Mamici de septembrie - octombrie (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Multumesc mult Flavia Ramona pentru ca mi-ai raspuns la intrebare. Asa e si cu epilatul am aceeasi dilema. Eu folosesc aparatul m-am obisnuit cu durerea, m-am epilat si eu o data la inceputul sarcinii,pe la 6 saptamani, nu am simtit nimic deosebit in sens negativ. Mi-e cam groaza si mie de lama ca stiu ce urmeaza dupa.

Pupici

Vauva 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Cred ca intradevar va fi si sarcina asta ca prima, nu stiu cum voi face fata cu Lori agatata de mine si cand ma duc la baie sa , dimineatza mi-e foame si dupa ce pap stau putin si fuga la baie ca nu tine, la orice m-as gandi sa pap imi intorc stomacu invers

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(4+)Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

flavia, fasolea batuta s-a executat.si a fost foarte buna(asta pentru ca a participat si
sotul)

eu ma simt bine,nu mai am greturi dar dorm foarte mult.in principiu mananc cam orice fara sa am probleme.sunt fan acrituri si se duce cam 1 borcan la 2 zile.le voi face vanzare astora la magazin.

8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Am modificat listutza. Mephala, scuze ca te-am uitat. Anda, bine ai venit in gasca noastra!

Si fi-miu e tare curios cand mai dau fuga la baie sa vomit. Numa ca nu il las sa intre dupa mine in baie, sta ca un catel la usa si striga dupa mine.

Mephala, nu dormiti inca noaptea? Te compatimesc sincer si din tot sufletul... Nici noi nu am dormit pana la 1 an jumate al lui Luk, tare greu a fost, dar acum doarme bine, se trezeste maxim o data pe sapt noaptea, de regula cand se dezveleste si ii e frig.

Lexi, nu mai regreta ca nu te-ai dus azi la birou, te mai odihnesti si tu. Nu crezi ca e cazul sa le zici sefilor ca esti gravidutza?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Adameasca, cred ca m-ai uitat pe mine ca nu ma gasesc in listutza. DPN e 30 septembrie ca sa nu mai cauti in mesaje. Sper sa nu fie nimic grav cu tensiunea si sa nu aiba bb de suferit si nici tu.

Mie mi-a fost foarte rau aseara. Abia am reusit sa iau doua guri de....fasole (aliment foarte cerut aici pe forum) si m-am bagat in pat imediat ca sa nu iasa fasolea.
Si daca nu era suficient, am visat asa de urat

anda005 bine ai venit si sarcina usoar cu un bb sanatos!

ps

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Vreau si eu pe lista voastra. MAi am 2 zile si o sa ma duc si la dr ca sa aflu daca e ok dar se pare ca DPN va fi pe 19 septembrie..iar doctorul cu care ash vrea sa nasc inca nu il stiu , incerc sa gasesc unul foarte bun in Bucuresti si un loc foarte bun pentru a naste.Greturile si durerile de burta nu prea vor sa ma lase deloc. nici apa nu pot sa beau. Cred ca o sa imi mut patul in baie ca sa ajung mai repede Nu am crezut ca poate fi asa de rau ..dar pentru un BB sanatos si frumos ce nu face o mama.
Pupici la mamici

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Wow, deja suntem la capitolul 6!
Anda005, bine ai venit printre gravidute, sarcina usoara si bb sanatos!
Fetelor, eu nu mai pot de greata dupa masa si seara, nu suport nici un miros de mancare, dimineata nu am nimic. Groaznic...cu Dragos a fost mult mai usor. De multe ori nu mai pot de foame, dar nu-mi vine sa mananc nimic.

Flavia, si eu m-am epilat cu ceara cand am fost gravida cu Dragos. M-am epilat si in ziua in care m-au apucat contractiile, eu nici nu ma gandeam ca voi naste ca mai aveam 2 saptamani. In timp ce eram pe pat si ma epila au inceput contractiile, asta era pe la 19 seara si la 22 l-am sunat pe dr. ca nu mai pot.
La cine te-ai hotarat sa mergi pana la urma aici in Arad? (cred ca te-am mai intrebat).

Adameasca, ai grija cu tensiunea mare!

Alina (9+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Of, fetelor, chiar la toate va e rau? Nu exista vreun leac minune?
Eu n-am nimic, manac ca un porcusor. M-am ingrasat deja 2 kg de la cat mananc. La sarcina cu Luca m-am ingrasat cu totul 13 kg, acum cred ca o iau 33 daca mananc in ritmul asta.
Anda005 (ce nick simpatic ai, tu si agentul 007) bine ai venit, si sarcina usoara!

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Bine v-am regasit, fetelor
n-am mai aparut pe aici pentru ca in ultima vreme m-am simtit ingrozitor. Eu care ma laudam ca nu am greturi... Mi-a fost rau non-stop, de dimineata pana seara. Am incercat sa stau cat mai mult in pat si sa dorm pentru ca n-am avut nici un strop de vlaga. N-am putut sa vad nici un fel de mancare, pana si apa imi facea greata dar m-am straduit sa beau pentru ca stiam ca trebuie pt bebe. Am slabit vreo 2 kg. Astazi m-am simtit un pic mai bine. Greturile sunt prezente dar parca nu mai sunt atat de puternice. Am reusit sa mananc placinta cu varza acra si un pic de sana. Dulciurile sa nici nu le vad!
Intre timp, cand s-au implinit 6 sapt de la UM am fost la eco si s-a vazut sacul embrionar cu un cerculet alb inauntru (sacul Yolk, zic bine?). Am primit sa iau 1 vitamina E pe zi si o pastila de acid folic de 5mg.
Ma bucur sa vad ca ne-am inmultit si le doresc tutror viitoarelor mamici o sarcina cat mai usoara.
flavia ramona, eu ma epilez cu aparatul de epilat, m-am facut deja de 2 ori de cand sunt si nu am patit nimic.

Chantal 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, inca nu dorm noptile cap coada. Avem o luna de zile de cand a renuntat la biberonul de lapte din timpul noptii. M-am gandit ca in sfarsit, voi dormi si eu. Dar acum se trezeste din cauza dintilor, banuiesc. Si are un tic, de cand era mai micut: se joaca cu urechile mele pana mi le face varza. Numai asa adoarme, numai asa papa din biberon.
So, noaptea, cand se mai trezeste, imi ia urechile la joaca....
A....il cheama Iustin, nu Iulian.

Ileana, multumesc.
Luca e mai maricel, de asta sta la usa
Tu ai ajutor? Sau tot singurica le faci pe toate?

Anda, Gia, bine-ati venit printre noi. Sarcini usoare si bebei sanatosi!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput