Mamici de septembrie - octombrie (6)
Asa a inceput totul :
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65100&whichpage=1" target="_blank">(1)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66607&whichpage=1" target="_blank">(2)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66957&whichpage=1" target="_blank">(3)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67489&whichpage=1" target="_blank"> (4)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67982&whichpage=1" target="_blank">(5)
Asteptam cu nerabdare sa ni se alature si alte 
bb ralucutza DPN
.....
bobociu DPN
..........dr.Badea
Cecilia C DPN
.....
gabrellina DPN
.....
Georox DPN
.....
Osna DPN
..... - dr. Roloff
Monique new DPN
..... ,dr. Tutunaru, spitalul Elias
Paps DPN
1.09.2006, dr.Gliga Flaviu
flavia ramona DPN
2.09.2006, dr. Novak Tibor, Szeged
Ignatica DPN
2.09.2006, dr. Anastasiu
Vauva DPN
03.09.2006
Bibi DPN
05.09.2006
inni DPN
5.09.2006, dr. Badiu Alexandru, spitalul Universitar (Municipal)
RO ANA DPN
6.09.2006, dr. Moisa Anca, Maternitatea Giulesti
alina morostes DPN
9.09.2006, dr. Miclea Iuliu, Arad
Crisnemes DPN
15 septembrie, dr.Micu Romeo, Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca
Susa DPN
15 septembrie
Gabitzica DPN
18 septembrie, dr. Furau Gheorghe, Arad
Cri19 DPN
19 septembrie, dr. Ancar - Polizu
Giuliella
19 septembrie
ionica DPN
11....19.09.2006
floricika DPN
18.09.2006, dr. Suciu, maternitatea Polizu
Ionela-Roxana DPN
13.09.2006, dr. Zahner Mihaela, Timisoara
anangel_lexi DPN
16.09.2006, dr. Cristina Vasiliu, spitalul Universitar (Municipal)
acai24 DPN
19.09.2006
Chantal DPN
22.09.2006
gabrellina DPN
23.09.2006
Mcrmiki DPN
23 septembrie, dr. Hrubaru - Timisoara
Acai24 DPN
...
Adameasca DPN 24 septembrie - dr. Stefan Marian, Spitalul Militar
Cricor DPN
26.09.2006
PamELLA DPN
27.09.2006
Mephala30 DPN
27 septembrie - dr. Aursulesei
Pufymic DPN
28.09.2006,dr.Muresan Daniel, Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca
Princess DPN
28 septembrie - dr. Magda Petrache, Polizu
Katia DPN
30 septembrie
Beatricemc DPN
1 octombrie - dr. Rusa, Constanta
Putzuruca DPN
02 octombrie
Adriana mica DPN
08 octombrie
Mexxa DPN
8 octombrie
Gigi25 DPN
8 octombrie
Beatrix DPN
10 octombrie
Loreema24 DPN
10 octombrie - dr. Margaritescu, CFR2
Anda005 DPN
13 octombrie - Dr. Tutunaru
adameasca spune:
'neatza!
Am actualizat listutza, sper sa nu fi uitat pe nimeni.
Ma simt ok, am greturi in limite normale, dar am dat de alta belea: am inceput sa am tensiunea mare. Aseara aveam 15.8, si ma simteam bine. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce tensiune am avut la pranz cand imi pocneau urechile si-mi era rau...
Maine merg la medicul de familie sa vedem incotro o iau...
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
pufymic spune:
Neata burtici!
Adameasca nu e prea bine sa ai tensiunea mare in sarcina....sper sa nu apara alte complicatii si sa fie bine cu bb mic si cu tine!
Eu azi ma simt bine....deocamdata....oricum greturile isi fac simtita prezenta dupa-masa si seara....
In rest am pus niste poze noi, cu noi in albumul de pe Yhaoo(dc aveti chef de vizionat)!
Sper sa aveti cu toate o zi usoara si fara probleme(de nici un fel)!
Pupici!
Ioana
(9+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
mephala30 spune:
Neatza!
Va invidiez pe cele care leneviti in pat si care dormiti bine noaptea.
Cu un copil mic si fara ajutor, nu poti sa-ti permiti 'luxul' asta.
Ieri, am vomat pentru prima oara. Am luat cateva guri de apa si imediat am dat-o inapoi. Ei, in tot timpul asta, Iustin ma privea si se amuza copios. 
Ileana, pe mine ai uitat sa ma treci pe lista. Te rog sa modifici: Dpn: 27 sept, dr. Aursulesei. Mersi
Ioana, merg acum sa ma uit pe poze.
O zi buna, fara greturi!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
pufymic spune:
Mephala nici tu n-ai parte de somn noaptea?Iulian vad ca e mai mare decat Alesio....inca se trezeste?Papa noaptea sau de la dinti?
Si bazucu meu se maraie noaptea, dar cand ii mai iese cate o masea/canin e jale....sper sa-i iasa toti pana vine bb mic, macar sa nu trebuiasca sa ma trezesc pentru 2 bebici ci numai pentru unul.....
.....visez....
!
Eu am greturi dar nu vomit(de fapt am vomitat de vreo 4-5 ori in toata viata mea, asa ca slabe sanse
).....sper sa treaca si astea cat mai repede....oricum per ansamblu pot spune ca ma simt mult mai bine decat la sarcina cu Alesio...ca aia tare grea a fost....
Pupici!
Ioana
(9+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
putzuruca spune:
Pupicei la burticei,
Azi am facut o plimbare de dimineata. Am fost la Catacuzino sa-mi fac listeria si toxoplasmoza si luni am rezultatele.
Eu ma simt bine. Cand m-am trezit am avut un pic de greata dar a trecut repede. Iau tratamentul in continuare si mananc orice fara probleme. Maine si poimaine lucrez cate 12 ore. Cand ma gandesc ca o sa ma trezesc la 5,45 dimineata mi se face rau de pe acum. Bine ca nu fac munca fizica.
Va doresc sa va fie bine si aveti grija de burticutze.
5+
putzuruca spune:
Pupicei la burticei,
Azi am facut o plimbare de dimineata. Am fost la Catacuzino sa-mi fac listeria si toxoplasmoza si luni am rezultatele.
Eu ma simt bine. Cand m-am trezit am avut un pic de greata dar a trecut repede. Iau tratamentul in continuare si mananc orice fara probleme. Maine si poimaine lucrez cate 12 ore. Cand ma gandesc ca o sa ma trezesc la 5,45 dimineata mi se face rau de pe acum. Bine ca nu fac munca fizica.
Va doresc sa va fie bine si aveti grija de burticutze.
5+
anangel_lexi spune:
Salutari!
Eu astazi stau acasa, asa de rau mi-a fost de dimineata ca n-am fost in stare sa merg la servici. Am si
si acum ma doare capul de nu mai pot. Offf...
8
I wish I were an angel...
Poze diverse
Vauva spune:
`Neata gravidutzelor!
Anangel multumesc inca o data pentru calendar.Mie mi-a iesit baiat. Acum ce o fii, sanatos sa fie numa ca nu am preferinte.
Va doresc o zi cu soare si multe zambete pe fetisoarele voastre!
Pupici
Vauva
11
anda005 spune:

Buna 
Sunt si eu o proaspata [gravi ]si nu-mi mai incap in piele de fericire . Abia astept sa apar si eu pe listuta
, chiar daca voi fi pe la sfarsit . La mine UM a fost 06.ian. si dupa calculele mele DPN este 13.oct. Eu sunt pacienta d-lui dr.Tutunaru . Nu am ajuns inca la
pentru ca abia am aflat duminica si aseara cand am sunat n-am mai gasit liber decat pe 22.feb. O sa mi se para o vesnicie pana atunci , nu stiu cum sa fac sa imi treaca timpul mai repede , pentru ca numai la asta ma gandesc .
N-am greturi deloc , imi este doar somn (poate si din cauza ca am redus cantitatea de cafea) si foame tot timpul .
Va doresc ce-mi doresc si mie : sarcina usoara si
sanatosi tun .
Va pup

flavia ramona spune:
Ati scris nu gluma ....
Bun venit noilor mamici si o sarcina cat mai usoara.
Anangel sper ca te simti mai bine.
Vauva, cred ca tu ai intrebat la un moment dat de vopsitul parului. Parerile medicilor sunt impartite, dar predomina parerea ca atata timp cat te vopsesti intr-o camera bine aerisita si nu stai cu nasul in vaporii aia de vopsea nu s-a dovedit ca ar face rau copilului. Chiar stateam de vorba cu 2 doctorite, prietene, care mi-au spus ca si ele s-au vopsit in timpul sarcinii si ca face bine la psihic.
Eu chiar joi vreau sa ma tund si sa ma vopsesc.
Azi merg la epilat (cu ceara) pt ca nu ma impac nicicum cu lama. De multi ani incoace ma fac tot cu ceara si tot cautand despre epilatul cu ceara in sarcina am zic ca hai totusi sa evit, dar nu rezist. O sa vad daca ma afecteaza cumva, desi m-am epilat cu ceara si cand nu stiam ca sunt gravi si nu am avut senzatii ciudate.
Voi ce folositi?
Miercurea viitoare ar trebui sa merg iar la dr, dar pt ca si marti si joi am examene nu cred ca voi merge la dr meu din Ungaria ci voi merge la dr aici si voi face si eu al doilea set de analize. Sa speram ca vor fi bune.
Ieri am aflat ca si verisoara mea primara va fi mamica si o buna prietena de-a mea din nou, al doilea bb. Sunt fericita ca am multe gravidutze in jurul meu.
Greturi mai am din cand in cand, al meu sot ma trateaza cu apa cu lamaie stoarsa. Nu am mai mancat carne nici nu stiu de cand, in schimb painea prajita,branza si rosiile sunt pe primul loc.
Ioana, pofte nu ai mai avut?
Osna, ai facut atunci fasole batuta?
Chantal????????????
Va admir pe toate care mai aveti un bb. Nici nu pot sa-mi imaginez cat de greu va este voua acum, mai ales daca starile de rau nu va ocolesc. Dar cred ca e si cel mai frumos dar.
10+
pozici