Bebelusi de iulie-august 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Simonaci79

Laura- si mie imi e teama sa nu se plictiseasca dar mi-a zis la cele 2 mese de pana acum sa nu schimb nimic! (si noi papam doar pere cu mar dar a zis sa nu mai bag nici un alt fruct) doar la ultima masa sa-i dau altceva (adica la penultima inainte de culcare. Dar aseara am avut un esec total cu iaurtul!!!!!! Ce fel de iaurt dati voi ca eu nu am reusit sa-i dau deloc! La-m combinat cu carne si morcov, branza de vaci si cereale multe, dar nimic!!!!! Nu vrea si pace! Cum simtea gustul se stramba si impingea lingurita! Ce sa ii fac? Ce sa-i dau? Azi incerc cu spanac, sa vad ce face!
Pentru text cu citate te duci la reply with quote, pe bara de sus de la mesajul pe care vrei sa-l citezi si alegi de acolo ce vrei sa lasi (cel putin eu asa fac)

Ehe ... acum abia am vazut iconitzele de deasupra mesajelor ... si citesc de ceva vreme forumul asta ... ce ti-e si cu atentia asta ...

Eu le-am dat Campina, intai cu banana si au mancat si nu prea, apoi simplu ... s-au strambat initial si au facut niste mutre .... dar au deschis cioculetzele ca puii de vrabie. Acum li-l dau simplu sau amestecat cu branza ( un fel de branza cu smantana, numai ca e branza cu iaurt) si papa tot-tot.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

http://b1.lilypie.com/AoK7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Buna mamici de pitici frumosi si mancaciosi!
Imi pare rau da' nu mai reusesc sa tin pasul cu voi , da' sunt in zona

Anis taie dovlecelul (inainte sa-l pui la fiert) in doua si scoate cu lingurita miezul cu samburi, nu te mai chinui cu strecuratoarea.

Laura da-mi adresa ta de e-mail(am incercat sa-ti trimit direct da' nu- s-a putut), pe Pm sa-ti trimit o carticica cu retete pe care si eu am primit-o de la fetele de pe forum. E destul de practica...si te ajuta sa "diversifici" mesele prichindeilor

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Anis...daca tot te-ai oferit..intreab-o si tu pe dr de vaccin antirujeolic... sa mai vedem o parere..si ce fel de vaccin?

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

mi-am pus glow la nume...si nu-mi placeeeeeeeee!!!
Sa n-o copiez pe Andreea mi-am pus intensitate 7, dar oricum nu se vede nici o diferenta, dar la numele meu ..nu da bine.. asta e..macar mi-am facut damblaua!

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by ellarot

Laura da-mi adresa ta de e-mail(am incercat sa-ti trimit direct da' nu- s-a putut), pe Pm sa-ti trimit o carticica cu retete pe care si eu am primit-o de la fetele de pe forum. E destul de practica...si te ajuta sa "diversifici" mesele prichindeilor

Multumesc mult, dar am primit si eu carticica aia, numai ca nu prea am citit decat pe deasupra din ea si mi s-au parut cam multe chestii cu zahar si "fainos". Cred ca am fost superficiala. O sa o studiez mai cu atentie. Mai am 2 carti cu alimentatia copiilor si tot felul de retete dar sunt scrise in '70-'73 si nu prea imi place cum suna ...

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

http://b1.lilypie.com/AoK7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Cu speranta ca nu ne-ati uitat chiar de tot, va dam binete si va felicitam pentru multimea de lucruri minunate ce s-au mai petrecut de cand n-am mai intrat pe-aici (dintisori, mers de-a busilea, diversificare cu succes). Pentru neplaceri nu am rubrica .....decat urez multa sanatate bebelusilor bolnaviori si pupicei multi sa se faca bine repede !

La multi ani sarbatoritilor de azi, Luca Ioan (Albinutzza), Matei (pisi ella), Lucas Paul (gabirus) si Alexandru Adrian! (cocoloasha)

Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si destepti!

Noi suntem ok, dar din lipsa de timp n-am mai scris, sper sa recuperam ca vrem si noi 3 stelute, iar atmosfera de aici e super!
Sunteti niste super mamici cu super bebici!

Daria mea e ok....creste ca din apa si nu mai stiu ce sa-i mai dau de papa, ca nu vrea acelasi tip de mancarica 2 zile la rand!

Ea mananca piure de morcov,pastarnac, telina, cartof, alternat cu predominant dovlecel sau cartof sau spanac! Si carnita de pui de 5 ori pe saptamana.

Voi ce le mai dati la bebeii mai mari?

Pupici si multumiri pentru eventuale raspunsuri!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

LauraEu nu iau in general o reteta exact cum e descrisa...imi place sa improvizez Nici mie nu mi-au placut multe retete ca aveau zahar, sau miere,etc. da' am facut-o fara si era buna.
Eu fac ceva de genul: fierb cartof, morcov, dovlecel,telina sau patrunjel sau pastarnac, ceapa sau praz, piept de pui, ficatel etc...si impart pt 2 zile..azi dau predominant cartof (la care mai adaug 2-3 buc.din restul legumelor), maine predomina dovlecelul, a treia zi morcovul, etc. La doua zile adaug la pireul de legume carnita de pui , iar o dat' pe saptamana ficatel de pui, sau galbenus de ou, etc.

Azi am revenit la ficatel de pui (dupa 3 sapt de absenta din meniu)+cartof.
Joi de ex introduc galbenusul de ou, iar duminica peste sau ardei si deja pot sa pregatesc mesele mult mai diversificat.

Fetele am o mare problema nu-mi mai mananca fructele... Ce sa mai fac? Cum sa i le mai dau? Sa adaug cereale peste?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anis, te rog frumos, o poti intreba pe pediatra cum e cu apa sau ceaiul? E obligatoriu sa se dea? Eu nu-i dau lui Teo si toata lumea ma bate la cap sa-i dau. Am incercat cu biberonul dar n-a vrut. Probabil ca va trebui sa-i dau cu lingurita ca el asociaza biberonul cu laptele si doar atunci cand ii este foame.
Thansk

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

A dat cineva la copil pulpa de rosii?Am asta in meniu poimaine.Eu fierb toate legumele la abur,nu in pa, ca sa-si pastreze cat mai mult vitamile.Da parca la abur rosia se face cam aiurea...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Hai sa ne laudam si noi....de fapt s-o laud pe Daria, care azi a facut la olitza 2 kk si un pisu! In ritmul asta scapam de pemparshoi repede-repede!

Acusorule, incearca sa-i dai apa cu un paharel sau cu canutza de-aia cu cioc, poate vrea asa. Daria dupa fiecare masa de solide bea cu pofta apa din paharel ca o fetita mare ce e !

Pupicei

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput