Mamici de septembrie - octombrie (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupici fetelor,

Bun-venit la cele care ni s-au alaturat si va doresc sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.

Eu tot bine ma simt, nu am greturi, sau mai bine zis nu prea am in comparatie cu ce scrieti voi. Somn, cat cuprinde, as dormi toata ziua. Mananc la fel ca inainte dar am inceput sa-mi fac sucuri naturale de fructe. Problema e ca daca mi se face foame trebuie sa mananc urgent si parca nu prea ma mai satur.

Si ca tot vorbeati de vise, am visat ca nascusem o fetita frumoasa si cu ochii albastrii (visul meu si al lui tati este sa fie bebe cu ochii albastrii ca ai mei). dupa calendarul acela chinezesc a iesit baietel....dar ce importanta are...sanatos sa fie si sa decurga sarcina cum trebuie. In fiecare zi ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa am copilul asta.

Pupicei la burticei simai vorbim.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Buna burtici,
Am fost marti la control si bebelul e ok, are 36mm, inimioara bate bine iar eu ma simt excelent.Uneori uit ca sunt insarcinata avand in vedere ca nu prea am greata.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Sorry am uitat sa ma semnez
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare!

Ce ne-am inmultit!!!!!!!
Bun venit la toate burticile nou inscrise printre

Eu astazi am capitulat de la servici ca nu se mai putea si cred ca maine nici nu mai depun efortul de a ma ridica din pat ca oricum e fara folos.

Am dormit putin dar au avut grija vecinii sa ma trezeasca faceau gauri in pereti

Parca a fost mai bine dar acum iar e rau. Cred ca o sa-mi mut patul la baie - cea mai buna solutie.

si va doresc un sfarsit de saptamana frumos si fara

7+

ps

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Bedrosmart,te rog nu mai fi disperata ca nu ai de ce.Bb tau e perfect si daca nu era asa i-ti spunea dr.
daca ai indoieli vezi ca pe diferite site-uri sunt grafice cu ce se intampla in fiecare saptamana de sarcina si inima incepe sa bata abia in 7 sapt,dar asta la nivel microscopic deoerece el insusi are cativa mm.Supararile tale nu fac decat sa ti faca rau si chiar si bb ca simte starea ta.Fetele care au vazut inimoara ori au sapt de sarcina mai mare,ori au fost la un echo 3d si dr draguti ai marit si au putut arata inima.La un echo normal mai devreme de 3-4 luni nu se vede mare lucru,decat acel sac gestational si cateva dimensiuni...Te org nu fi suparata,ai incredere si ai sa vezi ca am dreptate.
iar in 22 sapt sa te duci si tu la un 3d si atunci ve-i vedea si afla tot ce e necesar ....pana atunci echo sunt asa de verificari minore ,problemele adevarate atunci se vad.Ce e important sa fie sarcina in evolutie sa nu se opreasca dar nu e cazul la tine.
Sarcina usoara si nu mai fi trista!

Paula 5 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna fetele,
Am auzit si eu bataile BB-ului meu astazi si a fost tare emotionant.Si eu si tati eram cu lacrimi in ochi si tare fericiti. Ma bucur ca totul e bine.

Pupici

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burtici!

Bedrosmart bine ai venit printre burtici si pe forumul !Sper ca te vei simti bine printre noi!
Cat despre bb tau mic din burtica eu zic sa nu-ti faci griji. Depinde f. mult de ecograful la care mergi si de medic ce iti spune. L-ai intrebat pe medic daca in afara de sacul gestational se vede si bb?Poate e prea mic....dar acum cresc foare repede si chiar dc acum nu l-ai vazut pe bb la urmatoarea ecografie il vei vedea sigur!
Si DPN-ul ti l-ai calculat tu sau medicul? Eu zic sa stai linistita si sa nu-ti faci griji....iar dc totusi esti ingrijorata suna-ti medicul si vorbeste cu el, si sunt convinsa ca te va linisti!

