Bebelusi de iulie-august 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Ankak, eu stiu ca citricele nu se dau decat de la 7 luni. Nu mai stiu exact de unde stiu, dar numai din discutiile noastre sau din ce-am citit.

Truli-luli, nici Sara nu rosteste silabe inteligibile inca, scoate doar sunete care numai pentru ea par sa aiba sens, dar se distreaza de minune. Cand aude muzica isi modeleaza vocea, parca da sa cante. Ma rog, intelegi tu...

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Luca Ioan! (Albinutzza)
La multi ani, Matei! (pisi ella)
La multi ani, Lucas Paul! (gabirus)
La multi ani, Alexandru Adrian! (cocoloasha)

Sa cresteti mari si sanatosi!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anis, cumva ti-ai schimbat deodorantul, sapunul, lapte de corp,...? Am mai auzit ca unii bebelusi refuza brusc sanul atunci cand mama face o schimbare de acest gen. Daca aste e cauza, treci la produsul folosit pana acum si ai rezovat.
Daca nu, inseamna ca nu mai vrea san, probabil fiindca a scazut si lapticul.
Mai incearca, tinem pumnii!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Diana Mirela, e buna teoria ta..dar n-am schimbat nimik pe domeniul deodorantelor.
DAr azi dimineata mi-a iesit, adica a mancat la sanul la care nu mai mancase de-o saptamana.Si azi nu ma mai mulg.
Daca tipa cand o pun la san...o las...pana la urma trebuie sa manance.
Acum ma duc s aii dau dovlecel.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Anca, eu le-am dat suc de portocala de pe la 4 luni, nu mult (20-30 ml), destul de rar (mai ales daca erau constipati) si nu au avut nimic. Dar zilele trecute le-am dat niste cereale (orez cu portocale) si mi-a facut Binca o alergie de am crezut ca sunt cori (asta si pt ca in 2 zile i-am dat de vreo 3 ori cereale de alea, pana m-am prins ca asta era cauza). Asa ca nu stiu ce sa-ti spun. Eu pana acum le-am dat de toate si am observat ce le prieste si ce nu. De ex. banana le-am dat de la 4 luni jumate si le-a mers bine.

Am si eu doua rugaminti la voi .. luminati-ma si pe mine cum puneti voi citate din alte mesaje si cum ati introdus adresa cu varsta bebelusului.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

http://b1.lilypie.com/AoK7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani scumpilor baietei sarbatoriti astazi!! Sa cresteti mari si sanatosi!

Mamicile care sunteti avansate cu diversificarea, dati-mi si mie cateva idei ce sa le mai dau la piticii astia ai mei, ca mi-e frica sa nu li se acreasca de aceleasi legume si fructe bagate in ei in fiecare zi. Maine le dau carne de vita, dar tot cu cartofi, morcovi si patrunjel ... In afara de mar, banana si din cand in cand pere, nu am gasit fructe proaspete sa le dau ...

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

http://b1.lilypie.com/AoK7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Lia- am mai patit si eu cu apa din pahar dar perseverenta e mama reusitei! Pt ca din bibe sau canita nu vrea! Daca ii dau in bibe mi-l impinge si se uita la mine de parca as fi luat-o razna, ca ala e doar pt lapte, iar la canita roade tetina aia, nici poveste sa si bea ceva. Am devenit mai experti acum la pahar!

Nicoleta- inteleg ca asa plecasem si eu la inc, pana m-am lamurit ca dr mea e super meseriasa, dar de ce nu te duci la aia de fam doar pt vaccin? Ca e pacat sa-l platesti daca tot esti inscrisa! Mama finutei mele la fel face: are pe una care vine ac si la cabinet merge doar pt vaccinari si controale obligatorii!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Anca- si eu stiu de banana ca este alergena, dar cica daca-i scoti samburii (miezul) e ok. Mie portocala mi-a zis sa nu-i dau nu pe motiv de alergii dar cica e f acida si e posibil sa-i dea arsuri la stomacel si sa-l irite la fundulet. Si Mario chiuie de nu se mai aude nimic prin casa si dupa rade cu gura pana la urechi! Se exprima si ei!

Anis- nu dispera! Si Mario a facit crize de plans la inc si au durat 2-3 zile pana se obisnuiesc. De-aia se zice ca tb dat cate un aliment si mentinut 3 zile dupa care poti introduce altul. Iar de intarcat, poate ca nu a vrut sa suga de durere de buritca, eu zic sa insisti ca dupa ce-i va trece va papa. Oricum bine ca a inceput sa accepte bibe! Pupici si mult succes!

Mergi la inceput

Cami- sa stii ca si Mario facea la fel, pana cand le fel ca tine m-am plans ca nu zice nimic, doar tipa. Si in aceeasi seara il aud deodata "da da da da da" tare de tot (asta se intampla acum o luna). asa ca nu dispera, ca sunteti mai mici, si poate auzi si tu diseara vocalize!

Cati - felicitari! Tinem pumnii sa treaca repede durerea si sa dormiti toata noaptea!

Laura- si mie imi e teama sa nu se plictiseasca dar mi-a zis la cele 2 mese de pana acum sa nu schimb nimic! (si noi papam doar pere cu mar dar a zis sa nu mai bag nici un alt fruct) doar la ultima masa sa-i dau altceva (adica la penultima inainte de culcare. Dar aseara am avut un esec total cu iaurtul!!!!!! Ce fel de iaurt dati voi ca eu nu am reusit sa-i dau deloc! La-m combinat cu carne si morcov, branza de vaci si cereale multe, dar nimic!!!!! Nu vrea si pace! Cum simtea gustul se stramba si impingea lingurita! Ce sa ii fac? Ce sa-i dau? Azi incerc cu spanac, sa vad ce face!
Pentru text cu citate te duci la reply with quote, pe bara de sus de la mesajul pe care vrei sa-l citezi si alegi de acolo ce vrei sa lasi (cel putin eu asa fac)

Va pup si ne vedem mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

MAma mia ce i-a mai placut dovlecelul..a ras tot si ar mai fi mancat.Voi cum scoateti ,separati dovlecelul de seminte?Ca asa m-am chinuit cu o strecuratoare...
Simona..nu cred ca e de la durere, ii dadusem novocalmin pt asta.
Azi de ex a papat cand de la un san ,cand de la altul , n-a mai facut asta de-o luna.Nici nu ma m-ai mulg ,nimik.Cred ca bibe de azi noapte a fost o nimereala, dar nu ii dau azi sa vad ca sa n-o zapacesc de tot.
Vine dr azi, si facem si vaccinul , am la intrebari.

Daca mai vrea careva sa stie ceva, spuneti repede!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput