Mamici de septembrie - octombrie (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutate burticut..cam liniste pe aici.
Eu sunt partial bine...am depistat ca nu ma suport mirosurile de parfum...in rest sunt bine.

Astept sa vad ca si voi sunteti bine si aveti grija de burticutze..

5+

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna mamicilor

Suntem ok, fara prea mari senzatii de greata, in schimb nu mai suport faptul ca sunt asa sensibila la mirosuri.

Mexxa, eu de vreo luna nu ma mai pot da cu parfum si after shave-ul sotului (pe care l-am schimbat deja o data) nu-mi place deloc .... . Am schimbat si sapunul de la baie, iar azi trebuie neaparat sa schimb si pe cel de la lucru ca ma omoara parfumul lui.
Partea nasoala este ca mi-am cumparat crema aceea antivergeturi de la Galenic si nu-i suport mirosul, nu ma pot da cu ea, dupa ce ca am dat atatia bani pe ea.

Am fost ieri la epilat si a fost ok, durere suportabila, fara alte chestii dupa. Maine ma tund si vopsesc.

Eu am observat ca sub buric, unde aveam ceva firicele de par, mai mult puf decat par, acum a inceput sa se inegreasca si nu-mi place. La voi nu a aparut asa?

Alina, cred ca voi merge la dr. Popa Adrian, la Laser are cabinet. Am auzit in ultimul timp multe pareri bune despre el asa ca voi incerca acolo, plus ca cumnata lui soramea e prietena buna cu el.

Chantal, imi pare rau ca nu te simti bine. Doar doar trece perioada asta. Pt bb orice merita.

10+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna fetelor

Floricika nu cred ca tocurile sunt interzise mai ales ca in primele luni sarcina nu-i mare si nu-i o greutate pentru coloana. Iar tu nici nu umbli sau stai mult in picioare.Important e cum simti tu ca esti comoda. As vrea si eu sa port mai ales ca sunt mica dar pe aici ar fii o adevarata aventura iarna pentru ca e multa zapada

Flavia Ramona am citit si eu pe undeva ca in timpul sarcinii pot aparea fire de par rebele. Dar recomandarea era sa le lasam in pace ca dupa sarcina ar disparea. Am si eu mai jos de buric puf la fel ca tine.

Pupici,
Vauva 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!

Mie nu-mi mai dau pace greturile deloc. Acum am in fiecare dimineata intre 7.30 si 8 (cand plec la servici) reprezentatie de . Asta e, abia astept sa treaca.

Adameasca, le-as spune sefilor si mai repede dar nu vreau s-o fac inca din mai multe motive: 1. vreau sa fiu absolut sigura ca e totul bine cu bebe
2. Seful meu (care e seful cel mare) nu e in tara momentan, in vacanta de Craciun a suferit un pre-infarct si e in Germania la o clinica de recuperare. Inca nu se stie cand se intoarce. Oricum pana in martie cred ca va veni. Nu se face sa anunt evenimentul fara sa fie si el prezent. Plus ca mi-e sa nu mai faca un pre-infarct la auzul vestii. Asta pentru ca nu prea are cine sa ma inlocuiasca in ceea ce fac.
Apropos de epilat: eu nu am timp momentan sa ajung la cosmetica asa c afolosesc epilatorul, iar in locurile unde nu suport, lama. Asta e situatia, n-am ce sa fac. Aaa, si mai folosesc ceara Veet.
Haideti fetelor, nu va mai plangeti de par sub buric ca asta e o chestie temporara la voi, eu ce sa mai zic ca eu numai pe limba, pe talpi si in palme n-am par...Si asta nu e o situatie temporara la mine, din pacate. Asa am fost mereu!

8+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Hi, hi, Lexi ne luam de mana. Ca si io-s la fel de paroasa.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Vad ca deja suntem multe care avem probleme cu mirosurile....nici eu nu suport mirosurile de parfum, mancare, fum de tigara, benzina, motorina....de fapt nici un miros nu mi-e pe plac.....si cu Alesio am fost la fel si a persistat chestia asta pana pe la vreo 10 luni dupa nastere(abia atunci am inceput sa ma fac cu parfum....)!

Flavia vor cadea singure firele astea de par ce apar in sarcina!Asa ca stai linistita ca nu esti singura care le are!

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Try, bine ai venit in clubul nostru, sarcina usoara!

Flavia, parul de sub buric va cadea, vei vedea ca iti va creste si mai mult pana o sa nasti.

La noi nimic nou, parca azi nu am asa greturi. Nici eu nu suport parfumurile. Carne nu mai mananc deloc, voi deveni vegetariana. de fapt mananc multa paine ceea cenu manacam pana acum.

Alina (9+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

a incercat careva din bucuresti sa-si faca programare pentru ecografia care se face in saptamanile 12-14 de sarcina ( ce in care se masoara pliul nucal - numa intrebati ce-i aia)?
preturi, recomandari aveti?

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Mai fetelor eu nu mai rezist mult, nu am pic de putere in mine, am fost ieri dupamasa pana la Gara de Nord singura si credeam ca nu mai ajung,efectiv mi se inmuiau picioarele ,noroc ca acolo m-am intalnit cu tati si hop in masina cu mine.
Am fost la dr si DNP-ul e 8 octombrie 2006 ,o sa nastem toate odata, sacul are 1,5 cm si mi-a dat sa iau acid folic si vitamine E pana la sf primului trimestru. Am inceput sa iau si metoclopramid dar nu prea isi face efactul vad, stari de greata am non-stop. Mirosurile de parfum deja nu le mai suport, tati deja se da cu parfum in masina dimineata ca in casa i-am zis sa il evite ca nu-l suport,cum vine de la servici direct dus ca miroase a parfum si a masina si nu-mi place.
Gutuile sunt medicament si pt mine, dar as manca numai asta daca s-ar putea si din cand in cand cate un mar din ala galben.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(4+)Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Bine ai venit Try!Sarcina usoara si bb sanatos!(de ieri tot vreau sa-ti zic bine ai venit dar....am tot uitat!voi nu sunteti uituce?)!

Ramona deci bb2 vine de ziua lui Alesio meu?.....acum mai la noi sa se aranjeze sa vina prin 6 sept!

Alinush nici eu nu mai suport carnea....de mult!

Cum va mai simtiti fetelor?Eu astept sa se trezeasca goanga sa iesim un pic afara la plimbare!

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput