitoare mamici, va urez sarcini usoare si bebei sanatosi!
Eu stau cu greturile tot asa ca voi, nu ma lasa deloc. In schimb sunt suparata si ingrijorata ca ieri mi-au venit rezultatele la analize si mi-a iesit Rh negativ. Am auzit ca la prima sarcina n-ar fi riscuri atat de mari, dar totusi eu imi fac griji. Sambata merge si sotul sa-si faca Rh-ul iar eu am programare maine la ginecolog de la ora 16. Sper sa nu fie nimic grav cu bebe...8+
Poze diverse
_
Lexi, chiar Nu ai de ce sa-ti faci griji. La prima sarcina nu sunt probleme cu Rh-ul. Abia la urmatoarele riscurile sunt mai mari. Insa poti sa faci un lucru intelept pe care eu nu l-am facut: in primele 72 de ore dupa nastere po-ti sa-ti faci un vaccin special pentru ca la urmatoarea sarcina sa nu ai probleme. Eu am Rh=ul negativ, la prima sarcina nu am avut probleme, doar ca am facut cateva drumuri la institutul de hematologie pentru dozari de anticorpi. Buba la mine e ca nu mi-am facut nici vaccinul ala dupa nastere, asa ca am am ceva emotii sa nu cumva sa pierd sarcina, dar eu sper sa fie bine.
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
anangel_lexi spune:
Adameasca
, multumesc pentru incurajari. Incerc sa gandesc pozitiv de dragul lui bebe.
Fetelor, uitati ce-am gasit la mamicile de ianuarie-februarie 2006:
http://health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html?click=dhc_leftnav&clik=health_leftnav
Nu-i asa ca e frumos? Mie mi-au dat lacrimile!
8+
Poze diverse
Cricor spune:
Bun venit noilor burticute!
Vad ca la toate continua greturile. Eu n-am greturi, dar ma declar purcelul gastii, mananc groaznic de mult. Ieri am mancat cartofi copti pana mi s-a facut rau si am zacut pe canapea toata seara.
Mexxa, nu te ingrijora, cata vreme e inchisa la culoare secretia nu-I grav.
Lexi, si eu tot asa stiam ca prima sarcina e ok, si daca iti faci nu stiu ce injectii dupa ce nasti, nu sunt probleme nici la urmatoarele.
In legatura cu parul de pe burta, in timp o sa apara si o linie vericala inchisa la culoare. Cu cat sunteti mai brunete cu atat mai inchisa dunga, dar dispare si ea dupa nastere (numai kg nu dispar din pacate).
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
adameasca spune:
Lexi, chiar nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme cu Rh-ul. Trebuie dozarile alea de anticorpi, eu le-am facut o data la 2 luni. Si acuma mai depinde si de Rh-ul lui tati, poate il are si el negativ si nu mai ai de ce sa-ti faci griji. ![]()
Tensiunea mea e in continuare astronomica, aseara am avut 17 cu 8, si dimineata 15 jumate cu 8. Si mai iau si tratament care vad ca deocamdata nu are nici un efect... 
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
alinamoro spune:
Buna gravidutelor!
Bun venit noilor burtici, sa aveti sarcina usoara!
Adameasca, chiar ca e mare tensiunea.
Ce medicamente ai luat?
Fetelor, nu stiu care zicea ca ia Metoclopramid pentru greturi, eu stiu ca e contraindicat in sarcina si alaptare.![]()
Alina
(9+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
mamiFlori spune:
Salut!
Eu sunt Florina si, dupa ani de incercari si asteptari, am reusit sa trec la forumul “Gravidute”. Tocmai am intrat in saptamana 6. Marti am fost si am vazut puiutul la echograf: avea 11m si era bine asezat. Am vazut ca voi va cam plangeti de greturi. Si eu am fost asa la prima sarcina (mai am o fetita de 4 ani si jum) si a fost groaznic.; nici apa nu puteam sa beau ca o dadeam urgent afara. Mergeam o data pe saptamana la perfuzie, ca sa ma mai hidrateze… Acum insa vad ca nu simt nimic, nici macar nu ma dor sanii. Doar ca m-am ingrasat brusc (mai mult!) si mi-e somn tot timpul.
Puteti sa ma treceti si pe mine in evidenta? Ultimul ciclu a fost pe 3 ian, deci nasterea ar fi “dupa carte” pe 3 octombrie, dar avand in vedere ca voi face cezariana, cred ca se va intampla mai devreme. Sarcina am obtinut-o cu inseminare artificiala la doctorita Moisa de la Giulesti, care este o sufletista si o extraordinara profesionista (parerea mea).
Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara si bebelusi sanatosi! Florina