Mamici aspirante din nou - 11
Raspunsuri - Pagina 10

asi spune:
Fetelor multumesc pentru sutinere.Maine la 4 (sau 4.30 ca nu mai stiu) am programare la doctor.Dupa ce vin o sa va spun ce am "rezolvat".Luna viitoare cand vin rushii o sa imi fac analizele hormonale.
Sper sa fie totul ok ca nu cred ca mai am putere sa o iau de la capat.
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

roandre spune:
Aissa, zic merci pt orice ca la cat de rar se intamplaaaaaa .... Deh, la mine se terminasera barabtii romantici si a trebuit sa ma multumesc cu ce a mai ramas...hihihi.
Eliana, pai va faceti de cap, nu gluma. Temperatura?....hmmm, mama ei de temperatura. Scazuse mult ceea ce ar fi anuntat oarecum ovulatia dc si crestea la loc. Din pacate azi a crescut doar cu 2 grade asa ca iar sunt in dubiu...tre sa astept si maine si poimaine sa vad ce se intampla.
Asi, impreuna o luam de la capat...trebuie sa mergem inainte orice ar fi! Astept sa vad ce decide si medicul tau maine...
Cum am scris si mai sus, stationare la mal la mine...temperatura chiar ca imi ofera surprize...cand zic si eu ca poate e ceva, ma fenteaza imediat a doua zi.
Pupici!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

asi spune:
Roandre mergem inainte!
Eu zic sa nu te mai stresezi cu temperatura pentru ca tratametele naturiste o influenteaza destul de tare.Plus ca nu e o metoda foarte buna de a determina ovulatie si streseaza.
Cat faci tratamentul relaxeaza-te ca e mai bine.
Familia mea
Razvan

aissa spune:
Flory poti sa ma spui, ca ii zic si eu si tot degeaba. Vorba lui Roandre, la mine se terminasera barbatii romantici si l-am luat pe ala care ramasese.
Aici glumesc, la inceputurile noastre, ehehehe taica, mi-a facut un ravas ceva cu zana Cristina, cu ursitoare...legat cu auriu si cu un trandafir in el...ca sunt regina lui si altele si altele.... Dar cum spuneam, batranetea deh
...
Roandre nu stiu daca te incalzeste cu ceva dar cand imi luam eu temperatura timp de 4 luni nu am avut deloc perioada aia de platou, arata graficul meu ca un fierastrau, azi sus, maine jos. Am renuntat dupa 4 luni sa ma mai chinui...
Elyanne inca ma gandesc ca e ceva pui de Ariel BU asta, dar merge...
Asi tinem pumnii in continuare! Sa speram ca nu va mai exista luna viitoare momentul propice pentru dozari hormonale ci va fi altceva in loc.
Cristina si Ale (30.09.2004)

florypop spune:
Cristina, mai trist e ca si noi suntem in aceeasi situatie.
Fetelor nu va mai stresati ca si eu faceam la fel si nu dadea rezultate. Cand am renuntat si la tratamente si la tot si nu m-a mai interesat ce va fi atunci s-a intmplat.
Pupici,
Flory 21+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

asi spune:
Aissa Rondre Flory multumesc!
Sper sa fie bine si atunci o sa-mi reanimez si eu sotul.El inca mai e romantic uneori.Inca imi aduce flori aprope in fiecare luna in 18-19 desi cand am eu chef de un moment de calitate doarme in fotoliu la televizor
.
Familia mea
Razvan

roandre spune:
Asi, ce-am ras cand am citit de momentul de calitate....lol...rad ca mi-e cunoscuta situatia...lol
Eu stresata rau din cauza temp nu sunt...eu oricum am spus ca dc va fi sa mai fie un bb, va fi bine primit...dc nu, asta e, ii multumesc lui Dumnezeu ca o am pe Alexia! Eu inseminare sau Fiv nu voi face pt a mai avea inca un bb si nici cine stie ce interventii mai complexe.
Eu am vrut f mult sa apara bb2 pana termin CIC-ul cu Alexia ca sa pot intra din unul in altul....altfel, poate sa vina bb oricand pt ca nu mai conteaza asa mult.
Temperatura mi-o iau mai mult de curiozitate si pt ca m-am obisnuit asa. E ca un joc pt mine!
Tratamentul nu il fac doar pt a aparea bb (desi asta e motivul principal) ci pt a-mi regla oarecum menstruatia, a se scurta perioada, a avea ovulatie, etc.

asi spune:
Roandre sper sa vina bebe2 si apoi restul.
Familia mea
Razvan

sim spune:
Miha exact cum spuneam: esti sigur pe drumul cel bun de bebe2. Relaxarea exact la el te duce! Eu am luat temperatura o vreme si apoi m-am calmat ca deja simteam cand mi se pregateste ovulatia (de exemplu, acum stiu sigur ca a fost ieri-seara). La tine e destul de neplacut ca dureaza mult de tot CMul si nu ai nici un fel de alt control.
FloryPop ma bucur ca ai mai dat pe la noi! Ce mai face bebitul de 21+? Ai inceput sa-l simti? Doamne, ce senzatie incredibila este asta!
Asi mergem impreuna la hormonale. Pana atunci tin pumnii pentru maine!
O seara frumoasa va doresc!
Mami Simona si printesa Ruxi

roandre spune:
Asi, tinem pumnii pt astazi la doctor...ca e trecut de 12 noaptea iar eu sunt pasare de noapte (am dormit mai devreme ca ma luase un somn de zile mari iar acum stau ca liliacul pe aici).
Sim, cred ca e super sa iti poti da seama cand ai ovulatia...eu sunt mai mult curioasa sa vad cand si dc se intampla...ca in rest am decis sa prestam, fie ca avem chef, fie ca nu avem, la 2 zile cam in per cand zicem noi ca ar fi ok si apoi asteptam. BB vine cand vrea el, nu cand vrem noi...asa ca nu avem ce face decat sa asteptam si sa bem BU la greu...hihihi