Mamici aspirante din nou - 11
Raspunsuri - Pagina 9

asi spune:
Eu sunt in ziua 11 si vineri ma duc la doctor.Vreau sa imi faca un eco si sa ii zic de anlizele hormonale.Restul il decid la fata locului.
Am emotii si sunt stresata!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Ei, iata ca s-a mai luminat si cerul meu un pic... Astazi sunt ceva mai optimista.
Sim, esti o scumpa, ca de obicei. Foarte frumoase pozele. Ma bucur ca v-ati distrat de minune.
Roandre, Tommy a primit numai 2 felicitari, deci am fost un pic cam dezamagiti. Dintr-o grupa de 11 copilasi, numai Tommy si inca doi copilasi au adus felicitari la gradi. Probabil parintii s-au gandit ca sunt prea mici pentru asa ceva...
Asi, succes la doctor.
Ieri am sarbatorit totusi un pic. Am fost, la pranz, impreuna cu sotul meu, la un restaurant dragut. Ne-am impacat si acum
din nou.
sa fie luna aceasta cu noroc.
Pupici tuturor (mamici si puiuti).
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
Our freedom starts with the prison that we choose...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

aissa spune:
Roandre da, iau si zmeur in continuare, ala am inteles ca trebuie 2 luni, pauza una si iar de la capat. Dar chiar e parfum ala, nici nu simt ca iau ceva. BU ce sa zic, la pranz a mers mai bine, cred ca dimineata m-am socat direct din somn cu gustul ala...
Asi tinem pumnii de acum pentru la dr. Nu te mai stresa...daca poti.
O sa vedeti fetelor, cat de curand va mai aparea o gravi pe aici, sunt sigura!
Cristina si Ale (30.09.2004)

sim spune:
Iulia asa te vreau, canadianca noastra draga! Mergem impreuna mai departe. Of, of, of, dragutul de Tommy. Uite, te rog eu mult sa-l aduci cu tine la calculator si sa-i spui ca -icul asta e dat de o fetita creatza cu ochisori albastri, care este in Romania si pe care o cheama Ruxi. Asta poate ii mai trece un pic din suparare. Dragutul de el!
Miha ce tati dragut aveti! Frumoasa surpriza v-a facut! Apropos, sa-ti spun o faza super: acum 2 ani ii tot faceam capul mare lui Florin ca de nevasta m-a luat, dar eu inel de prietenie n-am primit, asa ca sunt nevasta lui, dar la capitolul prietena mai are de luptat. Si ce sa vezi: tot la 14 februarie ma trezesc exact ca in filme ca-mi aduce fie-mea (maimutica mica pe vremea aia) o cutie cu bomboane si cand o desfac gasesc printre bombonele o cutie rosie cu "inelul de prietenie" (cum ii ziceam eu). Mi-a facut-o ce sa mai zic... Cat se cred ei de tari, sunt barbatii astia in stare de niste lucruri uneori de te lasa fara replica.
Asi tin pumnii stransi sa fie totul bine la doctor. Te rog sa ne spui cum a fost.
aissa te-ai obisnuit cu BU? Hai, curaj, trebuie sa faca bine si la tine, doar a ajutat atatia puiuti sa-si gaseasca drumul la mami a lor.
O seara frumoasa va doresc
Mami Simona si printesa Ruxi

sim spune:
Aissa hai ca mi-a placut; am trimis mesajul amandoua odata! Ma bucur ca ai inceput sa te obisnuiesti cu BU.
Mami Simona si printesa Ruxi

aissa spune:
Sim ar fi prea frumos sa se intample de la BU asa o minune (in cazul meu vorbesc) dar o iau in continuare si sper sa ma tin 3 luni de tratament. Cred ca te obisnuiesti repede, pentru ca si seara am luat si a fost ok, cred ca ma voi abtine sa respir pana inghit si gata. Oricum pun putina apa , jumate de pahar.

roandre spune:
Aissa, sigur te obisnuiesti cu gustul...si da, secretul este sa nu respiri cand bei. Eu am masurat cu biberonul Alexiei cat inseamna 100 ml si vine cam 3/4 dintr-un pahar mic cu apa....si atat pun, ca si dc e mai putina apa parca e si mai nasol.
Sim, sa-i tina asa cu surprizele pe sotii nostri...desi al meu f rar face cate una d'asta.
Asi, o sa fie bine, ai sa vezi ca nu ai de ce sa-ti faci griji! Pupici!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

aissa spune:
Roandre zi mersi si de asta, chiar daca face rar. Mosul meu a cam uitat de romantism si uneori imi pare rau. Ultima fraza memorabila de-a dreptul pe care am auzit-o de la el (desi cred ca nu se trezise bine ) a fost cand avea Ale 2 luni si un pic si cand, intr-o dimineata devreme, dupa o noapte de plimbari (colicii...) eram cu ea in brate in pat si mi-a zis ca sunt frumoasa. Desi stiu ca nu vedea bine
si ca era o exagerare, faptul ca el m-a gasit a fi frumoasa asa nepieptanata, nespalata mi-a ramas in suflet. Nici cand eram tanara si slaba si aranjata si cand pot zice ca eram draguta nu mi-a zis vreodata ca as fi frumoasa.
Va urez sa aveti o zi cat mai placuta!

florypop spune:
Aissa, lasa ca te spun eu la mosul tau!!
Ce mai faceti fetelor? Va mai amintiti de noi?
Stiu, sa ne fie rusine ca nu v-am mai scris dar, iertare.....please. Multumim pentru caruciorul albastru din listuta.
Pupici,
Flory 21+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

elyanne spune:
N-am mai avut timp sa scriu nimic... am citit si atat... Macar acu, dimineata, cand imi beau cafeau sa stau si eu un pic pe forum... ca pe urma... la munca ... cu mine
Aissa mi-a placut la nebunie postarea ta "Am avut onoarea in seara asta sa fac cunostinta cu doamna BU...cah, parca e detergent...."
Mihaela... ca sa te mai nervozez un pic... marti iar am fost in Yellow Club, la Florin Chilian ... Si ca sa nu te superi pe mine... ca nu ti-am zis... la sf. de luna, adica pe 23 feb. concert Iris...
Sa-nteleg ca e de bine ce s-a intamplat cu temperatura? ... zi si mie... ca nu ma pricep...
Asi sa ne spui cum a fost la doctor.
Ma laudam ca ajung la dr. sapt. asta... dar cred ca mai aman un pic... chiar n-am timp ... tb sa ajung sa fac analize vad daca am scpat sau nu de candida... Dupa banuielile mele nu cred ca am scapat
'om vedea...
Gata... pauza s-a terminat si numai bine