Mamici de septembrie - octombrie (6)
Raspunsuri - Pagina 15
loreema24 spune:
Salutare gravidute, sper ca nu se simte nimeni ca mine, eu stau numai in pat si vars de multe ori pe zi. De mancat incerc sa bag cate ceva dar nu rezista mult in somac,maine sun dr ca nu se mai poate asa, parca sunt stafie, asa merg prin casa .
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(6+)Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
ionica spune:
Buna seara burticilor,
Eu sunt la firente in italia pentru colectia de vara 2006 ,in avion nu am avut nici o treaba ne-am simtit super bine!!!
abia astept sa ajung acasa in costa rica ,nu stiu cum puteti suporta frigul asta patrunzator pana la oase!!
Greturile se reduc daca va ocupati mintea si spititul, am observat ca toata saptamana a fost cool numai in weekend cand m-am trezit singura si ne-protejata intr-o camera de hotel m-au luat greturile si gandurile negre!!
Sarcina vad ca se dezvolta bine ,nu gasesc sutien pentru sanii actuali!!
Va pupic pe toate si aveti grija de voi!
Un pupic desi congelat din ITALIA!!!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
mephala30 spune:
Neatza!
Fetelor, am remarcat ieri ceva....
. Adica: a pus sotul un pui la grill, a facut piure si un sos de usturoi cu smantana si rosii. Eu am stat numai in pat. Si cand imi ajungea mirosul la nas, mi se intorcea stomacul pe dos.
M-am fortat sa mananc un pic, fara sa stau prea mult la ganduri. Am mancat o bucata buna de piept cu sos si putin piure si SURPRIZA, nu mi-a fost rau, n-am vomat, ba chiar m-am simtit mai bine.
Asta dupa ce vomasem mango pe care-l mancasem dimineata.
....
Va pup si va doresc o zi fara greturi!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Georox spune:
Neata gravidute !
Bun venit noilor burtici ! Sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi !
Eu ma simt bine, desi sambata seara a fost urgie ! Sanii ma dor ingrozitor si astept sa iau banii ca sa imi cumpar o bustiera. Mirosul de ceapa a ramas de nesuportat si nu pot sa mananc nici felul respectiv.
In we i-am spus vestea tatalui socru si nasilor, carora nu le venea sa creada. Iar tata socru vroia sa stie ce este, fata sau baiat. ![]()
De poftit,am poftit la floricele de porumb.
Saptamana aceasta ma duc la Buzau si le voi spune si parintilor mei vestea, sunt curioasa sa vad cum o vor primi mai ales ca mama nu prea e de acord cu copii asa devreme. Am emotii, nu stiu de ce. Cred ca le voi da nopti albe, dar trebuie sa afle si ele.
Ma confrunt cu o raceala usara si as vrea sa stiu daca pot sa iau Fer vex.Ma puteti ajuta ?
tuturor !
9+
Ignatica spune:
Buna dimineata fetelor,
Dupa 3 partide de
de dimineata si niste dureri groaznice de spate incepand de ieri seara, pot sa va spun ca ma simt sfarsita
. Pe mine m-a epuizat total acest trimestru de sarcina ( care nu s-a terminat inca), sunt nedormita pentru ca starile de greata apar pe la 6:30 - 7 dimineata iar noaptea dorm destul de greu idn cauza lor. Va doresc tuturor o niste zile mai usoare.
Georox eu stiu ca nu e recomandat Fervex in sarcina, in general nu sunt recomandate medicamente, incearca usor cu ceaiuri cu lamaie si miere. Eu asa am reusit, raceala a trecut mai greu, dar a trecut pana la urma.
va pup.
ignatica
11+
floricika spune:
Buna burticilor
Nu am mai scris de multisor, dar v-am urmarit atent!
Ignatica, imi pare rau ca te simti rau, dar mai ai un pic, si trece!
Georox, si eu stiu ca nu e bine Ferve in sarcina, fetele s=ziceau pe aici ca Oscilococcinum ar fi bun in sarcina, si multa lamaie, miere si ceaiuri!
Insanatosire grabnica!
Lorema24, du-te la doctor ca trebuie suplinit cu ceva, trebuie sa iti dea niste vitamnie ceva, sa nu te deshidratezi...La fel si celelate fete care nu pot mainca nimic....
Sper sa treceti cat mai orepede peste perioada asta!
Susa si eu sunt la fel ca tine, mi-e greata dar pot manca si tot 2 kie am pus pe mine![]()
Pup celelate fete

Eu in we am mancat pizza facuta de mine, un deliciu (si am baut si cateva guri de bere
) si salata orientala, am avut un castron mare si nu ma-m lasat pana nu l-am terminat. Azi vreau sa fac ciorba de rosii
si m-am mai gandit la chiftelute cu pire dar deocamdata mi-e lene....
Floricika
9+
Nunta
osna spune:
buna dragutelor,
imi pare rau sa aud ca unora dintre voi le este greata si vomita.noi am trecut cu bine de perioada asta sia cum il exploatam in week-end pe tati la maxim.
el cam era invata sa stea la calculator si sa ajute mai putin la trebuirle casnice dar acum l-am mobilizat.sambata a facut cartofi cu pulpe de pui la cuptor si a intins singur hainele pe sarma,lucru care pina acum nu l-a prea afcut.
sambata am avut musafiri si am primit un borcan de salata de icre pe care spre rusinea mea l-am mancat tot pina ieri seara.a fost asa bun ca nu ma putem opri.
floricika mi-ai cam facut pofta cu pizza.cred ca zilele astea fac si eu una.
va doresc o zi minunata fetelor
anangel_lexi spune:
Loreema, ce te invidiez ca poti sta in pat. Doamne, ce-as mai sta si eu. Serviciul a devenit un chin. Dimineata pe langa de acum obisnuitele varsaturi, am o stare de lesin groaznica. Noroc ca plec mereu de acasa cu sotul asa ca pana la tramvai am un brat pe care sa ma sprijin. Iar tramvaiul il iau de la capat astfel incat gasesc mereu loc sa stau jos. Dar la servici e un chin: imi tremura genunchii, degetele pe tastatura, mi se face un somn de simt ca pur si simplu nu mai pot...Nu stiu ce sa ma fac, cum sa depasesc starile astea. O sa-mi mai iau 2 zile libere pana la sfarsitul lunii, dar mai mult nu-mi pot lua. Iar week-end-urile le dorm aproape de la un capat la celalalt.
Aaa, sambata mi-a luat sotiorul cadoul de Ziua Indragostitilor: o salopeta de graviduta, din aceea de blugi. Imi place la nebunie cum imi sta cu ea
Cam atat, in rest nu vreau sa ma gandesc la lucruri rele vreau sa gandesc pozitiv ca va fi totul bine si o sa-mi tin bebele sanatos in brate in septembrie!
9
I wish I were an angel...
Poze diverse
Varsta lui bebe
anangel_lexi spune:
Am uitat sa va spun cu ce-mi trece mie greata mai nou: cu guma de mestecat. Mentolul ala imi taie greata.
Adameasca, te rog frumos, daca deschizi un capitol nou, trece in titlu si anul 2006 sa nu ne confundam cu mamicile de sept-oct din ceilalti ani.

9
I wish I were an angel...
Poze diverse
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
Georox spune:
Am vorbit cu Tutunaru, si saptamana aceasta ma pot duce in orice dimineata, caci este la spital. Maine am toate rezultatele deci vad cum pot sa ma invoiesc de la servici. Am emotii, oare de ce ?