Mamici de septembrie - octombrie (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Uite ca nu-mi mai aduc aminte, dar nu ma mira, caci memoria a devenit unul din punctele mele cele mai slabe. Dac-o tin tot asa o sa dau in Altzeimer la 40 de ani.

aaaain 5+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Si pe mine m-ai uitat pe listuta.
SUSA DPN 15 Sept 2006.
Mersi

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
Cu tensiunea stau fix la fel, adica e mare: aseara 16 cu 8, azi dimineata 14 jumate cu 7. Am vb cu mediul aseara la telefon si mi-a zis sa iau caeva zile Dopegyt, si dupa aia sa-l sun iar. Ma ingrijoreaza problema asta ptr ca nu e normal sa am asa o tensiune mare la asa o sarcina mica.... Dar poate reusesc s-o tin cumva sub control...

8+

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatricemc spune:

Neata mamici!
Azi dimineata am fost sa-mi fac analizele.
Nu-mi place de loc faza cu luatul sangelui din vena.
dar asta e....pt bebe totul
A trebuit sa imi fac si pt Hiv.Si din cauza asta dureaza cam o saptamana.Atat de mult?!?!
In rest toate bune. Niste mici dureri in partea de stanga a abdomenului.In rest nimic.
Multumesc Adamesca pt ca m-ai bagat in "gasca" voastra.
va pup si astept vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata !

Am trecut sa va salut !Si sa va urez o sarcina cat mai usoara, caci la mine au inceput greturile care nu-mi dau pace, iar dupa fiecare masa trebuie sa mananc grefa daca nu vreau sa . Saptamana viitoare trebuie sa ma duc la Dr. Tutunaru, ca sa vada analizele si bebele, daca este bine.

tuturor!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Neata'
De ce trebuie sa fie asa de rau? Cred ca jumatate din colegii mei de servici deja si-au dat seama. Am slabit si ma simt fara vlaga. nu cred ca rezist astazi toata ziua la servici.

Va pup si va doresc o zi mai buna decat a mea!

ps

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Salutare gravidutze, ne inmultim pe zi ce trece, a fost o perioada de mare dragoste in familiile noastre .
Eu sunt foarte obosita, ma trezesc in fiecare dimineata la 7 si , nu stiu ce e cu ora asta fixa.
Incerc sa ma incurajez ca nu o sa mai dureze mult perioada asta, dar cine stie...
Singurele fructe care ma salveaza cat de cat de greata in timpul zilei sunt gutuile.

Va doresc o zi frumoasa,

ignatica

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Vad ca aproape toate aveti probleme cu greturile. Eu, dimpotriva, am o pofta de mancare ceva de speriat. O fi normal?

Intrucat de abia peste 2 saptamani am reusit sa ma programez la medicul meu, am decis sa fac intre timp o echo "de control", sa ma asigur ca totul este ok. Iar saptamana viitoare vreau sa repet analizele pt toxoplasmoza si cmv la Cantacuzino. Stiti cumva care este intervalul orar pentru recoltare?

Adamesca, cand ai putin timp poti adauga pe listuta numele medicului meu: dl.doctor Tutunaru, Elias

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna ziua la burtici, ne inmultim in fiecare zi si asta nu poate decat sa ma bucureQ
Eu nu am mai scris desi v-am citit zilnic, din cauza ca nu prea am mai avut noutati, adica ma simt bine, nu vomit, am usoare stari de greata...dar foarte usoare asa ca nu sunt de luat in seama....
Aseara am avut niste dureri de spate dar stiu de la ce mi se trag: am ajuns acasa si am facut curat, am dat cu aspiratorul....deh...acum se simte! In schimb ma streseaza unii ca sa nu mai port tocuri ca nu stu ce....? Voi cum faceti cu tocurile? Eu nu renunt la ele, nu mi se pare ca ma incomodeaza....(sa va spun ca am masina si ies din bloc ma si in masina, la birou stau pe scaun, seear ma opresc sa mai iua cate ceva, hop iar in masina si gata, ajung acasa)
Pupici pe burtici

Floricika 9+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza si de la mine!
Si pe mine ma chinuie greturile, nu-mi dau pace deloc. Ieri mi-a fost cumplit de rau. Si ziua si noaptea.

Try, bun venit in gasca noastra! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Ileana, ai grija de tine.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput