Mamici de septembrie - octombrie (6)
Raspunsuri - Pagina 3
mexxa spune:
Buna seara...vesti noi..ma simt bine...si sper sa ma simt asa pana la control. Deja au inceput simptomele mult mai accentuate...dar asta nu ma supara in mod deosebit.
Va pup si aveti grija de voi.
5+
http://community.webshots.com/user/mexxa
pufymic spune:
Mephala mii de scuze ca ti-am "botezat" puiul!Dau de baut cand ne intalnim
!
Mexxa ma bucur ca esti mai bine!Sper sa vina pentru toate zilele bune fara greturi si alte neplaceri cat mai repede!
Flavia eu si cand eram
cu Alesio m-am epilat cu ceara pana la sf. sarcinii si a fost ok!
Eu m-am simtit bine azi!Sper s-o tin tot asa!
Pupici!
Ioana
(9+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
try spune:
Ia sa-mi fac curaj si sa apar si eu pe-aici.
Cicisor te-am ajuns din urma. Pe cand te felicitam eu de sarcina pe grupul de mamici, habar n-aveam ca-s insarciata si eu. Am intrat in a 6-a sapt., am avut UM pe 1 ian. si probabil ca DNP-ul e pe 8 oct.
Greturi am avut doar episodice (nu regulate) si nesuparatore, zic eu, facand comparatie cu ce-am tras la alex. Cand au aparut greturile la 5,5 sapt. si incepand cu 6 sapt. deja vomam zilnic. Ma rog, asta nu-i un aspect care sa merite bagat in seama si uiti repede. Deja am uitat cum e sa fii gravida, ce sa mai zic de alte amanunte.
Eu in schimb am insomnii. Cand se mai trezeste alex noaptea im itrebuie uneori si 2 ore pana readorm. Nu stiu daca-i legat de sarcina sau are legatura cu restul vietii mele.
Nu am ajuns inca la ginecolog, azi imi fac programarea.
In rest nu am semne evidente de sarcina, doar ca testul de urina a iesit foarte clar pozitiv.
Nu stiu cand mai apar pe-aici ca sunt foarte ocupata, insa de cateva zile, de cand banuielile mi-au fost confirmate de testul de urina nu mai am stare si nu mai pot gandi la servici.
Cricor imi pare bine ca te-am gasit pe-aici si o sa fi msi "colege" de generatie. Uite-asa sporim noi natalitatea canadiana ![]()
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Cricor spune:
Try bine ai venit. Da, iara suntem colege de generatie (ca si la Alex al tau am fost initial, nu stiu daca mai stii). Dupa toate cate mi s-au intamplat, mi-am mai luat inima in dinti o data. Sper sa fie bine. Sarcina asta seamana perfect cu prima mea sarcina (din care a aparut Luca) ceea ce-mi da sperante c-o sa fie totul bine. Tu la ce doctor mergi? La Badros (sau asa ceva)?
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
try spune:
cricor, merg la Badmos. desi acum stam in Ajax, mi-a spus asistenta ca nu are importanta unde locuiesc, pot sa revin tot la primul meu doctor. Eu am fost multumita de el, iar experienta nasterii de la East York General Hosp a fost un mai mult decat multumitoare. Asa ca vreau sa nasc to acolo, desi e o juma de ora de condus pana la spital si desi nu e in drumul meu spre servici, iar eu merg cu Go-ul la servici (ma refer aici la zilele cand o sa merg la controale). Dar asta sa fie baiul.
cand am fost noi colege? la ce sarcina? Luca al tau a fost generatie de sept-oct. 2004? Sau e vorba de prima sarcina pe care am avut-o si am pierdut-o (in 2003)?
mexxa spune:
Try ai UM la fel ca mine...si DPN la fel
Insa eu am fost ieri la control si am 5 saptamani si 2 zile...cum ai tu 6 saptmani??![]()
Sarcina usoara iti doresc
Ce fain suntem deja 4 fete cu DPN de 8 octombrie....
si o gramada de-a gravidutze
Eu ma duk sa imi iau pastilele ca deja m-am saturat dar na..tre sa le iau pentru puiutul meu. Iua 10 pastile pe zi 5 dimineatza si 5 seara..uff..bine ca asta tine doar 2 saptamani.
Adamesca poti trece si la mine Dr Ajatajitei Cristina, Maternitatea Cuza-Voda Iasi.
Va pupacesc
http://community.webshots.com/user/mexxa
Crisnemes spune:
Salutare tuturor burticilor!
Din pacate Dragos nu-mi da voie sa va scriu . De cand vin acasa de la servici sta doar in btatele mele sau in picioarele mele si nu-mi da voie sa fac nimic altceva decat sa-l bag in seama.
Eu cu dormitul noaptea "am rezolvat" problema l-am luat cu noi in pat. Acum trebuie sa-l dezobisnuiesc si sa-l mut in camera lui ceea ce v-a fi fffff greu.
Eu din pacate cu greturile nu am rezolvat nimic suntem la fel....
De duminica mananc doar macaroane cu branza.
Sambata si duminica am mai avut si niste contractii mai nasoale si m-am speriat un picut si am incercat sa stau mai mult in pat.
Va pup si va doresc sarcini usoare.
8+
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
Crisnemes spune:
Ileana si la mine poti sa treci DPN 15 septembrie.

8+
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
try spune:
Nu am zis ca am 6 sapt., am zis ca am intrat in a 6-a sapt. ceea ce inseaman ca am deja 5 sapt. incheiate si am inceput-o pe-a sasea.![]()
Trebuie sa fac si eu modificarile la semnatura.
Cricor spune:
Try, am fost si eu o data la Badmos (nu-mi mai aminteam numele exact), cand umblam disperata pe la doctori sa-mi fac niste analize mai amanuntite. Dr. Soare m-a trimis la el. Ce sa zic, mi-a placut tare mult de el. Din pacate de mine este departe cabinetul lui si spitalul. Eu stau aproape de North York Hospital, acolo sa ma si duc ca fac 10 minute de acasa si este si in drum de la serviciu spre casa. Am schimbat doctorul, ca nu-l mai suportam pe Paireadeau.
Am fost “colege” cand ai fost tu insarcinata cu Alex, eu eram la a doua sarcina a mea cu probleme, care a avut un final nefericit. In fine, sper sa fie bine de data asta, incerc sa fiu optimista cum imi tot zic si fetele astea. Uneori imi reuseste, alteori nu…
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com