Mamici de septembrie - octombrie (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Multumesc dragele mele!!Uite asa va pup virtual!Asta cu sanii m-a innebunit toata noaptea, dupa 30 ani desi m-am maritat cu omul iubit totul simt ca se de4sfasoara contracronometru si ca nu mai am deloc timp, desi pentru mine sincera sa fiu viata a inceput abia dupa ce l-am cunoscut pe el!
Si un mesaj special pentru Alipiticot, tu ai fost prima care mi-ai raspuns sio boceam pe tastatura exact cand l-am primit!
LA MULTI ANI PENTRU BEBEUTZA TA!!!!Sa-ti crasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea si ea de voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna seara viitoare mamici!
Bun venit noilor burtici si sarcina cat ma usoara!
Eu sunt tare suparata ca aseara am sangerat rosu inchis! am ajuns la doctor, mi-a facut echo, sarcina era acolo dar se mai vedea si o urma de sange! continui sa iau progesteron si mi-a dat repaus total la pat o saptamana! marti ma duc iar la echo si test de sange sa vada daca e ok!
mi-a zis sa ma gandesc ca 30% e normal ca o sarcina sa sangereze!
nici nu vreau sa ma gandesc la ce e mai rau!
sa-mi tineti pumnii!

Beatrix
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Doamne Ajuta sa-ti fie bine!Iti tin pumnii si sa faci cum ti-a zis doctorul!Of, of, of cate probleme pe bietele de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Beatrix, iti tin pumnii sa fie bine.

Try, multumesc pentru lamuriri. Totusi doctorita m-a incurajat, deci presupun ca nu e chiar atat de grav. Daca era grav imi spunea de la bun inceput, nu?

In rest eu ma lupt cu greturile si varsaturile in continuare.

Cecilia, ce chestie! Avem aceeasi DPN iar tu esti nascuta in aceeasi zi cu tatal meu. Mie mi-ar place ca bebele meu sa se nasca pe 12, am avea din nou ceva de sarbatorit in acea zi, mai ales ca tata nu mai e...

8+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

cred ca toata lumea doarme la ora asta...va aud maine.

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Buna fetelor,
Cand ma laudam ca totul e ok, m-a palit o raceala cu care ma chinui de vreo trei zile.M-am saturat de ceaiuri pana peste cap.Sper sa nu aiba nimic bebelu'.
Va pup
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare mamici!

Cat ati scris!!!!!! sau nu am mai intrat eu demult - greturile sunt de vina. Vad ca voi va simtiti mai bine si ma bucur. Susa, sincer nu imi dau seama cum rezisti pe vas - eu probabil imi varsam si sufletul in locul tau. De doua zile starea mea s-a cam agravat, adica vomit tot ce mananc. Miercurea asta imi scot analizele si joi ma programez la doctor sa vad ce-mi spune. Am slabit si ma misc ca un zombi prin casa. Stau toata ziua si ma gandesc ce as putea sa mananc - acum tati imi pregateste mamaliga cu cartofi copti. Suntem amandoi curiosi cat vor sta la mine in stomac. E greu mai ales dimineata si seara cand imi iau pastilele ca ma tin sa nu le dau afara.

Voi ati patit asa ceva? Eu incerc sa gandesc pozitiv - sa mananc pentru copilul meu dar nu ma ajuta nici asta.

Va doresc multa sanatate!

ps

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la .Noi suntem bine si ma bucur sa aud ca toate faceti bine...si eu ma mai lupt cu greturile dar asta e...de abia astept sa vina martie ca sa merg la morfo..sa vad daca e bine...nici nu ma gandesc sa fie altfel....azi spre exemplu nu am putut sa mananc decat 2 mere si alea cu chiu si vai....va pupic si bebei sanatosi...

Acai 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna gravidutelor!
Noi suntem bine, mai putin cu greturile, azi m-au apucat iar cand am vazut carnea de pui.
Aseara am fost la o nunta si mi-a fost greata de la fumul de tigara.
Mancarea mea preferat sunt cartofii copti cu unt.

Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!

Alina (9+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Salutare,
Am ajuns si eu la munca si nu va spun ca se balangane vasul , nici in picioare nu prea poti sta...stau si ma intreb si eu daca sunt intreaga la minte...dar decat singurica acasa mai bine langa tati. Pe vas s-a intamplat minunea de am ramas insarcinata...cand o sa-i spun la BB unde a fost el conceput...sper sa aibe si el ocazia sa vada toate locurile astea. Mi-e greata dar nu vomit asta e bine si pot manca bine, m-am si ingrasat vreo 2kg ceaa ce nu e bine ca am plecat de la o suma(de kg) considerabila si nici nu vreau sa ma gandesc la cate o sa ajung...incerc sa am grije...
sanatate

Silvia

Mergi la inceput