Mamici de septembrie - octombrie (6)
Raspunsuri - Pagina 6
Crisnemes spune:
Buna tuturor burticutzelor!
Flavia nu-ti face probleme de parul de sub burica, o sa apara si o linie maronie mai inchisa care o sa coboare pana jos.
In rest cu greturile suntem toate in ton
la fel si cu mirosurile.
Pupici 
8+
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
try spune:
Asa-i cu parul de pe linia verticala de sub buric. La sarcina trecuta mi-a aparut pe la 10 sapt. si tot atunci a inceput sa se si coloreze in maro. Dar dupa nastere se estompeaza putin cate putin si parul devine iar pufisor.
Nu va speriati fetelor, tot ce apare nou acum dispare in mod normal dupa nastere.
Eu n-am greturi decat rar si foarte, foarte usoare. Nici mirosurile nu sunt deranjante, dar avem nici 6 sapt. La sarcina trecuta am vomat zilnic de la 6 la 16 sapt. si mirosurile erau foarte suparatoare: nu parfum, nu prajeli sau miros de mancare.
La baie nu merg mai des ca inainte, dar nici la sarcina trecuta n-am avut problema asta, nici macar cand eram aproape de termen. Sanii s-au marit usor, insa nu dureri sau tensiuni.
S-ar spune ca n-am semne evidente, sper sa fie doar diferenta intre sarcini si sa nu fie o alta problema.
.......in 5+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Alina1976Alineta DPN
7.10.2006...
Alina
Alina, bine ai venit
, sarcina usoara si bb sanatos.
Vad ca esti noua pe forum, esti la primul mesaj, sper sa te simti bine aici printre noi, e o comunitate super.

Alina
(9+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
sympa spune:
Inca o burtica de septembrie!!!!Bine v-am gasit mamici si burtici!!!V-am tot citit pana acum..dar am amanat sa dau vestea mai repede pentru ca anul trecut am avut si eu o experienta nefericita si sper sa nu se repete si de data asta.DPN-ul ar fi 6 septembrie..la doctor doar pe 22 februarie am programare asa c apana atunci...am doar emotii...Fata de prima sarcina pot spune ca asta e putin diferita, am avut si eu greturi de nu stiam ce sa mai pun in gura ca dadeam la boboci urgent.Acum de 2 zile parca e mai bine...
Pupici ca nu mai lasa maimutzica mica s ascriu...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
beatrix spune:
Bun venit si de la mine noilor burtici!
Se pare ca greatza devine stare generala printre noi! eu inca nu am
dar nici mult nu mai am! aaa! efectiv as manca otet cu paine!
fetelor, voi aveti probleme cu
desi mananc fructe si beau suficienta apa? eu iau utrogestan, vaginal, 6/zi, credeti ca poate fi de la progesteron?
apropos de epilat, eu am folosit aparatul saptamana trecuta si a fost ok! ce-i drept in zonele sensibile am folosit crema! oare e ok cu crema in timpul sarcinii?
Beatrix
5+
try spune:
Nu cred ca are legatura cu progesteronul pe care-l iei vaginal. Daca ar fi fost de la progesteronul administrat artificial, pe prospect ar fi trecut constipatia ca efect secundar. Are mai degraba legatura cu sistemul tau hormonal natural. In general in sarcina apare tendinta de constipatie si poate aparea la fel de bine inca din primul trimestru. Din ce-am citit eu, noile doze hormonale eliberate de organismul nostru dupa instalarea unei sarcini incetinesc anumite procese din organism printre care si pe cel digestiv si ca urmare apare cosntipatia (mancarea procesata care zaboveste mai mult timp in intestinul gros decat o facea pana acum).
Forteaza un pic cu lichide si fibre (fructe si legume crude) ca sa contracareze putin din constipatie.
.......in 5+ sapt.
try spune:
Sympa suntem deja 4 canadience pe aici. Ma bucur sa aud de mamici noi.
.......in 5+ sapt.
Ignatica spune:
Beatrix povesteau niste gravidutze pe aici pe forum ca nu ar fi asa ok crema depilatoare. Incearca sa o eviti.
Bine ati venit Sympa si Alina.
Try m-ai demoralizat total cu vestea in ca sarcina trecuta ai avut stari de rau pana in saptamana 16... eu credeam ca mai am 2-3 saptamani si scap. 
Si la mine creste par si puf pe burtica, de parca imi lipsea...
ma bucur ca toate avem aproximativ aceleasi stari, asta inseamna ca totul decurge normal.
va pup.
ignatica,
11+