Mamici de septembrie - octombrie (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna !

Va urez un we excelent pentru ca meritati ! tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna ziua burtici, ce mai faceti?
Putzurica si RoAna ma alatur si eu celor care nu au greturi, si mananc .....de nu imi vine sa cred
Bun venit noilor burticisarcini usoare si pitici sanatosi
in rest eu sunt bine, vegetariana in devenire
Osna , nu am mai auzit nimic de tine, ce mai faci?
Anangel si eu tot negativ am RH, stiu de mult asta dar nu imi fac probleme, la cat a evoluat medicina....asta e o nimica toata

Pupici pe burtici

Floricika 9+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.

Va rog mult sa-mi tineti pumnii azi, ca mergem la doctor la control. Sper sa-i auzim si inimioara lui bebe.
Va tin la curent cu ce aflu.

8+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna fetelor,

mexxa mult succes azi la ecograf, sa fie totul bine cu burtica.
Binei ai venit Bedrosmart, nu te ingrijora, totul este normal, la mine ininmioara s-a vazut si am auzit-o batand la ecografia facuta la 9 saptamani si ceva. Atata timp cat medicul a confirmat ca sarcina este in evolutie, nu ai de ce sa iti faci griji.
bb ralukutza eu am miopie medie ( dioptrii -4), si o sa urmez sfatul medicilor de a face cezariana. E prima mea sarcina si as mai vrea macar un bebe, asa ca incerc sa evit cresterea dioptriilor sau alte probleme care apar la fetele cu miopie in timpul travaliului. Stiu ca si cezariana aduce cu sine multe probleme, dar nu prea am de ales.

anda005,la urmatoarea ecografie, daca totul e bine, ar trebui sa se vada sacul gestational. Sangerarile nu sunt de bun augur, mai ales daca au culoarea rosu inchis. Iar testele de sarcina se pozitiveaza, chiar si in cazul in care se pierde sarcina, timp de aproape inca o luna . Din pacate nu prea ai ce sa faci, trebuie sa astepti pana miercuri. Incearca sa nu faci efort, noi suntem alaturi de tine, eu sincer iti doresc ca totul sa fie bine si te incurajez sa ai rabdare pana miercuri si sa speri.

ignatica

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina timau spune:

Buna, data probabila:este 18 septembrie, mi se pare o vesnicie.
E adevarat ca daca plingi copilul simte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Salutare din nou dragi burtici

Stari de greata nu prea am, in schimb sunt foarte obosita si am momente in care sunt foarte nervoasa si iritata, cred ca mi-am disperat colegii deja (ei nu stiu inca ce se petrece cu mine).
Ce vreau sa va intreb, mi-au aparut pe fata o groaza de cosuri! Sunt DISPERATA!
Ce sa fac sa scap de ele?? Voi aveti asa ceva? Pot sa ma dau cu orice?

Alineta 6+

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut si bun sosit noilor !

Azi m-am simtit mai binisor, am si mancat mai bine. Chiar mi-am permis si o mica plimbarica cu Iustin.

Week. placut!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna!

cineva intreba daca se vede sacul la 4 sapt si cateva zile.eu am fost la prima eco cand avea bb 3sapt si nu a putut sa-mi zica sigur daca este sau nu sarcina decat din ce i-am spus eu. abia la 5 sapt si 5 zile s-a vazut si avea 20mm. e posibil sa nu fi baut lichide suficiente si daca si ecograful nu a fost f performant...oricum eu zic sa nu-ti faci griji. eu stiu ca sunt femei care dupa ce au ramas insarcinate, sau chiar pe durata intregii sarcini au ciclu normal si nasc copii perfect sanatosi. bunica mea de exemplu a avut ciclu pe toata perioada sarcinii cu mama si...iata ca ...si chiar o versoara care a nascut toamna trecuta a avut ciclu primele 3 luni de sarcina, si nici n-a banuit ca e insarcinata, abia la ginecolog a aflat la un control de rutina. si are un bb sanatos de 6 luni. asa ca, curaj!
o problema foarte importanta pt mine vreau sa va pun: eu nu sunt angajata momentan si am terminat si facultatea anul trecut. care e treaba cu asigurarea medicala? am dreptul la asistenta gratuita? sotul meu lucreaza. conteaza? sunt tare speriata. poate ma ajutati cu un raspuns!
voi ce mai papati?
eu am innebunit cu niste salate, dar nu-mi mai plac.
va pup!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivanne spune:

Buna burticilor,
eu sunt noua pe aici si am un sarcina de 6/7 saptamani, nu am greturi serioase, ci doar o incercare dimineata care trece dupa ce pap ceva. Am fost la dr. si mi-a recomandat vitamina e forte 1/zi si acid folic 2/zi si toate astea pana in luna 3. Voi ce credeti nu e prea mult acid folic? dar vitamina e voi ati luat? si mai trebuie sa merg saptamana viitoare iar la eco sa vada daca e sigur ca e prea mic inca, dar cred ca nu mai merg odata ce ma simt eu bine. Am facut 3 teste, unul prea repede de era pe jumatate pozitiv, iar 2 la cate o saptamana interval care au iesit clar +.
Pa! sarcina usoara tuturor burticilor si fara greturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Anda 005 stai linistita ca la cat e de mica sarcina ta nu prea se vede la ecograf. Eu am mers la 5 saptamani si am facut eco..atunci abia se vedea sacul gestional. In legatura cu sagerarile..ia tratamentul dat de medic.

Pupici si multa sanatate.

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput