Bebelusi de iulie-august 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
ankak spune:
Salut fetelor!
Se pare ca este in sfirsit si la mine o zi insorita!
Matei tipa de ma si sperie cred ca o sa-l doara gitul dar dupa fiecare chiot e cu gura pina la urechi de placere! Si ai vostri fac la fel?
Se pare ca am lansat o mare prostie dupa care mi se pare normal sa reactionati asa..... Ma refeream la cei apropiati care si ei plecati fiind, cind s-au intors ne-au adus cite o atentie de prin tarile calde (nasii lui Matei, cumatrii nostri) si pentru care nu din obligatie ci din placere trebuie sa fim pregatiti cu ceva, fie si o bomboana ca nu sint pretentiosi dar asa se face , nu? Sper ca m-am explicat ca lansasem mesajul, nu am mai intrat sa-l citesc si uite ca deja s-a inteles gresit! Da! Si eu nu sint de acord cu , cadourile impuse dar la cei foarte dragi si apropiati care merita....
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
ankak spune:
MonaI, spuneai tu pe la cap.60 ca portocalele nu se dau decit de la 7 luni..... Mie dr. mi-a zis ca sa-i dau ca nu sint alergene, ca , cica banana ar fi.... Tu de unde stii de portocala?
Emaaimee, pupam pe Bibi cea plimbareata! Ce de noutati pe Ditzoshela cea mult iubita!
Am facut si eu baita lui Matei in cada mare da' nu se pune ca era tot in cadita lui, ce-i drept cu mult mai multa apa, dar tot in loc'shorul lui!
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
truli-luli spune:
La multi ani sarabatoritilor zilei :
Luca Ioan frumosul meu ginere, un de la Ana
Matei (pisi ella)
Lucas Paul (gaburus)
Alexandru Adrian (Cocoloasha)
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
irinabungau spune:
Pitecantrop, tinem pumnii sa fie totul bine!! Pupici puiului drag!!
Emaimee, ce fetitza mare ai!!! o pupam cu drag
Ioana, cuscra, baiatul nostru este un frumusel, suntem de el!!!!
pupam
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
truli-luli spune:
Pitecantrop multa sanatate puiului mic. Imi dau seama cat de greu trebuie sa fie si cate griji iti faci dar sunt sigura ca o sa treaca cu bine si o sa aiba ce povesti fetelor cand o sa creasca mare
Mamini, nicoleta tinem pumnii sa iasa dintisorii usor si repede. Si noi avem zile si nopti ceva mai agitate. Nu tot timpul, are momente cand o supara mai tare. Gingia e umflata de ceva vreme dar nu a ajuns sa se albeasca, deci mai avem de tras.
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
truli-luli spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Buna fetele,
Aidan face baie in cada mare de cand avea 3 luni, cu suportul meu bineinteles, dar acum sta in fund si se balaceste pana nu mai poate.Am o intrebare: lui Aidan ii place sa puna mana in apa cu bubbles si apoi in gura...mai este un bebe care face la fel?
Chestia este ca folosesc gama Aveeno pt bebei la baie si nu vad de ce sa ma sperii dar eu stiu....e bine sa bage sapun in gurita?
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
si zuzca mea face la fel. Eu nu ii pun spuma in apa dar cand o dau cu gelul de baie sa o spal atunci baga manuta plina de clabuc in gurita. Nu prea pare sa ii placa gustul ca se cam stramba dar nu renunta la obiceiul asta. Eu incerc sa o opresc dar nu reusesc de fiecare data sa fiu pe faza. Din fericire eu n-am vazut nici o reactie adversa. Noi folosim gama Sanosan.
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
truli-luli spune:
Fetelor am si eu o nelamurire. Va tot aud povestind despre sunetele pe care le scot puii vostri: ma , ba, ta,da... samd. Fata mea nu face decat combinatii de vocale a, u, e, i. Rar si doar din gresala mai scapa cate un da sau ta. Singura consoana folosita e h la inceput de propozitie.... ca sa zic asa Ar trebui sa ma ingrijorez? toti bebeii de varsta asta ar trebui sa spuna silabe?
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
caterina71 spune:
La Multe Luni inainte bebeilor ce azi aniverseaza!
Sa petreceti cat mai multe clipe frumoase cu parintii vostri!
PUPICI,
CATI SI ALEXIA (24.07.2005)
corbioana spune:
Lia multumim frumos de aprecieri si tie cuscra Irina ma bucur ca suntem la ianltime cu baiatul
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
caterina71 spune:
Trebuie sa va spun ce a facut fata mea azi-noapte...
Aseara a mancat la 22.00 25 gr de cereale cu 75 ml de apa si vreo 10 minute de san. A adormit la 22.30, s-a trezit la 3.00, i-am dat cu Calgel, a cantat pana la 4.00 si a adormit. Si s-a trezit la 8.00 dimineata, fara sa ceara papa. I-am dat abia la 8.30 dupa vigantol si vitamina C.
A stat 10 ore juma nemancata!!!!!!
Sper ca dupa ce n-o sa mai aiba dureri de gingii sa doarma si ea toata noaptea, fara papa sau treziri. Inca nu mi-am pierdut speranta!
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)