Katia sper sa-ti treaca cat mai repede greturile astea nasoale!

Ro Ana sa-ti traiasca bb mic!Ma bucur ca e bine!Esti o norocoasa ca n-ai greturi!(si eu sunt la fel, fara greturi-adica am ceva seara dar insignifiante-si ma simt f. bine, comparativ cu cealalta sarcina care a fost de cosmar )!

Putzurca ma bucur ca si tu esti printre putinele burtici fara greturi!Bine ar fi de n-ar avea nici una dintre noi greturi....sau macar sa treaca repede!

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

http://www.amazingpregnancy.com/weekbyweek/week7.html

uite aici mai multe detalii depre sapt 7

Paula 7 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Multumesc din suflet pentru cuvintele voastre minunate!!Na, ca m-am zapacit si am pus aiurea smileu-ul!1Nu conteaza, sunt un pic mai linistita, nici eu nici sotul care de multe ori plange alaturi de mine nu prea mai dormim in ultimele saptamani, mai ales ca nu mai stie nimeni si ne e greu sa aratam asa terminati amandoi si aparent fara motiv!!!
Nici nu stit ce inseamna pentru mine sa sper ca totul e ok.Eu oricum sunt pesimista in general, de abia ma suport eu, nici nu-mi sa cred ca m-am maritat!!!
Si pe deasupra si cu omul iubit!!!!
La Iosup o sa merg mai incolo, sa mearga lucrurile ok pana atunci!!Ma ingrijoreaza si ca nu mi-e foame mai mult ca de obicei, nu mi-e greata deloc, deloc si singura mica modificare e o stare de somnolenta care nu stiu daca e de la bebe sau de la griji+servici unde n-apuc sa mananc in 10 ore...of, of de ar creste odata sa stiu ca s-a prins!!!!
Multumesc fetelor si peste 2 saptamani cand merg iar la Nayel va spun ce si cum!!Pan atunci oricum intru de minim 10 ori pe zi aici asa ca orice vreti sa-mi spuneti ebinevenit(desi toate sunteti tinere si suple iar eu am 34 ani!!!)
A si inca ceva:sotul meu drag mi-a facut abonament la masaj, am dureri de spate teribile de ani buni.Oare e contraindicat?Nu cred, nu?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda005 spune:

Neatza burtici ,
Ieri am tras o mare sperietura . Dimineata , la prima ora am inceput sa sangerez si ma durea putin burta, cam ca in prima zi de menstruatie . M-am gandit ca poate totusi m-am inselat si am repetat testul de sarcina , de data asta am luat Clear Blue , care stiu ca este foarte sigur si cele doua liniute au aparut intr-o secunda .
Am luat un no-spa si l-am sunat pe dr . Seara de-abia am ajuns la consultatie si mi-a facut o eco vaginala , dar n-a putut sa imi confirme sarcina . Doctorul mi-a zis ca nu este motiv de ingrijorare ca sarcina n-a fost vizibila , dar ca , daca vreau , imi da tratament "orb" luand de bun ca i-am zis eu ca sunt insarcinata . Voi ce credeti , este normal ca o sarcina de 4 saptamani si 6 zile sa nu fie vizibila ecografic ? Nici macar sacul gestational ? Mie parca mi s-a facut un pic frica si nu mai am rabdare pana miercuri cand trebuie sa merg din nou la consultatie .
Mi-a recomandat tratament cu Pregnyl , o injectie la patru zile , Utrogestan si MagneB6 . Deja astazi s-a diminuat sangerarea , mai imi ramane foarte putin pe hartia igienica .
Stiu ca multe femei sangereaza in primele saptamani de sarcina si urmeaza tratament pentru fixarea sarcinii , dar tot nu imi pot stapani gandurile negre care imi trec prin cap . Si eu , ca multe altele , am avut un trecut nefericit din punctul asta de vedere , iar acum fac din tantar armasar .
Va pupic si sa auzim numai de bine .

Mergi la inceput