Mamici de septembrie - octombrie (6)
Raspunsuri - Pagina 7
giuliella spune:
HelLo fetelor!
Sunt super fericita..
Am fost la dr si am vazut inimioara la BB batand. E prima data .(asta fiind a 4 sarcina) cand vad inima copilasului meu. Sunt foarte emotionata si eu si taticul si ne rugam la Dumnezeu sa il tinem in brate sanatos. Are 11 mm si 5,2 sapt de viata.
Va doresc si voua sa aveti numai bucurii.
gia
try spune:
Cu greturile nu exista reguli: unele pot avea greturi pana la 10-12 sapt. (de fapt asta e regula, daca e sa fie una), altele pana la sfarsitul sarcinii (cum a fost maica-mea la una din sarcini). Tine de organismul fiecareia si cel mai imbucurator e ca nu se ia de la o gravida la alta ![]()
. In nici un caz pe internet...
.......in 5+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Susa spune:
Buna Burtici,
N-am mai scris de vreo doua zile. Am avut un pic de sangerare exact cand am terminat 8 saptamani si am fugit la urgente a doua zi(fiind pe vas e mai greu cu gyne)mi-au facut ultrasound intravaginal si BB e OK,are 8 saptamini si 4 zile(eu credeam ca numai 8 si 1) eu la fel si ne-am mai linistit. Medicul de pe vas nu m-a lasat sa lucrez doua zile si maine sper sa pot sa vad un ginecolog in port. Poate vin acasa daca nu e OK dar nu stiu cum va fi cu zborul...mi-e cam frica...sa-mi tineti pumnii. Nu suport mirosuri de nici un fel iar vasul asta miroase tare rau(acum am realizat) si am greturi mai tot timpul din cauza asta dar nu dau afara...asta e bine. Va pup si va doresc numai bine si sanatate.
Silvia
adameasca spune:
Sympa, bine ai venit! Doamne ajuta sa ramanem impreuna pana la sfarsitul odiseei. Ma bucur ca suntem colege si aici! 
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
alipiticot spune:
Buna dimineata burtici!
Vin si eu pe aici,vad ca deja sunt multe multe mamici.
sarcina usora la toata lumea.
Eu daca nu as sti as zice ca nici nu sunt insarcinata.I-mi pare rau pt voi ca va simtiti rau...dar o sa treca si o sa fie si bine.Dar eu si la prima sarcina m-am simtit f bine,am avut cea mai usoara sarcina posibila.Si bb cuminte primele 6 luni.Acum ma termina ce alintatura s-a facut.
Mephala se pare ca te urmez si aici!!Nu te supreri,nu?
La mine DPN 27 septembrie Dr Mihalceanu E.
in rest toate bune,parca si fata s-a mai cumintit de cand am aflat sau eu nu o bag in seama?dar si ieri si azi s-a jucat singurica si m-a lasat si pe mine sa scriu la calc.
Mai e cineva cu primul bb asa mic?adica un an?
Va pup si sa trecem cu bine lunile ramase.Eu am mai trecut prin asta dar parca am aceleasi emotii,mai ales ca la prima sarcina am fost speriata ca nu e ceva in regula de am ajuns la Bucuresti la echo.Chiar are cine nr Dr Iosup?ca eu la el m-am linistit la prima sarcina ,m-a asigurat ca e totul ok si la acesta vreau sa merg tot la el,nu i mai cred pe cei de aici......
O zi buna,buna!
Paula
5 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Georox spune:
Neata burtici !
Bun venit noilor mamici !
Ma simt mult mai bine astazi, sa pseram ca va dura pana la sfarsitul zilei aceasta stare. Dar de mancat tot nu m-am prea incumetat. De trei zile, tati se plange ca ii iau toata plapuma. Bineiteles ca nu este cu intentie si jumatate este pe jos, dar ma iarta ca sunt insarcinata.
tuturor! o zi excelenta pentru ca meritati !
katia spune:
Salutare la toate burticile si bun venit celor noi 
Inca o zi la servici....sper sa reusesc. 
Nu stiu ce sa mananc ca nu se tine nimic de mine cu exceptia gutuielor si a portocalelor si, o sa ziceti ca sunt nesimtita dar nu-mi trece greata si nici nu ma simt mai bine cand vad ca mai toate aveti aceleasi probleme
o zi buna va doresc! si vreau sa aud ca va simtiti bineeeeeee!!!!!
ps
mexxa spune:
Dragele mele..eu azi sunt cam tacuta ca azi-noapte am visat numai prostii...iar au inceput scurgerile...dimineatza a curs foarte putin insa era mai inchisa culoarea...
Sper sa fie bine. Maine merg la un cabinet sa imi fac o ecgografie ca nu mai am rabdare pana pe 18. Ma rog sa fie totul bine ca daca nu e nici de data asta am zis ca nu imi mai trebuie.
Va pup pe toate si aveti grija de voi si de burticile voastre.
http://community.webshots.com/user/mexxa
mephala30 spune:
Salutare!
Bun venit fetelor noi: Paula si Sympa. Sarcina usoara si copilasi sanatosi!
Alta zi, aceleasi greturi...nimic nou. ![]()
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
pufymic spune:
Salutare burtici!
Bun venit noilor mamici!!!!Sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi!
Mexxa curaj!Va fi bine!Suntem alaturi de tine!
Vad ca foarte multe dintre voi ati trecut prin experiente triste in trecut!Sper din suflet ca de data asta sa fie totul bine si sa ne bucuram impreuna de puiuti!
Eu ma simt bine
!Mi-au cam trecut din greturi(alea de seara nici nu se pun ca sunt usoare), crad ca piticul meu e raspunzator de starea mea de bine, ca ma alearga toata ziua de scoate sufletul din mine si nu mai am timp sa ma gandesc la nimic altceva....
!
Sunt bucuroasa ca ma simt mult mai bine decat la sarcina cu Alesio(care a fost horror!)
Miercuri(in 15 ) mergem si noi la Cluj la medic!Am deja emotii
!
Pupici!
Ioana
(9+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump