Mamici de septembrie - octombrie (6)
Raspunsuri - Pagina 13
mexxa spune:
Pai fetelor atunci la mine controlul a fost bine...daca eu la ulimul control avem 5 saptamani si 1 zi si sacul avea 7.5 mm.??
Pupici
http://community.webshots.com/user/mexxa
Bedrosmart spune:
MULTUMESC DIN SUFLET DRAGELE MELE!!!Am ochii in lacrimi de multumire ca m-am mai linistit, desi tocmai ce vroiam sa va scriu ca nu cred ca mai e bb-ul la mine in burtica fiindca de aseara nu ma mai dor sanii si s-au si desumflat.
Iar va intreb pe voi fiindca nu vreau sa-l innebunesc pe doctor:oare nu e grav?Extenuarea de la servici nu ma poate afecta la modul ...Doamne-Fereste avort spontan sau alte chestii din astea?Voi cand n-ati mai putut fuma deloc, deloc?Eu inca mai fumez 2-3 pe zi!!!Sa nu ma credeti paranoica dar tot ce erau mi se intampla mie si de aia ma tem de orice!!
Sanatate multa si liniste si zambete va urez si daca puteti spuneti-mi si mie ca tocmai ce credeam ca totul e ok si uite ce patesc iar!
pufymic spune:
'Neata fetelor!
Lexi sper sa nu fie grava problema cu uterul tau dublu si sa poti duce sarcina la bun sfarsit!
Eu ma simt super bine!Nu-mi vine sa cred!Si cand ma gandesc ce mizerabil m-am simtit cu Alesio.....
Avem niste poze noi in albumul de ep Yahoo dc vreti sa ne vedeti!
Pupici si week-end placut!
Ioana
(9+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
osna spune:
buna fetelor,
2 zile am fost asa molesita ca am stat numai in pat.noroc ca aveam mancare gata facuta la congelator si am tot scos si incalzit.
bb ralukutzamie doctorul mi-a spus ca pot manca orice(mai putin carne cruda si facuta la grill,steak-uri)
l-am intrebat chiar daca pot face din cand in cand cate o salata cu maioneza si mi-a spus ca da,dar sa nu folosesc galbenusele crude.
eu ieri am afcut macaroane cu branza si smantana la cuptor si ciorba de perisoare.
azi pentru ca m-am simtit excelent chiar de dimineata,mi-am trimis sotul la cumparaturi si m-am apucat de facut curat in casa,am treas si o prajitura simpla cu caise intre timp.
Bedrosmartsunt sigura ca totul este in regula cu bebele tau.eu i-am vazut inimioara in saptamana 7 la eco 3d dar era acolo ceva mic pe ecran,daca nu-mi punea doctorul varful creionului nici nu-mi dadeam seama.bebele are cativa mm,este foarte mic si pe deasupra depinde si cat de performant este eco.
pe mine dimineata dupa ce deschid ochii ma trazneste o foame de nu mai pot.simt ca mi se face rau daca nu iau imediat ceva sa mananc.sotul rade ca seara imi pregatesc cate o banana si iaurt langa pat in caz de urgenta.
aseara la 12 jumate nu puteam adormi de fomica.si in 2 luni de sarcina numai 2 kg am pus.in schimb dulce si ciocolata nu pot sa mananc deloc.
va doresc un week-end minunat.la noi ninge cu fulgi mari de parca acum ar fi inceputul iernii.
Vauva spune:
Buna dragelor!
Azi dimineata am tras si eu o sperietura ca am avut ceva sangerare maronie asa ca am mers repede la urgenta. Pana am ajuns la ecograf mi s-a parut o vesnicie mai ales ca eu nu l-am mai vazut pe bebe din saptamana a 6-a. Aici numai dupa trei luni iti fac ecograf daca nu ai probleme , cand iti fac toate testele si masuratorile.
Bebe este in regula,a crescut asa mare mancal-ar mama pe el, i-am vazut manutele, piciorusele si inimioara lui micuta. Ce ca m-am topit, de cand am venit acasa numai la el ma gandesc
. Nu statea o clipa in loc nici nu a putut sa-l masoare bine doctorul. A zis ca totul pare in regula, dimensiunile sunt normale pentru saptamana 11 si ca in primele trei luni sunt normale unele sangerari. La mine este cred si data cand trebuie sa fie ciclul.
Ce am aflat si eu , poate mamicile care au deja copii stiu de lucrul asta ca la trei luni se verifica daca sunt niste umflaturi pe gatul lui bebe, cica asta inseamna ca ar putea fii un defect cromozomial. La mine nu s-a vazut nimic si sper ca de stresul asta am scapat, oricum am ecografia ce mai importanta in 22.
Va pup si sa aveti grija de voi!
Vauva
11+
Vauva spune:
Bedrosmart nu mai fii ingrijorata tot timpul ca nici lui bebe nu-i place. Si nu esti tu asa batrana ca si eu am implinit la inceputul lui februarie 33 ani dar eu ma consider de 23
. Si pe aici femeile incep sa faca copii dupa 30 de ani.Cu starile astea de gaviditate sa stii ca nu sunt universale unele fete nu simt de loc ca sunt gravide altele saracele vomeaza intruna si ar vrea sa fie ca celelalte. Eu zic sa nu te mai analizezi atata fii mai optimista si bucura-te de fiecare clipa.
Cu fumatul nu stiu ce sa zic, eu nu fumez stiu ca e greu pentru fumatori sa renunte, dar eu cred ca e bine daca poti renunta incet de tot.
Pupici
Vauva 11+
osna spune:
Bedrosmart eu am zile in care ma dor de nu mai pot sanii si zile in care pur si simplu nici nu stiu ca sunt graviduta.linistete-te si totul va fi bine.
vauva ma bucur sa aud ca bebele este bine si creste.
o zi buna dragutelor!
Cecilia C spune:
Buna gravidutelor,
Am intrat si eu sa va salut si sa va spun ca DPN-ul meu este pe 18 Septembrie pentru cine actualizeaza listuta...nu stiu ce ma face sa cred ca o sa nasc mai repede...sper sa nu nasc chiar de ziua mea care e pe 12 sept, ha ha ...ca as vrea sa avem mai multe zile de sarbatorit...oricum mi-am dorit sa se nasca bebe 2 in sept si uite ca asa se si intampla..e ziua mea in sept, o sa fie si ziua lui bebe, pe 16 sept ne-am casatorit asa ca o sa avem ce sarbatori in sept
In rest eu ma simt bine...chiar mai bine decat cand eram cu Alexia,n-am nici o problema, nu tu greturi...nici probleme cu mirosurile..la sarcina trecuta nu suportam unele parfumuri care pana atunci imi placeau mult...asa ca va doresc la toata sa va simtiti ca si mine, fara nici o problema..si nu-mi fac probleme deloc ca marti l-am vazut pe bebe la ecograf si i-am auzit si inimioara asa ca totul e in regula
Vad ca suntem destule gravidute cu pitici acasa si ma bucur
Va pupic pe toate si va doresc un weekend superb si fara greturi si probleme 

9 sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
Susa spune:
Buna Burtici,
Totul bine si frumos la mine . Greata mai am doar la mirosuri puternice, si eu am tot 33 de ani si sunt la primul BB.Am fumat vreo 10 ani dar de cand am aflat ca sunt insarcinata le-am lasat iar acum sunt tare sensibila la mirosul de tigara si la parfumuri(eu care eram inebunita dupa ele, si in geanta tineam unul mic)asa ca nu ma gandeam ca o sa fie asa de usor fara tigari.Paaaa si sanatate
Silvia